Начало »  Екскурзии » Екскурзии в България »  от ПАЗАРДЖИК- ПЕЩЕРА , БАТАК и ЦИГОВ ЧАРК

от ПАЗАРДЖИК- ПЕЩЕРА , БАТАК и ЦИГОВ ЧАРК

КОД: Батак и Цигов Чарк
 
Програма
 
 
Видео
 
 
Карта и маршрут
 
 
  Пътуване с Автобус
 
  Еднодневна
 
  Тръгване от: Пазарджик-4400
 
  Маршрут: Пловдив - Пазарджик - Пещера - Батак - Цигов Чарк
 
  Отпътуване на:
29.08.2021 г.
 
 
ново
Цена:
25 лв.
 
 
 
Град Пещера, град Батак ,язовир Батак и Цигов чарк - Заедно в нежната прегръдка на Западните Родопи !

Ние ви предлагаме:
•посещение на град Пещера;
•посещение на крепост " Перистера "
•посещение на град Батак
•посещение на курортната местност Цигов чарк
•транспорт с туристически автобус;
•представител от фирма Бек Райзен по време на пътуването ;
•туристическа застраховка на стойност 1000 лева при ЗД Армеец.

ДАТА : 29.08.2021 г.
Престой: 1 ден
ЦЕНА: 25 лв.

ЧАС И МЯСТО НА ОТПЪТУВАНЕ :
08:00 ч.- гр. Пловдив - спирката на х-л " Тримонциум"
08:45 ч.- гр. Пазарджик - Водното стопанство

1 ден ПЛОВДИВ – ПАЗАРДЖИК – ЦИГОВ ЧАРК – ПАЗАРДЖИК - ПЛОВДИВ
Отпътуване от град Пловдив / град Пазарджик в посока град Пещера . Посещение на град Пещера, известен с църквата “Св. Димитър” /1825 г./, архитектурен паметник на културата от национално значение, както и часовниковата с кула в България, строена между 1650-1710 г. Посещение на крепост „Перистера“ извисяваща се над град Пещера. Уникалното за крепостта са двете нейни ъглови кули - източната и южната, които са едновременно църкви. Това е единствената крепост от такъв тип у нас.Ако имате възможност непременно опитайте Пещерски татлии - сиропиран десерт , гордост на Пещерските сладкари . Отпътуване за град Батак – един от най-святите в българската памет град,обгърнат в прегръдката на Западните Родопи, в долината на Стара река. Посещение на емблемата на града - храмът костница „ Света Неделя“. Свободно време. Отпътуване за планинския курорт Цигов чарк. Разположен на 7 км от града, той е живописно разположен на югозападния бряг на язовир Батак.Свободно време. Отпътуване за гр. Пазарджик / гр. Пловдив . Пристигане в гр. Пазарджик / гр. Пловдив вечерта.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
•посещение на град Пещера;
•посещение на град Батак
•посещение на курортната местност Цигов чарк
•транспорт с туристически автобус;
•представител от фирма Бек Райзен по време на пътуването ;
•туристическа застраховка на стойност 1 000 лева при ЗД Армеец / ЗК " Лев Инс "

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА :
  • Входни такси за обекти възможни за посещение и разходи от личен характер
Крепост " Перистера " - 4 лв.

Забележка:
Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени.

ОТСТЪПКИ :
за дете до 12 г. - минус 4 лв.

Условия за резервации и анулации :
• При записване се внася депозит не по-малко от 30% от цената на пътуването.
• Доплащането е до минимум 14 дни преди датата на заминаване.
А. При пътуване в чужбина :
а) до 60 дни преди датата на пътуването - без неустойки
б) от 59 до 30 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 29 до 15 дни преди датата на пътуването – 50% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) от 14 дни до 6 дни преди датата на пътуването – 80% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
д) по-малко от 6 дни преди датата на пътуването - 100% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – пътуващият няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.
Б. При пътуване в страната :
а) до 20 дни преди датата на пътуването – без неустойки
б) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 13 до 6 дни преди датата на пътуването - 50% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) до 6 дни преди датата на пътуването – 100 % неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.
В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – клиентът няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица №00088054 / 13062110000265 при ЗК "Лев Инс " АД - гр. София , бул. Цар Борис III 136 В , тел. 02 /915 08 59

Застраховка "Отмяна на пътуване" се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване .

Забележка : Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност!
Цената е калкулирана за група минимум от 40 туристи ! Краен срок за уведомление на туриста , в случай че този брой не е набран -7 дни преди датата на отпътуване .Информация за отпътуването се получава 2 дни преди датата на заминаване !
БЕК РАЙЗЕН СИ ЗАПАЗВА ПРАВОТО НА ПРОМЕНИ ПО ПРОГРАМАТА И ЦЕНАТА ПРИ ДРАСТИЧНИ ПРОМЕНИ НА ГОРИВАТА !!!


Час на тръгване Място на тръгване
08:45 Пазарджик - Водното стопанство
 

КЪДЕ МОЖЕТЕ ДА ЗАПЛАТИТЕ?

 
Препоръчваме Ви да направите допълнителна застраховка "Отмяна на пътуване". За повече информация, моля, обърнете се към нашите служители.