Начало »  Екскурзии » Екскурзии в България »  от БУРГАС - ЯМБОЛ , ТОПОЛОВГРАД и УСТРЕМСКИ М-Р

от БУРГАС - ЯМБОЛ , ТОПОЛОВГРАД и УСТРЕМСКИ М-Р

КОД: Ямбол и Тополовград
 
Програма
 
 
Видео
 
 
Карта и маршрут
 
 
  Пътуване с Автобус
 
  Еднодневна
 
  Тръгване от: Бургас-8000
 
  Маршрут: Бургас - Ямбол - Тополовград - Устремски м-р
 
  Отпътуване на:
08.08.2021 г. 25.09.2021 г.
 
 
ново
Цена:
29 лв.
 
 
 
Ние Ви предлагаме:
•Транспорт с туристически автобус ;
•Посещение на гр. Ямбол и ” Безистена”
•Посещение на гр. Тополовград
•Посещение на Устремски манастир
•Туристическа застраховка на стойност 1000 лв при ЗД Армеец / ЗК Лев инс
•Водач от Бек Райзен придружаващ пътуването

ДАТА: 24.04.2021г.
ДАТА: 08.08.2021г.
ДАТА: 25.09.2021г.
Престой: 1 ден
ЦЕНА : 29 лв.

ЧАС И МЯСТО НА ОТПЪТУВАНЕ :
07:00 ч. - гр. Бургас - Булаир пред Ен Тур Транс

1-ви ден. БУРГАС -ЯМБОЛ -ТОПОЛОВГРАД - БУРГАС
Отпътуване по маршрут - Бургас - Ямбол -Тополовград -Устремски м-р.
Пристигане в гр.Ямбол , намиращ се на двата бряга на река Тунджа .Градът привлича туристите с богата си култура. В него са съсредоточени множество паметници на културата. Интересни забележителности в град Ямбол са: Църквата "Свети Георги", Историческият музей, Художествената галерия, Градският парк и Безистенът.Посещение на една от основните забележителности на града - „Безистена”построен през 1509г по образец на други подобни османски сгради в европейската част на империята.Специалисти твърдят,че залата му притежава най-добрата акустика в България и би могла да се използва за различни концерти.Свободно време за разходка и разглеждане на града.Отпътуване за Тополовград , най - богатият на различни култури и етноси град в Югоизточна България . Посещение на Общински исторически етнографски музей . Експозицията включва традиционни за региона женски дрехи и предмети от Възрожденската епоха.Самата сбирка разполага с над 6000 експоната.Свободно време за обяд и отпътуване за Устремски м-р "Света Троица ",който се намира в Сакар планина, на около 3 км от село Устрем. Известен е още като Хайдушки или Вакъфски манастир. По време на руско-турската война от 1828-1829г.манастирът е бил разрушен,но през 1836 г. той е бил отново възстановен.Тогава била построена и сегашната църква ”Св.Троица”,като към нея били включени зидовете на стария еднокорабен храм „Св.Св.апостоли Петър и Павел ".Свободно време за разглеждане на манастира и отпътуване за гр.Бургас. Пристигане в гр. Бургас вечерта .

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
•Транспорт с туристически автобус ;
•Посещение на гр. Ямбол и ”Безистена”
•Посещение на град Тополовград
•Посещение на Устремски манастир
•Туристическа застраховка на стойност 1000 лв. при ЗД Армеец / ЗК Лев инс
•Водач от Бек Райзен придружаващ пътуването

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
•разходи от личен характер;
•входни такси за посещаваните обекти :
Входна такса за „Безистена”- 6 лв.

Условия за резервации и анулации :
• При записване се внася депозит не по-малко от 30% от цената на пътуването.
• Доплащането е до минимум 14 дни преди датата на заминаване.
А. При пътуване в чужбина :
а) до 60 дни преди датата на пътуването - без неустойки
б) от 59 до 30 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 29 до 15 дни преди датата на пътуването – 50% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) от 14 дни до 6 дни преди датата на пътуването – 80% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
д) по-малко от 6 дни преди датата на пътуването - 100% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – пътуващият няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.
Б. При пътуване в страната :
а) до 20 дни преди датата на пътуването – без неустойки
б) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 13 до 6 дни преди датата на пътуването - 50% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) до 6 дни преди датата на пътуването – 100 % неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.
В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – клиентът няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица №00088054 / 13062110000265 при ЗК "Лев Инс " АД - гр. София , бул. Цар Борис III 136 В , тел. 02 /915 08 59

Застраховка "Отмяна на пътуване" се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване .

Забележка : Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност !!!
Цената е калкулирана за група минимум от 40 туристи ! Краен срок за уведомление на туриста , в случай че този брой не е набран – 7 дни преди датата на отпътуване .
Информация за отпътуването се получава 2 дни преди датата на заминаване !
БЕК РАЙЗЕН СИ ЗАПАЗВА ПРАВОТО НА ПРОМЕНИ ПО ПРОГРАМАТА


Час на тръгване Място на тръгване
07:00 Бургас - Булаир пред Ен Тур Транс
 

КЪДЕ МОЖЕТЕ ДА ЗАПЛАТИТЕ?

 
Препоръчваме Ви да направите допълнителна застраховка "Отмяна на пътуване". За повече информация, моля, обърнете се към нашите служители.