Начало »  Екскурзии » Екскурзии в България »  от ПЛОВДИВ - НАЗАД ВЪВ ВРЕМЕТО - СТАРО СТЕФАНОВО

от ПЛОВДИВ - НАЗАД ВЪВ ВРЕМЕТО - СТАРО СТЕФАНОВО

КОД: Старо Стефаново
 
Програма
 
 
Видео
 
 
Карта и маршрут
 
 
  Пътуване с Автобус
 
  Еднодневна
 
  Тръгване от: Пловдив-4000
 
  Маршрут: Пловдив - Старо Стефаново - Априлци - Черни Осъм
 
  Отпътуване на:
06.11.2021 г.
 
 
ново
Цена:
35 лв.
 
 
 
Ще ви пренесем назад във времето ! Елате с нас в архитектурен резерват " Старо Стефаново " ! Насладете се на тишина и спокойствие в това приказно селце ,сгушено в полите на Централен Предбалкан и запазило автентичната атмосфера на Възраждането !

Ние Ви предлагаме :
 • Транспорт с туристически автобус
 • Посещение на архитектурен резерват " Старо Стефаново "
 • Посещение на природонаучен музей - с. Черни Осъм
 • Посещение на град Троян
 • Туристическа застраховка на стойност 1000 лв при ЗД " Евроинс "
 • Екскурзоводско обслужване

ДАТА : 06.11.2021 г.
Престой : 1 ден
ЦЕНА : отпътуване от Асеновград - 37 лв. / при минимум 10 пътника /
ЦЕНА : отпътуване от Пловдив - 35 лв.

ЧАС и МЯСТО на ОТПЪТУВАНЕ :
07:00 ч. - гр. Асеновград - паркинга на хотел Асеновец
07:40 ч. - гр. Пловдив - спирката на хотел Тримонциум

1 ден. АСЕНОВГРАД - ПЛОВДИВ - СТАРО СТЕФАНОВО - ЧЕРНИ ОСЪМ - ТРОЯН - ПЛОВДИВ - АСЕНОВГРАД
Отпътуване за архитектурен резерват Старо Стефаново . Посещение на Архитектурния резерват „Старо Стефаново“, съчетал в себе си над 100 паметника на културата от началото и средата на XIX в. Интерес в посетителите предизвикват 1300 - годишното дърво цер, църквата "Рождество Пресвета Богородица" (1864), строена от уста Генчо Кънчев от Трявна, селската чешма (1830) и Поповото мостче (1824).Отпътуване за с. Черни Осъм . Посещение на село Черни осъм и Природонаучния музей. Посетителите на музея могат да видят голямото разнообразие на животинския свят в Стара планина.Отпътуване за гр.Троян .Посещение на китния балкански град, съхранил богатата материална и духовна култура на възрожденските майстори. Днес тяхното наследство се съхранява в единствения в страната Музей на народните художествени занаяти и приложните изкуства. Отпътуване за гр. Пловдив / гр. Асеновград . Пристигане вечерта .

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА :
 • Транспорт с туристически автобус
 • Посещение на архитектурен резерват " Старо Стефаново "
 • Посещение на природонаучен музей - с. Черни Осъм
 • Посещение на град Троян
 • Туристическа застраховка на стойност 1000 лв при ЗД " Евроинс "
 • Екскурзоводско обслужване

ОТСТЪПКИ :
• дете до 12 години – минус 4 лв.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА :
• разходи от личен характер;
• входни такси музеи:
 • Музей на народните художествени занаяти и приложните изкуства гр. Троян – 3 лв.
 • Входни такси природонаучен музей Черни Осъм :
Възрастни - 2.00 лв.
Учащи, пенсионери - 1.00 лв.

Забележка:
Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени.

Условия за резервации и анулации :
• При записване се внася депозит не по-малко от 30% от цената на пътуването.
• Доплащането е до минимум 14 дни преди датата на заминаване.
А. При пътуване в чужбина :
а) до 60 дни преди датата на пътуването - без неустойки
б) от 59 до 30 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 29 до 15 дни преди датата на пътуването – 50% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) от 14 дни до 6 дни преди датата на пътуването – 80% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
д) по-малко от 6 дни преди датата на пътуването - 100% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – пътуващият няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.
Б. При пътуване в страната :
а) до 20 дни преди датата на пътуването – без неустойки
б) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 13 до 6 дни преди датата на пътуването - 50% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) до 6 дни преди датата на пътуването – 100 % неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.
В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – клиентът няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

Необходими документи за пътуване в страната :
Валиден документ за самоличност.

ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица №00088054 / 13062110000265 при ЗК "Лев Инс " АД - гр. София , бул. Цар Борис III 136 В , тел. 02 /915 08 59

Застраховка "Отмяна на пътуване" се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване .

Забележка : Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност !!!
Цената е калкулирана за група минимум от 40 туристи! Краен срок за уведомяване на туриста , в случай че този брой не е набран – 7 дни преди датата на отпътуване .
Информация за отпътуването се получава 2 дни преди датата на заминаване !
БЕК РАЙЗЕН СИ ЗАПАЗВА ПРАВОТО НА ПРОМЕНИ ПО ПРОГРАМАТА И ЦЕНАТА ПРИ ДРАСТИЧНИ ПРОМЕНИ НА ГОРИВАТА !!!!


Час на тръгване Място на тръгване
07:40 Пловдив - спирката на х-л Тримонциум
 

КЪДЕ МОЖЕТЕ ДА ЗАПЛАТИТЕ?

 
Препоръчваме Ви да направите допълнителна застраховка "Отмяна на пътуване". За повече информация, моля, обърнете се към нашите служители.