Начало »  Екскурзии » Екскурзии в България »  от СОФИЯ - РИЛСКИ МАНАСТИР, СТОБСКИ ПИРАМИДИ И ПАРК РИЛА В ДУПНИЦА

от СОФИЯ - РИЛСКИ МАНАСТИР, СТОБСКИ ПИРАМИДИ И ПАРК РИЛА В ДУПНИЦА

КОД: Стобски пирамиди, Рилски манастир и парк Рила
 
Програма
 
 
Видео
 
 
Карта и маршрут
 
 
  Пътуване с Автобус
 
  Еднодневна
 
  Тръгване от: София-1000
 
  Маршрут: София - Перник - Рилски манастир - село Стоб - Дупница - Перник - София
 
  Отпътуване на:
25.09.2021 г.
 
 
ново
Цена:
28 лв.
 
 
 
Еднодневна eкскурзия до феномена Стобски пирамиди и парк Рила в Дупница

Ние Ви предлагаме:
•Транспорт с туристически автобус
•Посещение на Рилски манастир
•Посещение на Стобските пирамиди
•Посещение на парк Рила в Дупница
•Водач от фирма Бек Райзен ЕООД
•Туристическа застраховка на стойност 1000 лв при ЗК " Лев Инс" /
ЗД „ Армеец“ АД

ДАТА:25.09.2021 г.
Престой : 1 ден
ЦЕНА: 28 лв

ЧАС и МЯСТО на ТРЪГВАНЕ:
•08:00 ч. - гр.София – площад " Александър Невски" ( от страната на улица " Оборище")
•09:00 ч. - гр.Перник – паркинга на м-н Кауфланд (кв. Изток)

1-ви ден СОФИЯ-ПЕРНИК-РИЛСКИ МАНАСТИР-СТОБСКИ ПИРАМИДИ-ПЕРНИК-СОФИЯ
Отпътуване към най-големия манастир в страната - Рилския. Манастирът е ставропигиален - осветен лично от патриарха. Основан е през X век. В главната манастирска църква „Рождество Богородично”, строена в периода 1934 – 1937г., се намират мощите на светеца Йоан Рилски. До нея се издига най-старата сграда в комплекса – Хрельовата каменна кула от 1335г. Отпътуване за село Стоб и разходка по екопътека към Стобските пирамиди - Ерозионните скални форми са интересен природен феномен, изваяни са с дебелина от 30-40 м староквартерни наслаги. Някой от формированията са игловидни, но повечето са с пирамидална форма и голяма част от тях завършват с „каменна“ шапка, която им придава формата на причудливи гъби. Живописните композиции носят различни имена, дадени им от народните предания – Куклите, Чуките, Самодивски комини, Зъберите, Братята, Сватовете и др. чудесно място за разходка.Отпътуване в посока град Дупница и посещение на парк " Рила" разположен в периферията на града по протежението на река Бистрица. Паркът е един един от най-новите, големи и живописни паркове в страната. Намиращ се в град Дупница, той предлага възможност за пълноценен отдих със своите 2 км дължина заети от езеро с водни колела, басеин, кокетни заведения, зоокът, спортни игрища и барбекюта.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
•Транспорт с туристически автобус
•Посещение на Рилски манастир
•Посещение на Стобските пирамиди
•Посещение на парк Рила в Дупница
•Водач от фирма Бек Райзен ЕООД
•Туристическа застраховка на стойност 1000 лв при ЗК " Лев Инс" /
ЗД „ Армеец“ АД

ОТСТЪПКИ:
• дете до 12 години – минус 4 лв.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
•Разходи от личен характер
•Стобски пирамиди - 2 лв

Забележка:
Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени.

Условия за резервации и анулации :
• При записване се внася депозит не по-малко от 30% от цената на пътуването.
• Доплащането е до минимум 14 дни преди датата на заминаване.
А. При пътуване в чужбина :
а) до 60 дни преди датата на пътуването - без неустойки
б) от 59 до 30 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 29 до 15 дни преди датата на пътуването – 50% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) от 14 дни до 6 дни преди датата на пътуването – 80% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
д) по-малко от 6 дни преди датата на пътуването - 100% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – пътуващият няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.
Б. При пътуване в страната :
а) до 20 дни преди датата на пътуването – без неустойки
б) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 13 до 6 дни преди датата на пътуването - 50% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) до 6 дни преди датата на пътуването – 100 % неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.
В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – клиентът няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

Необходими документи :
Валиден документ за самоличност !!!

ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица №00088054 / 13062110000265 при ЗК "Лев Инс " АД - гр. София , бул. Цар Борис III 136 В , тел. 02 /915 08 59

Застраховка "Отмяна на пътуване" се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване .

Забележка : Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност !!!
Цената е калкулирана за група минимум от 40 туристи! Краен срок за уведомление на туриста, в случай че този брой не е набран – 7 дни преди датата на отпътуване. Информация за отпътуването се получава 2 дни преди датата на заминаване!
БЕК РАЙЗЕН СИ ЗАПАЗВА ПРАВОТО НА ПРОМЕНИ ПО ПРОГРАМАТА И ЦЕНАТА ПРИ ДРАСТИЧНИ ПРОМЕНИ НА ГОРИВАТА !!!!


Час на тръгване Място на тръгване
08:00 София - Площад " Александър Невски " от страната на ул. Оборище
 

КЪДЕ МОЖЕТЕ ДА ЗАПЛАТИТЕ?

 
Препоръчваме Ви да направите допълнителна застраховка "Отмяна на пътуване". За повече информация, моля, обърнете се към нашите служители.