Начало »  Екскурзии » Екскурзии в България »  от СОФИЯ - ДЕВИН И ЕКО-ПЪТЕКА СТРУИЛИЦА

от СОФИЯ - ДЕВИН И ЕКО-ПЪТЕКА СТРУИЛИЦА

КОД: Девин и еко-пътека Струилица
 
Програма
 
 
Видео
 
 
Карта и маршрут
 
 
  Пътуване с Автобус
 
  Еднодневна
 
  Тръгване от: София-1000
 
  Маршрут: София - Девин - София
 
  Отпътуване на:
09.07.2022 г. 27.08.2022 г.
 
 
Цена:
35 лв.
 
 
 
ДЕВИН и ЕКОПЪТЕКА“СТРУИЛИЦА“
...Ако водопади, легенди за самодиви и разходки по мостчета над буйни реки, Ви звучи като перфектния уикенд - да се понесем заедно към Западните Родопи...

Ние Ви предлагаме:
• Транспорт с туристически автобус
• Посещение на Екопътека“Струилица“
• Посещение на град Девин
• Водач от фирмата
• Туристическа застраховка на стойност 1000 лв при ЗК " Лев Инс"/ ЗД „Армеец“ АД

ДАТА: 09.07.2022 г.
ДАТА: 27.08.2022 г.
Престой: 1 ден
ЦЕНА: 35 лв.

ЧАС и МЯСТО на ТРЪГВАНЕ:
07:30 ч. - гр.София - площад „Александър Невски“ / от страната на улица „Оборище“/

1-ви ден СОФИЯ – КРИЧИМ – ДЕВИН – Екопътека“СТРУИЛИЦА “ - СОФИЯ
Отпътуване към Девин и екопътека“Струилица – Калето - Лъката“. Екопътека“Струилица – Калето - Лъката“ се вие край меандрите на река Девинска, като на места се разхождате по мостчета над водата, на други Ви очакват беседки, огнища, пейки и ...един самодивски водопад. Свободно време за разходка. Отпътуване към Девин, свободно време и време за обяд в курортния град. Той е трети по големина в района богат на минерални води и история, градът е свързван с тракийското племе – беси.Отпътуване за град София . Пристигане в София вечерта.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА :
• Транспорт с туристически автобус
• Посещение на Екопътека“Струилица“ и град Девин
• Водач от фирма Бек Райзен ЕООД
• Туристическа застраховка на стойност 1000 лв при ЗК "Лев Инс"/ ЗД „Армеец“ АД

ОТСТЪПКИ:
• дете до 12 години – минус 4 лв.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
•Разходи от личен характер
•Превоз в две посоки с такси до/от началото на еко пътеката от/до центъра на Девин - около 5 лв. на човек . Спестява преход от 4 км. до началото на еко пътеката !!!

Условия за резервации и анулации :
• При записване се внася депозит не по-малко от 30% от цената на пътуването.
• Доплащането е до минимум 14 дни преди датата на заминаване.
А. При пътуване в чужбина :
а) до 60 дни преди датата на пътуването - без неустойки
б) от 59 до 30 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 29 до 15 дни преди датата на пътуването – 50% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) от 14 дни до 6 дни преди датата на пътуването – 80% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
д) по-малко от 6 дни преди датата на пътуването - 100% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – пътуващият няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.
Б. При пътуване в страната :
а) до 20 дни преди датата на пътуването – без неустойки
б) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 13 до 6 дни преди датата на пътуването - 50% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) до 6 дни преди датата на пътуването – 100 % неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.
В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – клиентът няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

Необходими документи за пътуване в страната :
Валиден документ за самоличност.

ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица №00088054 / 13062110000265 при ЗК "Лев Инс " АД - гр. София , бул. Цар Борис III 136 В , тел. 02 /915 08 59

Застраховка "Отмяна на пътуване" се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване .

Забележка : Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност !!!
Цената е калкулирана за група минимум от 40 туристи! Краен срок за уведомяване на туриста , в случай че този брой не е набран – 7 дни преди датата на отпътуване .
Информация за отпътуването се получава 2 дни преди датата на заминаване !
БЕК РАЙЗЕН СИ ЗАПАЗВА ПРАВОТО НА ПРОМЕНИ ПО ПРОГРАМАТА И ЦЕНАТА ПРИ ДРАСТИЧНИ ПРОМЕНИ НА ГОРИВАТА !!!!


Час на тръгване Място на тръгване
07:30 София - Площад " Александър Невски " от страната на ул. Оборище
 

КЪДЕ МОЖЕТЕ ДА ЗАПЛАТИТЕ?

 
Препоръчваме Ви да направите допълнителна застраховка "Отмяна на пътуване". За повече информация, моля, обърнете се към нашите служители.