Начало »  Екскурзии » Еднодневни екскурзии в България »  от ПЛОВДИВ - ПЕЩЕРА СЪЕВА ДУПКА И ГЕОПАРК ЗЛАТНА ПАНЕГА

от ПЛОВДИВ - ПЕЩЕРА СЪЕВА ДУПКА И ГЕОПАРК ЗЛАТНА ПАНЕГА

КОД: Пещера Съева дупка
 
Програма
 
 
Видео
 
 
Карта и маршрут
 
 
  Пътуване с Автобус
 
  Еднодневна
 
  Тръгване от: Пловдив-4000
 
  Маршрут: Пловдив - Пазарджик – Ботевград - пещера Съева дупка – гео парк Златна Панега
 
  Отпътуване на:
12.06.2022 г. 07.08.2022 г.
 
 
ново
Цена:
42 лв.
 
 
 
ПЕЩЕРА СЪЕВА ДУПКА и ГЕО ПАРК ЗЛАТНА ПАНЕГА
Да се потопим в ромона на водата , да се насладим с всичките си сетива на красотата на природата !

Ние Ви предлагаме:
• Пътуване с туристически автобус
• Посещение на пещера Съева дупка
• Посещение на геопарк Златна Панега
• Посещение на град Ботевград
• Туристическа застраховка на стойност 1000лв при " Евроинс " АД
• Водач от фирмата

ДАТА: 12.06.2022 г.
ДАТА: 07.08.2022 г.
Престой: 1 ден
ЦЕНА: 42 лв.

ЧАС И МЯСТО НА ТРЪГВАНЕ:
•07:00 ч. - гр.Пловдив - спирката на х-л Тримонциум
•07:45 ч. - гр.Пазарджик - Водното стопанство

1 ден: ПЛОВДИВ - ПАЗАРДЖИК - БОТЕВГРАД - пещера СЪЕВА ДУПКА - ГЕОПАРК „ИСКЪР -ПАНЕГА“ - ЛУКОВИТ - БОТЕВГРАД - ПАЗАРДЖИК - ПЛОВДИВ
Отпътуване за пещера Съева дупка,която е неповторима по своята красота и уникалност. Пещерата е благоустроена , електрифицирана и е обявена за природна забележителност. Част е от Стоте национални туристически обекти. В нея са намерени кости на животни, монети, датиращи от времето на римската империя и император Антоний ,глинени съдове. Състои се от 5 зали - зала “Купена” – наречена заради огромния сталактон, приличащ на купа сено; зала “Срутището”, “Концертна зала”, залата “Космос” ,залата “Белия замък”. Отпътуване за геопарк Златна Панега.Първият по рода си такъв парк в страната. Паркът е добре устроен и минава по течението на река Златна панега, това е и една от достъпните и изключително красиви еко-пътеки в страната.Възможност за отдих има на няколкото изградени на територията му беседки. Посещение на град Ботевград. Свободно време за разходка .Отпътуване за град Пазарджик / град Пловдив . Пристигане в град Пазарджик / град Пловдив вечерта .

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
• Пътуване с туристически автобус
• Посещение на пещера Съева дупка
• Посещение на геопарк Златна Панега
• Посещение на град Ботевград
• Туристическа застраховка на стойност 1000 лв. при " Евлроинс " АД
• Водач от фирмата

ОТСТЪПКИ:
•дете до 12 – минус 4 лв.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
• разходи от личен характер;
входни такси за посещаваните обекти:
  • Пещера Съева дупка- 10 лв за възрастни, деца до 6 години безплатно

Забележка:
Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени.

Условия за резервации и анулации :
• При записване се внася депозит не по-малко от 30% от цената на пътуването.
• Доплащането е до минимум 14 дни преди датата на заминаване.
А. При пътуване в чужбина :
а) до 60 дни преди датата на пътуването - без неустойки
б) от 59 до 30 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 29 до 15 дни преди датата на пътуването – 50% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) от 14 дни до 6 дни преди датата на пътуването – 80% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
д) по-малко от 6 дни преди датата на пътуването - 100% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – пътуващият няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.
Б. При пътуване в страната :
а) до 20 дни преди датата на пътуването – без неустойки
б) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 13 до 6 дни преди датата на пътуването - 50% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) до 6 дни преди датата на пътуването – 100 % неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – клиентът няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица №00088054 / 13062110000265 при ЗК "Лев Инс " АД - гр. София , бул. Цар Борис III 136 В , тел. 02 /915 08 59

Застраховка "Отмяна на пътуване" се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване .

Необходими документи :
Валиден документ за самоличност

Забележка : Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност !
Цената е калкулирана за група минимум от 40 туристи ! Краен срок за уведомление на туриста , в случай че този брой не е набран – 7 дни преди датата на отпътуване .
Информация за отпътуването се получава 2 дни преди датата на заминаване !
БЕК РАЙЗЕН СИ ЗАПАЗВА ПРАВОТО НА ПРОМЕНИ ПО ПРОГРАМАТА И ЦЕНАТА ПРИ ДРАСТИЧНИ ПРОМЕНИ НА ГОРИВАТА !!!!


Час на тръгване Място на тръгване
07:00 Пловдив - спирката на х-л Тримонциум
 

КЪДЕ МОЖЕТЕ ДА ЗАПЛАТИТЕ?

 
Препоръчваме Ви да направите допълнителна застраховка "Отмяна на пътуване". За повече информация, моля, обърнете се към нашите служители.