Начало »  Екскурзии » Екскурзии в България »  от СТАРА ЗАГОРА - ЛУКОВИТ , ТРЯВНА и ЕТЪРА

от СТАРА ЗАГОРА - ЛУКОВИТ , ТРЯВНА и ЕТЪРА

КОД: Луковит
 
Програма
 
 
Видео
 
 
Карта и маршрут
 
 
  Пътуване с Автобус
 
  2 дни / 1 нощувки
 
  Тръгване от: Стара Загора-6000
 
  Маршрут: Варна - Бургас - Стара Загора - Луковит - Трявна - Етъра - Соколски м-р
 
  Отпътуване на:
11.09.2021 г.
 
 
ново
Цена:
130 лв.
 
 
 
ПРЕОТКРИЙ БЪЛГАРИЯ !
Заповядайте с нас на двудневна екскурзия до Гео парк Искър - Панега , каменните къщи край Луковит , Соколски манастир , вълшебната Трявна и етнографски музей на открито - Етъра !

Ние Ви предлагаме :
• Посещение на Гео парк Искър - Панега
• Посещение на Етнографски музей на открито - Етъра
• Посещение на град Трявна
• Посещение на каменните къщички край Луковит
• Посещение на на Соколски манастир
• 1 нощувка в хотел 3* в района на Луковит
• 1 закуска / 1 вечеря;
• Транспорт с туристически автобус;
• Екскурзоводско обслужване;
• Туристическа застраховка на стойност 1000 лв при ЗК "Лев Инс " АД / " Армеец " АД

ДАТА: 11.09.2021 - 12.09.2021 г.
Престой: 2 дни/ 1 нощувка
ЦЕНА: с тръгване от Варна - 135 лв.
ЦЕНА: с тръгване от Бургас -130 лв.
ЦЕНА: с тръгване от Стара Загора - 130 лв.
ЦЕНА: с тръгване от Казанлък - 125 лв.

ЧАС и МЯСТО НА ТРЪГВАНЕ:
• 06:00 ч. - гр. Варна - Катедралата
• 08:30 ч. - гр. Бургас - Бензиностанция OMV до хотел „Мираж“
• 11:00 ч. - гр. Стара Загора - бившата баня „ Пиперка „
• 11:30 ч. - гр. Казанлък - паркинга зад Универмага

1 ден. ВАРНА - БУРГАС – СТАРА ЗАГОРА - КАЗАНЛЪК - ЛУКОВИТ
Отпътуване от гр.Бургас . Посещение за Гео парк Искър - Панега.Първият по рода си такъв парк в страната. Паркът е добре устроен и минава по течението на река Златна Панега, това е и една от достъпните и изключително красиви еко-пътеки в страната.Възможност за отдих има на няколкото изградени на територията му беседки.Гео паркът включва в себе си два района-Карлуковския карстов комплекс и ландшафтен парк „Панега” Това е първият геопарк на територията на България,който включва в себе си множество обекти от геоложки и палеонтологичен характер . Пътеката минава изцяло покрай река Златна Панега ,която води началото си от един от най-големите карстови извори - Глава Панега,разположен на около 19 км. южно от Луковит. Посещение на каменните къщички край Луковит. Настаняване в хотел в района гр.Луковит 3* . Вечеря . Нощувка.

2 ден. ЛУКОВИТ-ТРЯВНА - ЕТЪРА - СОКОЛСКИ М-Р - КАЗАНЛЪК - СТАРА ЗАГОРА - БУРГАС - ВАРНА
Закуска. Отпътуване за град Трявна. Старата част на града е обявена за архитектурен резерват, където са запазени около 140 паметника на възрожденската архитектура. Трявна се слави като средище на майсторите на дюлгерството, дърворезбата и иконописта . Отпътуване за гр.Габрово и разглеждане на първия по рода си в България музей на открито „Етъра”, разположен на площ от 7 хектара, състоящ се от над 50 обекта. Там ще придобиете реалистична представа за архитектурата, бита и стопанското минало на Габровския край през Възраждането.Свободно време за обяд и отпътуване за Соколски м-р”Успение Богородично” основан през 833г. Предполага се,че уникалната белокаменна чешма с осем чучура,със соколи е построена през 1865г.от Уста Колю Фичето. Отпътуване за град Варна / град Бургас . Пристигане вечерта.

ПАКЕТНА ЦЕНА НА ЧОВЕК, НАСТАНЕН В ДВОЙНА / ТРОЙНА СТАЯ ВКЛЮЧВА:
•1 нощувка в хотел 3* в района на град Луковит
•1 закуска / 1 вечеря;
•Транспорт с туристически автобус;
•Посещение на Гео парк Искър - Панега
•Посещение на Соколски манастир
•Посещение на град Трявна
• Екскурзоводско обслужване;
• Туристическа застраховка на стойност 1000 лв при ЗК "Лев Инс " АД / " Армеец " АД

ОТСТЪПКИ:
• настаняване на дете до 12 години в стая с двама възрастни – минус 20 лв.

ДОПЛАЩАНЕ:
• настаняване в единична стая – плюс 30 лв.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
• разходи от личен характер;
• приблизителни входни такси за посещаваните обекти:
Вход : Етнографски музей на открито - Етъра
Възрастен - 5 лв
Пенсионери - 3 лв.
Деца и студенти - 2 лв.
Лица с ТЕЛК решение - безплатно / трябва да се представи ТЕЛК /
Деца до 7 г. - безплатно

Забележка:
Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени.

Условия за резервации и анулации :
• При записване се внася депозит не по-малко от 30% от цената на пътуването.
• Доплащането е до минимум 14 дни преди датата на заминаване.
А. При пътуване в чужбина :
а) до 60 дни преди датата на пътуването - без неустойки
б) от 59 до 30 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 29 до 15 дни преди датата на пътуването – 50% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) от 14 дни до 6 дни преди датата на пътуването – 80% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
д) по-малко от 6 дни преди датата на пътуването - 100% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – пътуващият няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.
Б. При пътуване в страната :
а) до 20 дни преди датата на пътуването – без неустойки
б) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 13 до 6 дни преди датата на пътуването - 50% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) до 6 дни преди датата на пътуването – 100 % неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.
В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – клиентът няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица №00088054 / 13062110000265 при ЗК "Лев Инс " АД - гр. София , бул. Цар Борис III 136 В , тел. 02 /915 08 59

Застраховка "Отмяна на пътуване" се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване .

Необходими документи :
Валиден документ за самоличност !

Забележка : Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност !!!Цената е калкулирана за група минимум от 40 туристи ! Краен срок за уведомление на туриста , в случай че този брой не е набран – 7 дни преди датата на отпътуване . Информация за отпътуването се получава 2 дни преди датата на заминаване !
БЕК РАЙЗЕН СИ ЗАПАЗВА ПРАВОТО НА ПРОМЕНИ ПО ПРОГРАМАТА И ЦЕНАТА ПРИ ДРАСТИЧНИ ПРОМЕНИ НА ГОРИВАТА !!!!


Час на тръгване Място на тръгване
11:00 Стара Загора - бившата баня Пиперка, ул. Гр. Игнатиев № 27
 

КЪДЕ МОЖЕТЕ ДА ЗАПЛАТИТЕ?

 
Препоръчваме Ви да направите допълнителна застраховка "Отмяна на пътуване". За повече информация, моля, обърнете се към нашите служители.