Начало »  Екскурзии » Еднодневни екскурзии в България »  от БУРГАС - ДАМАСЦЕНА И ФЕРМА ЗА ЩРАУСИ

от БУРГАС - ДАМАСЦЕНА И ФЕРМА ЗА ЩРАУСИ

КОД: Дамасцена
 
Програма
 
 
Видео
 
 
Карта и маршрут
 
 
  Пътуване с Автобус
 
  Еднодневна
 
  Тръгване от: Бургас-8000
 
  Маршрут: Бургас - Айтос - Карнобат - Скобелево - язовир Жребчево
 
  Отпътуване на:
04.06.2022 г. 06.08.2022 г. 24.09.2022 г.
 
 
Цена:
38 лв.
 
 
 
ДОЛИНАТА НА РОЗИТЕ – ЕТНОГРАФСКИ КОМПЛЕКС“ДАМАСЦЕНА“ И ФЕРМА ЗА ЩРАУСИ“ЧЕТИРИ СЕЗОНА“ ! ВРЕМЕ Е ЗА РАЗХОДКА! РОЗОВАРНА, ГЮЛОВА РАКИЯ И РАНЧО С ЩРАУСИ...

Ние Ви предлагаме :
• Посещение на Етнографски комплекс“Дамасцена“.
• Посещение на ферма за щрауси“Четири сезона“.
• Фотопауза на язовир Жребчево - Потопената църква " Св. Иван Рилски "
• Транспорт с туристически автобус.
• Туристическа програма.
• Туристическа застраховка на стойност 1000 лв. при " Евроинс " АД
• Представител на БЕК РАЙЗЕН по време на цялото пътуване

ДАТА : 04.06.2022 г.
ДАТА : 06.08.2022 г.
ДАТА : 24.09.2022 г.
Престой: 1 ден
ЦЕНА : 38 лв.

ЧАС и МЯСТО на ОТПЪТУВАНЕ :
07:00 ч. - гр.Бургас – Булаир пред Ен Тур Транс
07:30 ч. - гр. Айтос - автогара
08:00 ч. - гр. Карнобат - автогара

1 ден . БУРГАС - АЙТОС - КАРНОБАТ - СКОБЕЛЕВО - ЯЗОВИР ЖРЕБЧЕВО - БУРГАС
Отпътуване от гр.Бургас в 07:00 ч. към село Скобелево , което се намира в община Павел баня. Край китното селце се намира етнографски комплекс“Дамасцена“. Там може да се докоснете до красивата розова градина, да разгледате етнографската сбирка и да се запознаете с прочутото по цял свят Българско розово масло, наричано още „течно злато“. А след това ще имате възможност да си направите цял куп снимки сред красотата на комплекса и да се отбиете в ухаещия на рози магазин, пълен с всякакви козметични изделия, да опитате розово сладко, розов мед, гюлова ракия. Отправяне към фермата за щрауси „Четири сезона“ - Ранчото е основано през 2001 г. и в него може да се докоснете до почти всичко, свързано с тези невероятни птици – пера, яйца /специалитети – омлети, крем карамел/, сувенири от щраусови яйца, изработени от сръчните ръце на стопаните на екзотичната ферма. Отпътуване към язовир Жребчево . Язовир Жребчево е изграден на река Тунджа. Разположен е на територията на градовете Николаево и Гурково, област Стара Загора. Язовирът е строен в периода 1959-1966 г. Кръстен е на село Жребчево, което е потопено в него. Селата Запалня и Долно Паничерево също са заляти от язовира. Останките на църквата Св. Иван Рилски, която е била в село Запалня, днес се "подават" от язовира. Фотопауза . Отпътуване за Бургас . Пристигане в Бургас вечерта .

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА :
• транспорт с туристически автобус;
• туристическа програма ;
• Фотопауза на язовир Жребчево - Потопената църква " Св. Иван Рилски "
• туристическа застраховка на стойност 1000 лв. при " Евроинс " АД
• водач от Бек Райзен.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА :
разходи от личен характер;
приблизителни входни такси за посещаваните обекти:
Етнографски комплекс“Дамасцена“ – 8 лв.
Ферма за щрауси“Четири сезона“ – 2 лв.

Забележка:
Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени.

Условия за резервации и анулации :
• При записване се внася депозит не по-малко от 30% от цената на пътуването.
• Доплащането е до минимум 14 дни преди датата на заминаване.
А. При пътуване в чужбина :
а) до 60 дни преди датата на пътуването - без неустойки
б) от 59 до 30 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 29 до 15 дни преди датата на пътуването – 50% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) от 14 дни до 6 дни преди датата на пътуването – 80% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
д) по-малко от 6 дни преди датата на пътуването - 100% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – пътуващият няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.
Б. При пътуване в страната :
а) до 20 дни преди датата на пътуването – без неустойки
б) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 13 до 6 дни преди датата на пътуването - 50% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) до 6 дни преди датата на пътуването – 100 % неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.
В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – клиентът няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

Необходими документи :
Документ за самоличност.

ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица 00088054/1306221000380/11.04.2022 при ЗК "Лев Инс " АД - гр. София , бул. Цар Борис III 136 В , тел. 02 /915 08 59

Застраховка "Отмяна на пътуване" се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване .

Забележка :Програмата не е подходяща за лица с двигателни проблеми !
Цената е калкулирана за група минимум от 40 туристи ! Краен срок за уведомление на туриста , в случай че този брой не е набран – 7 дни преди датата на отпътуване .
Информация за отпътуването се получава 2 дни преди датата на заминаване !
БЕК РАЙЗЕН СИ ЗАПАЗВА ПРАВОТО НА ПРОМЕНИ ПО ПРОГРАМАТА И ЦЕНАТА ПРИ ДРАСТИЧНИ ПРОМЕНИ НА ГОРИВАТА !!!


Час на тръгване Място на тръгване
07:00 Бургас - Булаир пред Ен Тур Транс
 

КЪДЕ МОЖЕТЕ ДА ЗАПЛАТИТЕ?

 
Препоръчваме Ви да направите допълнителна застраховка "Отмяна на пътуване". За повече информация, моля, обърнете се към нашите служители.