Начало »  Екскурзии » Еднодневни екскурзии в България »  от СОФИЯ - ПРИКЛЮЧЕНИЕ С ТЕСНОЛИНЕЙКА

от СОФИЯ - ПРИКЛЮЧЕНИЕ С ТЕСНОЛИНЕЙКА

КОД: Теснолинейка Септември - Добринище
 
Програма
 
 
Видео
 
 
Карта и маршрут
 
 
  Пътуване с Автобус
 
  Еднодневна
 
  Тръгване от: София-1000
 
  Маршрут: София - Велинград - Банско
 
  Отпътуване на:
01.04.2023 г. 14.05.2023 г. 02.07.2023 г. 14.10.2023 г.
 
 
Цена:
35 лв.
 
 
 
Каним ви да се насладим заедно на чудните гледки , които ни открива едно различно пътуване ! Приключението с теснолинейката СЕПТЕМВРИ - ДОБРИНИЩЕ !

Ние Ви предлагаме :
• Транспорт с туристически автобус
• Туристическа обиколка на град Банско
• Туристическа застраховка на стойност 1000 лв. при " Евроинс " АД
• Водач от Бек Райзен по време на пътуването

ДАТА : 01.04.2023 г.
ДАТА : 14.05.2023 г.
ДАТА : 02.07.2023 г.
ДАТА : 03.09.2023 г.
ДАТА : 14.10.2023 г.
Престой : 1 ден
ЦЕНА : 35 лв.

ЧАС и МЯСТО на ОТПЪТУВАНЕ :
08:30 ч. - гр. София - площад Александър Невски от страната на ул. Оборище

1 ден . СОФИЯ - БАНСКО - ВЕЛИНГРАД - СОФИЯ
Отпътуване към град Банско . Пешеходна обиколка на един от най–известните зимни курорти .Възможност да разгледате родната къща на поета революционер Никола Вапцаров, къщата на Неофит Рилски, църквата ”Св. Троица”, която е един от символите на Банско заедно с кулата и уникалния звън на камбаните.Свободно време за разходка и обяд . Отпътуване от град Банско в 14:50 с Родопската теснолинейка за една различна разходка през Родопите. ЖП линията е с дължина 124,7 км. Тя свързва Горнотракийската низина, Родопите, Рила и Пирин и е единствена по рода си през последните десетилетия в страната. Пътят и пресича живописното дефиле на Чепинска река, преминава през зелени тунели, изкачва се по мостове, граничи със скали и се устремява към Аврамова седловина, разделяща Рила и Родопите, с най-високата гара на Балканския полуостров - Аврамово, на 1267 м над морското равнище. Пристигане във Велинград на жп гарата. в 17:35 ч. Прекачваме се на автобуса , който ни чака на гарата .Отпътуваме към град София . Пристигане в град София вечерта.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА :
• Транспорт с туристически автобус
• Посещение на град Банско
• Туристическа застраховка на стойност 1000 лв. при " Евроинс " АД
• Водач от Бек Райзен по време на пътуването

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА :
разходи от личен характер
• Приблизителни входни такси за посещаваните обекти:
Къща - музей "Неофит Рилски" – 3 лв;
Къща - музей "Никола Вапцаров" – 3 лв;
Велянова къща – 3 лв;
Билет за теснолинейката Велинград – Банско – 6 лв.- за групи
Билет за теснолинейката Велинград – Банско – 7 лв.- индивидуален билет

Забележка:
Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени .

Условия за резервации и анулации :
• При записване се внася депозит не по-малко от 30% от цената на пътуването.
• Доплащането е до минимум 14 дни преди датата на заминаване.
А. При пътуване в чужбина :
а) до 60 дни преди датата на пътуването - без неустойки
б) от 59 до 30 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 29 до 15 дни преди датата на пътуването – 50% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) от 14 дни до 6 дни преди датата на пътуването – 80% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
д) по-малко от 6 дни преди датата на пътуването - 100% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – пътуващият няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.
Б. При пътуване в страната :
а) до 20 дни преди датата на пътуването – без неустойки
б) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 13 до 6 дни преди датата на пътуването - 50% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) до 6 дни преди датата на пътуването – 100 % неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.
В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – клиентът няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица №00088054 / 13062110000265 при ЗК "Лев Инс " АД - гр. София , бул. Цар Борис III 136 В , тел. 02 /915 08 59

Застраховка "Отмяна на пътуване" се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване .

Необходими документи :
Валиден документ за самоличност !

Забележка :Програмата не е подходяща за лица с двигателни проблеми !
Цената е калкулирана за група минимум от 40 туристи ! Краен срок за уведомление на туриста , в случай че този брой не е набран – 7 дни преди датата на отпътуване .
Информация за отпътуването се получава 2 дни преди датата на заминаване !
БЕК РАЙЗЕН СИ ЗАПАЗВА ПРАВОТО НА ПРОМЕНИ ПО ПРОГРАМАТА И ЦЕНАТА ПРИ ДРАСТИЧНИ ПРОМЕНИ НА ГОРИВАТА !!!!


Час на тръгване Място на тръгване
07:30 София - Площад " Александър Невски " от страната на ул. Оборище
 

КЪДЕ МОЖЕТЕ ДА ЗАПЛАТИТЕ?

 
Препоръчваме Ви да направите допълнителна застраховка "Отмяна на пътуване". За повече информация, моля, обърнете се към нашите служители.