Начало »  Екскурзии » Екскурзии в България »  от ВАРНА - ЧЕТИРИЗВЕЗДНО СПА В ДЕВИН

от ВАРНА - ЧЕТИРИЗВЕЗДНО СПА В ДЕВИН

КОД: Девин - спа
 
Програма
 
 
Видео
 
 
Карта и маршрут
 
 
  Пътуване с Автобус
 
  3 дни / 2 нощувки
 
  Тръгване от: Варна-9000
 
  Маршрут: Варна - Бургас - Кричим - Девин
 
  Отпътуване на:
15.10.2021 г.
 
 
ново
Цена:
185 лв.
 
 
 
СПА В ДЕВИН – СЪРЦЕТО НА РОДОПА ПЛАНИНА

Ние Ви предлагаме:
•Пътуване с туристически автобус
•Посещение на град Девин
•Настаняване в хотел 4*
•2 нощувки, 2 вечери и 2 закуски
•Туристическа застраховка на стойност 1000 лв при ЗД Армеец/ ЗК Лев инс
•Водач от фирмата

ДАТА: 18.06.2021 - 20.06.2021 г.
ДАТА: 15.10.2021 - 17.10.2021 г.
Престой: 3 дни/2 нощувки
ЦЕНА : с тръгване от град Варна - 185 лв.
ЦЕНА : с тръгване от град Бургас - 180 лв.

ЧАС и МЯСТО на ТРЪГВАНЕ:
•06:30 ч. - гр.Варна - Катедралата / център/
•08:30 ч. - гр.Бургас - Бензиностанция OMV до хотел „Мираж“

1 ден: ВАРНА- БУРГАС – КРИЧИМ - ДЕВИН
Тръгване от гр. Варна/ Бургас към град Девин. Разположен в прегръдката на Девинска планина част от Западните Родопи, градът впечатлява с разположението си, мекия климат и целебните води. Той е трети по големина в района богат на минерални води и история, градът е свързван с тракийското племе – беси. Заобиколен от борови и смърчови гори градът позволява да съчетаете ползването на терапевтичните минерални води и приятните разходки сред природата. Настаняване в хотел 4*. Свободно време за разходка.Ползване на удобствата на хотела. Вечеря.Нощувка.

2ден: ДЕВИН
Закуска. Свободно време за ползване удобствата на хотела. Вечеря. Нощувка.

3 ден: ДЕВИН – КРИЧИМ – БУРГАС – ВАРНА
Закуска. Свободно време за ползване удобствата на хотела. Освобождаване на хотела. Отпътуване за град Бургас/ Варна. Пристигане вечерта в град Бургас/ Варна.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
•Пътуване с туристически автобус
•Посещение на град Девин
•Настаняване в хотел 4*
•2 нощувки, 2 вечери и 2 закуски
•Туристическа застраховка на стойност 1000 лв при ЗД Армеец/ ЗК Лев инс
•Водач от фирмата

ОТСТЪПКИ:
•настаняване на дете до 12 години в стая с двама пълноплащаши възрастни – минус 10 лв.

ДОПЛАЩАНЕ:
•настаняване в единична стая – плюс 60 лв

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
• разходи от личен характер;

Забележка:
Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени.

Условия за резервации и анулации :
• При записване се внася депозит не по-малко от 30% от цената на пътуването.
• Доплащането е до минимум 14 дни преди датата на заминаване.
А. При пътуване в чужбина :
а) до 60 дни преди датата на пътуването - без неустойки
б) от 59 до 30 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 29 до 15 дни преди датата на пътуването – 50% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) от 14 дни до 6 дни преди датата на пътуването – 80% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
д) по-малко от 6 дни преди датата на пътуването - 100% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – пътуващият няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.
Б. При пътуване в страната :
а) до 20 дни преди датата на пътуването – без неустойки
б) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 13 до 6 дни преди датата на пътуването - 50% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) до 6 дни преди датата на пътуването – 100 % неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – клиентът няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица №00088054 / 13062110000265 при ЗК "Лев Инс " АД - гр. София , бул. Цар Борис III 136 В , тел. 02 /915 08 59

Застраховка "Отмяна на пътуване" се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване .

Необходими документи :
Валиден документ за самоличност

Забележка : Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност !
Цената е калкулирана за група минимум от 40 туристи ! Краен срок за уведомление на туриста , в случай че този брой не е набран – 7 дни преди датата на отпътуване Информация за отпътуването се получава 2 дни преди датата на заминаване !
БЕК РАЙЗЕН СИ ЗАПАЗВА ПРАВОТО НА ПРОМЕНИ ПО ПРОГРАМАТА И ЦЕНАТА ПРИ ДРАСТИЧНИ ПРОМЕНИ НА ГОРИВАТА !!!!


Час на тръгване Място на тръгване
06:30 Варна - Катедралата
 

КЪДЕ МОЖЕТЕ ДА ЗАПЛАТИТЕ?

 
Препоръчваме Ви да направите допълнителна застраховка "Отмяна на пътуване". За повече информация, моля, обърнете се към нашите служители.