Начало »  Екскурзии » Екскурзии в България »  от КАРНОБАТ- ФЕСТИВАЛ НА ТИКВАТА

от КАРНОБАТ- ФЕСТИВАЛ НА ТИКВАТА

КОД: Севлиево
 
Програма
 
 
Видео
 
 
Карта и маршрут
 
 
  Пътуване с Автобус
 
  Еднодневна
 
  Тръгване от: Карнобат-8400
 
  Маршрут: Бургас - Айтос - Карнобат - Севлиево - Карнобат - Айтос - Бургас
 
  Отпътуване на:
09.10.2021 г.
 
 
ново
Цена:
37 лв.
 
 
 
ФЕСТИВАЛ НА ТИКВАТА В СЕВЛИЕВО !
Приказни есенни цветове, лъчисти картини от тиквени изкушения и неповторима атмосфера в оранжев цвят- заповядайте в "Тиквенбург"!

Ние Ви предлагаме:
•Пътуване с туристически автобус
•Туристическа застраховка на стойност 1000лв при ЗК „Лев инс“ АД/ЗД "Армеец" АД
•Посещение на град Севлиево и традиционния фестивал на тиквата
•Водач от фирмата

ДАТА: 09.10.2021г
Престой: 1 ден
ЦЕНА : 37 лв.

ЧАС И МЯСТО НА ТРЪГВАНЕ:
•07:00 ч. - гр.Бургас– Булаир пред Ентуртранс
•07:30 ч. - гр.Айтос– Автогарата
•08:00 ч. - гр.Карнобат– Автогарата

1 ден: БУРГАС - АЙТОС - КАРНОБАТ - СЕВЛИЕВО - КАРНОБАТ - АЙТОС - БУРГАС
Тръгване от гр. Бургас/ Айтос/ Карнобат за град Севлиево.Градът наричан и „Тиквенбург“ заради традиционния фестивал на тиквата оживява в слънчеви багри през месец октомври. Майстори кулинари правят най-различни и апетитни десерти и ястия от тиква, организират се състезания за най-причудлива форма и големина на „царицата на празника- Тиквата“. В сърцето му е разположен единствения по рода си музей на тиквата и паметници на културата като уникалната статуя на Свободата, дело на Арнолдо Цоки, запазената етнографска експозиция в сградата на „Дандолови къщи“,Хаджистояновото училище – днес историческия музей на града,часовниковата кула от XVIII век.Свободно време за разходка, снимки и пожелание посещение на някой от музеите в града.Отпътуване за град Карнобат/ Айтос/ Бургас.Пристигане в град Карнобат/ Айтос/ Бургас вечерта.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
• Пътуване с туристически автобус
• Туристическа застраховка на стойност 1000лв при ЗК „Лев инс“ АД/ЗД "Армеец" АД
• Посещение на град Севлиево и традиционния фестивал на тиквата
• Водач от фирмата

ОТСТЪПКИ:
• дете до 12 години – минус 4 лв.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
• разходи от личен характер;
входни такси за посещаваните обекти:
Исторически музей в град Севлиево – 5 лв

Забележка:
Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени .

Условия за резервации и анулации :
• При записване се внася депозит не по-малко от 30% от цената на пътуването.
• Доплащането е до минимум 14 дни преди датата на заминаване.
А. При пътуване в чужбина :
а) до 60 дни преди датата на пътуването - без неустойки
б) от 59 до 30 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 29 до 15 дни преди датата на пътуването – 50% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) от 14 дни до 6 дни преди датата на пътуването – 80% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
д) по-малко от 6 дни преди датата на пътуването - 100% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – пътуващият няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.
Б. При пътуване в страната :
а) до 20 дни преди датата на пътуването – без неустойки
б) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 13 до 6 дни преди датата на пътуването - 50% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) до 6 дни преди датата на пътуването – 100 % неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.
В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – клиентът няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

Необходими документи :
Валиден документ за самоличност !!!

ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица №00088054 / 13062010010233 при ЗК "Лев Инс " АД - гр. София , бул. Цар Борис III 136 В , тел. 02 /915 08 59

Застраховка "Отмяна на пътуване" се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване .

Забележка : Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност !!!
Цената е калкулирана за група минимум от 40 туристи ! Краен срок за уведомление на туриста , в случай че този брой не е набран -7 дни преди датата на отпътуване .Информация за отпътуването се получава 2 дни преди датата на заминаване !
БЕК РАЙЗЕН СИ ЗАПАЗВА ПРАВОТО НА ПРОМЕНИ ПО ПРОГРАМАТА И ЦЕНАТА ПРИ ДРАСТИЧНИ ПРОМЕНИ НА ГОРИВАТА !!!


Час на тръгване Място на тръгване
08:00 Карнобат - автогарата
 

КЪДЕ МОЖЕТЕ ДА ЗАПЛАТИТЕ?

 
Препоръчваме Ви да направите допълнителна застраховка "Отмяна на пътуване". За повече информация, моля, обърнете се към нашите служители.