Начало »  Екскурзии » Екскурзии в България »  от БУРГАС - БЕЛОСЛАВ , КРЕПОСТ ОВЕЧ , ЯЗ. ЦОНЕВО

от БУРГАС - БЕЛОСЛАВ , КРЕПОСТ ОВЕЧ , ЯЗ. ЦОНЕВО

КОД: Белослав
 
Програма
 
 
Видео
 
 
Карта и маршрут
 
 
  Пътуване с Автобус
 
  Еднодневна
 
  Тръгване от: Бургас-8000
 
  Маршрут: Бургас - Айтос - яз.Цонево - крепост
 
  Отпътуване на:
02.10.2021 г.
 
 
ново
Цена:
35 лв.
 
 
 
Ние Ви предлагаме :
•Транспорт с лицензиран туристически автобус
•Посещение на крепост " Овеч "
•Посещение на завод за стъкло в гр. Белослав
•Посещение на подводница " Слава "
•Посещение на нос Свети Атанас
•Фото пауза на язовир " Цонево "
•Представител на БЕК РАЙЗЕН по време на цялото пътуване;
•Туристическа застраховка на стойност 1000 лв. при ЗД " Армеец " / ЗК „ Лев инс“

ДАТА:02.10.2021 г.
Престой: 1 ден
ЦЕНА:35 лв.

ЧАС и МЯСТО на ОТПЪТУВАНЕ :
07:00 ч. - гр. Бургас - Булаир Ен Тур Транс

1 ден . БУРГАС - ЯЗ. ЦОНЕВО - ПРОВАДИЯ - БЕЛОСЛАВ - БЯЛА - БУРГАС
Отпътуване от гр. Бургас - 07:00 ч. в посока язовир Цонево , за да се насладим на скалният феномен Чудните скали ,които се състоят от три основни скални масива . Кратка почивка за фото пауза . Ще видим и язовир Цонево ,третия по големина в България . Отпътуване за Крепост Овеч - Провадия - един от най-древните градове на България.Смята се,че тук за първи път се заселват хора още преди 7000 г. ,като добиват и търгуват с една от най-ценните суровини - солта . Посещение на една от най-старите крепости в България - крепостта „Овеч”.Тя е изградена от византийците и функционира от 4 век. Днес могат да се видят : напълно обновено мостово съоражение, множество кладенци, стражевите кули, каменна северна порта, затворите на благородниците и на провинилите се граждани, мраморните колони на Омуртаг и др.Отпътуване за град Белослав . Влизане в стара стъкларска пещ пълна със застинало стъкло; ще видите стъклената река, както и множество красиви стъклени пластики и други изделия от стъкло. Ще имате и възможността да видите уникалната технология за производството на ръчно духана стъклария.Посещение на изложбената зала със стотици вази, купи, свещници и най-различни животни, всяка от които могат да бъдат закупени.В непосредствена близост ще посетим и последната българска подводница превърната в музей – „ Слава“, където ще научим интересни тайни на военноморското плаване . Отпътуване за гр.Бяла. Посещение на Късноантичната крепост на нос Св. Атанас. Крепостта е населявана от V век пр.Хр до VІІ век сл. Хр. Представлявала малък пристанищен град с укрепителна линия от каменна крепостна стена и ров пред нея. Дължината й е около 250 м и е затваряла площ малко над 35 декара. В крепостта са открити търговски сгради, питейни заведения, приюти за настаняване на гости, малка обществена баня, три винарни, вкопани в дълбочина изби и базилика. Отпътуване за гр. Бургас . Пристигане в гр. Бургас вечерта .

ПАКЕТНА ЦЕНА НА ЧОВЕК ВКЛЮЧВА:
•Транспорт с лицензиран туристически автобус
•Посещение на крепост " Овеч " / не е включена входната такса /
•Посещение на завод за стъкло в гр. Белослав / не е включена входната такса /
•Посещение на подводница " Слава " / не е включена входната такса /
•Посещение на нос Свети Атанас / не е включена входната такса /
•Фото пауза на язовир " Цонево "
•Представител на БЕК РАЙЗЕН по време на цялото пътуване;
•Туристическа застраховка на стойност 1000 лв. при ЗД " Армеец " / ЗК „ Лев инс“

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
•разходи от личен характер
Входни такси:
• Музей на стъклото – 6,00 лв
• Музей подводница „ Слава“ – 12 лв. за работещи, пенсионери и деца – 6 лв
• Нос Св.Атанас - 2лв. за пенсионери и 3 лв. за работещи
• Крепост Овеч - 2лв. за пенсионери и 4 лв. за работещи

Забележка:
Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени.

Условия за резервации и анулации :
• При записване се внася депозит не по-малко от 30% от цената на пътуването.
• Доплащането е до минимум 14 дни преди датата на заминаване.
А. При пътуване в чужбина :
а) до 60 дни преди датата на пътуването - без неустойки
б) от 59 до 30 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 29 до 15 дни преди датата на пътуването – 50% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) от 14 дни до 6 дни преди датата на пътуването – 80% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
д) по-малко от 6 дни преди датата на пътуването - 100% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – пътуващият няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.
Б. При пътуване в страната :
а) до 20 дни преди датата на пътуването – без неустойки
б) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 13 до 6 дни преди датата на пътуването - 50% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) до 6 дни преди датата на пътуването – 100 % неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.
В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – клиентът няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица №00088054 / 13062110000265 при ЗК "Лев Инс " АД - гр. София , бул. Цар Борис III 136 В , тел. 02 /915 08 59

Застраховка "Отмяна на пътуване" се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване .

Забележка : Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност !!!
Цената е калкулирана за група минимум от 40 туристи ! Краен срок за уведомление на туриста , в случай че този брой не е набран – 7 дни преди датата на отпътуване .
Информация за отпътуването се получава 2 дни преди датата на заминаване !
БЕК РАЙЗЕН СИ ЗАПАЗВА ПРАВОТО НА ПРОМЕНИ ПО ПРОГРАМАТА


Час на тръгване Място на тръгване
07:00 Бургас - Булаир пред Ен Тур Транс
 

КЪДЕ МОЖЕТЕ ДА ЗАПЛАТИТЕ?

 
Препоръчваме Ви да направите допълнителна застраховка "Отмяна на пътуване". За повече информация, моля, обърнете се към нашите служители.