Начало »  Екскурзии » Екскурзии в България »  от АЙТОС И КАРНОБАТ - НА ПАЗАР В ДИМИТРОВГРАД И ХАСКОВО

от АЙТОС И КАРНОБАТ - НА ПАЗАР В ДИМИТРОВГРАД И ХАСКОВО

КОД: Димитровград и Хасково
 
Програма
 
 
Карта и маршрут
 
 
  Пътуване с Автобус
 
  Еднодневна
 
  Тръгване от: Айтос-8500
 
  Маршрут: Бургас - Айтос - Карнобат - Димитровград - Хасково
 
 
ново
Цена:
38 лв.
 
 
 
ДИМИТРОВГРАД И ХАСКОВО – в пазарен ден и не само...

Ние Ви предлагаме:
•Транспорт с туристически автобус ;
•Посещение на пазара в Димитровград
•Посещение на Хасково статуята на Богородица
•Туристическа застраховка на стойност 1000 лв при ЗД Армеец / ЗК Лев инс
•Водач от Бек Райзен придружаващ пътуването

ДАТА:19.06.2021г.
ДАТА:10.07.2021г.
Престой: 1 ден
ЦЕНА : 38 лв

ЧАС и МЯСТО на ТРЪГВАНЕ :
06:00 ч. - гр.Бургас - Булаир пред Ен Тур Транс
06:30 ч. - гр.Айтос - автогарата
07:00 ч. - гр.Карнобат – автогарата

1 ден БУРГАС – ДИМИТРОВГРАД – ХАСКОВО – БУРГАС
Тръгване от Бургас/ Айтос/ Карнобат / за Димитровград .
Посещение на най-големия, не само в България,но и на Балканите пазар,който се простира на площ от 75дка.Там ще откриете много голямо разнообразие от дрехи,чанти,обувки и стоки за бита на изгодни цени,предимно внос от Турция и Италия,както и българско производство.В непосредствена близост се намира и зеленчуковият пазар.Свободно време за пазаруване и разходка.Фото пауза при най-новите известни забележителности на Димитровград-маса,стол,лампа”ВЕЛИКАНИ”и голямата пейка пред входа на парк „МАРИЦА”.Отпътуване за Хасково.Посещение на най-високата в света статуя на СВЕТА БОГОРОДИЦА с Младенеца открита през 2003г.вписана в книгата „Световните рекорди на Гинес” и Стоте национални туристически обекта на България.Само на няколко метра от Монумента през 2010г .е изградена близо 30метрова Камбанария,която се превръща в притегателна точка за жителите,гостите и туристите на града.Свободно време за разглеждане и отпътуване за гр.Бургас.Пристиганев град Бургас вечерта.

ПАКЕТНА ЦЕНА НА ЧОВЕК ВКЛЮЧВА:
•Транспорт с туристически автобус ;
•Посещение на пазара в Димитровград
•Посещение на Хасково статуята на Богородица
•Туристическа застраховка на стойност 1000 лв при ЗД Армеец / ЗК Лев инс
•Водач от Бек Райзен придружаващ пътуването

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
•разходи от личен характер;

ОТСТЪПКИ :
деца до 12 години – минус 4 лв.

Забележка:
Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени.

Условия за резервации и анулации :
• При записване се внася депозит не по-малко от 30% от цената на пътуването.
• Доплащането е до минимум 14 дни преди датата на заминаване.
А. При пътуване в чужбина :
а) до 60 дни преди датата на пътуването - без неустойки
б) от 59 до 30 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 29 до 15 дни преди датата на пътуването – 50% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) от 14 дни до 6 дни преди датата на пътуването – 80% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
д) по-малко от 6 дни преди датата на пътуването - 100% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – пътуващият няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.
Б. При пътуване в страната :
а) до 20 дни преди датата на пътуването – без неустойки
б) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 13 до 6 дни преди датата на пътуването - 50% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) до 6 дни преди датата на пътуването – 100 % неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.
В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – клиентът няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица №00088054 / 13062110000265 при ЗК "Лев Инс " АД - гр. София , бул. Цар Борис III 136 В , тел. 02 /915 08 59

Застраховка "Отмяна на пътуване" се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване .

Забележка : Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност !!!
Цената е калкулирана за група минимум от 40 туристи ! Краен срок за уведомление на туриста , в случай че този брой не е набран – 7 дни преди датата на отпътуване .Информация за отпътуването се получава 2 дни преди датата на заминаване !
БЕК РАЙЗЕН СИ ЗАПАЗВА ПРАВОТО НА ПРОМЕНИ ПО ПРОГРАМАТА


Час на тръгване Място на тръгване
07:00 Карнобат - автогарата
06:30 Айтос - автогарата
 

КЪДЕ МОЖЕТЕ ДА ЗАПЛАТИТЕ?

 
Препоръчваме Ви да направите допълнителна застраховка "Отмяна на пътуване". За повече информация, моля, обърнете се към нашите служители.