Начало »  Екскурзии » Екскурзии в България »  от ПЛОВДИВ - ТУТАНКАМОН ЕДНА НЕДОВЪРШЕНА ЛЮБОВНА ИСТОРИЯ !!!

от ПЛОВДИВ - ТУТАНКАМОН ЕДНА НЕДОВЪРШЕНА ЛЮБОВНА ИСТОРИЯ !!!

КОД: Тутанкамон
 
Програма
 
 
Видео
 
 
Карта и маршрут
 
 
  Пътуване с Автобус
 
  Еднодневна
 
  Тръгване от: Пловдив-4000
 
  Маршрут: Пловдив - Пазарджик - София - Пазарджик - Пловдив
 
 
ново
Цена:
30 лв.
 
 
 
Вижте уникалната изложба на гробницата на Тутанкамон !
Магическа, мащабна и завладяваща. Това е внушението, което предизвиква гробницата на египетския фараон Тутанкамон, смятана за едно от най-впечатляващите открития в световната история . Всеки ще има възможността да се разходи сред съкровищата и саркофага с мумията на египетския владетел, като посети изложбата “Тутанкамон – една недовършена любовна история”.

Ние Ви предлагаме :
 • Посещение на изложбата “Тутанкамон – една недовършена любовна история” / експозицията е поместена в търговски център THE MALL /
 • Посещение на Двореца Врана
 • Транспорт с туристически автобус;
 • Представител на БЕК РАЙЗЕН по време на цялото пътуване;
 • Туристическа застраховка на стойност 1000 лв. при ЗД " Армеец "

ДАТА: 24.10.2021 г.
Престой: 1 ден
ЦЕНА: 30 лв.

ЧАС и МЯСТО на ОТПЪТУВАНЕ:
07:00 ч. - гр. Пловдив - спирката на х-л Тримонциум
07:55 ч. - гр. Пазарджик - Водното стопанство

1-ви ден ПЛОВДИВ - СОФИЯ - ПЛОВДИВ
Посещение на изложбата “Тутанкамон – една недовършена любовна история”. В нея са представени повече от 100 експоната, които с голяма точност пресъздават гробницата на детето – фараон. Предметите са групирани в няколко тематични къта – “Преддверието” или “Стаята на могъществото и властта”, “Златният трон” – наричан още “Шедьовърът на стаята”, “Погребалната камера”, “Съкровищницата” и “Позлатеният олтар”. Отпътуване за Дворец Врана .Посещение на емблематичния дворец и парк „Врана“ . Разположен в покрайнините на София и устроен като лятна резиденция на царското семейство и изграждан в период от 43 години. Изградените дървесните масиви от различни групи, цветни поляни, алпинеуми, езера, алеи и пътеки се придават форми близки до природните, което е било основно и присъщо на по-голямата част от европейските пейзажни паркове в миналото. Името му избира княз Фердинанд I, като запален орнитолог, на първата кацнала на покрива му птица- врана.
 • Свободно време за разходка и снимки. Отпътуване за гр. Пазарджик / гр. Пловдив . Пристигане вечерта .

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА :
 • Транспорт с туристически автобус;
 • Водач от фирмата;
 • Туристическа застраховка на стойност 1000 лв. при Зд " Армеец "

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
разходи от личен характер;
приблизителни входни такси за посещаваните обекти:
Посещение на изложбата “Тутанкамон – една недовършена любовна история”;
групи над 10 души – 10лв.
деца под 7 години – безплатно (задължително с възрастен придружител)
  • Експозицията се помещава в търговски център THE MALL – София .

Цени на билети за вход за групови посещения (за групи над 15 човека) на парка Врана ;
•за деца до 7 години и пенсионери – безплатно;
•за деца от 7 до 18 години – 1,00 лв.;
•за лица над 18 години – 4,00 лв.

Забележка:
Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени.

Условия за резервации и анулации :
• При записване се внася депозит не по-малко от 30% от цената на пътуването.
• Доплащането е до минимум 14 дни преди датата на заминаване.
А. При пътуване в чужбина :
а) до 60 дни преди датата на пътуването - без неустойки
б) от 59 до 30 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 29 до 15 дни преди датата на пътуването – 50% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) от 14 дни до 6 дни преди датата на пътуването – 80% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
д) по-малко от 6 дни преди датата на пътуването - 100% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – пътуващият няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.
Б. При пътуване в страната :
а) до 20 дни преди датата на пътуването – без неустойки
б) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 13 до 6 дни преди датата на пътуването - 50% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) до 6 дни преди датата на пътуването – 100 % неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.
В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – клиентът няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

Необходими документи за пътуване в страната :
Валиден документ за самоличност.

ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица №00088054 / 13062110000265 при ЗК "Лев Инс " АД - гр. София , бул. Цар Борис III 136 В , тел. 02 /915 08 59

Застраховка "Отмяна на пътуване" се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване .

Забележка : Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност !!!
Цената е калкулирана за група минимум от 35 туристи! Краен срок за уведомяване на туриста , в случай че този брой не е набран – 7 дни преди датата на отпътуване .
Информация за отпътуването се получава 2 дни преди датата на заминаване !
БЕК РАЙЗЕН СИ ЗАПАЗВА ПРАВОТО НА ПРОМЕНИ ПО ПРОГРАМАТА И ЦЕНАТА ПРИ ДРАСТИЧНИ ПРОМЕНИ НА ГОРИВАТА !!!


Час на тръгване Място на тръгване
07:00 Пловдив - спирката на х-л Тримонциум
 

КЪДЕ МОЖЕТЕ ДА ЗАПЛАТИТЕ?

 
Препоръчваме Ви да направите допълнителна застраховка "Отмяна на пътуване". За повече информация, моля, обърнете се към нашите служители.