Начало »  Екскурзии » Екскурзии в България »  от ДУПНИЦА И БЛАГОЕВГРАД - САНДАНСКИ НОВА ГОДИНА

от ДУПНИЦА И БЛАГОЕВГРАД - САНДАНСКИ НОВА ГОДИНА

КОД: Сандански - Нова година
 
Програма
 
 
Карта и маршрут
 
 
  Пътуване с Автобус
 
  3 дни / 2 нощувки
 
  Тръгване от: Дупница-2600
 
  Маршрут: София - Перник- Дупница - Благоевград - Сандански
 
 
ново
Цена:
330 лв.
 
 
 
Много настроение, чист въздух, светлини и сърцат прием в полите на Пирин – нова година в град Сандански!

Ние ви предлагаме:
• посещение на град Сандански
• настаняване в СПА хотел 3* в града
• ползване на сауна и вътрешен басеин в хотела
• 2 нощувки и 2 закуски
• 1 празнична новогодишна вечеря с музикална програма и гост изпълнител
• транспорт с туристически автобус;
• представител от фирма Бек Райзен по време на пътуването ;
• туристическа застраховка на стойност 1 000 лева при ЗД Армеец/ ЗК Лев инс

ДАТА : 31.12.2020 - 02.01.2021г
Престой: 3 дни/ 2 нощувки
ЦЕНА : 330 лв.

ЧАС и МЯСТО на ТРЪГВАНЕ:
10:00 ч.- гр.София - Площад "Александър Невски"
11:00 ч.- гр.Перник – паркинга на м-н Кауфланд , кв. Изток
11:50 ч.- гр. Дупница – Старата автогара при магазин Лидл
12:20 ч.- гр. Благоевград - бензиностанция "Шел", път Е79

1 ден 31.12.2020 г СОФИЯ – ПЕРНИК – ДУПНИЦА - БЛАГОЕВГРАД - САНДАНСКИ
Отпътуване от град София/Перник / Дупница / Благоевград към град Сандански. Пристигане в град Сандански– град с хилядолетна история, известен с благоприятния си климат и богатство от минерални извори с различна термалност. Именно покрай тях започва и развитието на града още времето на траките, като се смята че тук е роден и античния войн Спартак от племето на медите. Разположен в живописен район между Кресненското и Рупелкото дефиле, образувани по река Струма, градът е един от най-важинете балнеолечебни курорти, а въздухът е изчистен от алергени, което благоприятства влиянието му върху дихателната система.Настаняване в хотел 3 * в централната част на града. Ползване на удобствата на хотела – вътрешен басеин и сауна.Или свободно време за разходка. Посрещане на нова година в ресторанта на хотела изпълнена с много насторение, богата музикална прогама и меню, както и гост изпълнител – „ Изненада“.Нощувка.

2 ден 01.01.2021 САНДАНСКИ
Закуска. Свободно време за ползване удобствата на хотела. Свободно време за разходка из града и градския парк - втори по големина в страната след Варненската морска градина. Нощувка.

3 ден 02.01.2021 САНДАНСКИ – БЛАГОЕВГРАД – ДУПНИЦА – ПЕРНИК – СОФИЯ
Закуска. Свободно време. Отпътуване към обяд за Благоевград/ Дупница / Перник/ София.Пристигане в Благоевград/Дупница/ Перник/ София късния следобед.

ЦЕНАТА Е НА ЧОВЕК НАСТАНЕН В ДВОЙНА/ТРОЙНА СТАЯ И ВКЛЮЧВА:
• посещение на град Сандански
• настаняване в СПА хотел 3* в града
• ползване на сауна и вътрешен басеин в хотела
• 2 закуски
• 1 празнична новогодишна вечеря с музикална програма и гост изпълнител
• транспорт с туристически автобус;
• представител от фирма Бек Райзен по време на пътуването ;
• туристическа застраховка на стойност 1 000 лева при ЗД Армеец/ ЗК Лев инс
Настаняване на деца от 5 до 12 години с двама възрастни - 120 лв

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА :
  • Входни такси за обекти възможни за посещение и разходи от личен характер
* масажи и процедури предлагани в медицинския и СПА център на хотела

ОТСТЪПКИ:
за дете до 4 г. настанено с двама пълноплащащи възрастни – безплатно настаняване
Собствен превоз : минус 30 лв от цената

Забележка:
Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени.

Допълнителна информация - Сандански:

Сандански е известен с уникалния си климат и лековити минерални извори (температури от 33 ° С до 83 ° С). Средна годишна температура въздуха 14.7 ° С. Градът има славата на най-добрата естествена лечебница на бронхиална астма в Европа. Курорта се препоръчва и за лечение на различни белодробни заболявания, хронични ринити, синузити, неврологични заболявания, кожни алергии, някои бъбречни и урологични заболявания.
Изключително природно богатство са минералните извори поради хидрокарбонатно-сулфатното си съдържание. Изворите се класифицират в IV клас по системата на Карстенс-Александров. По поречието на р. Струма се намират 80 минерални извора, групирани в 13 находища. Някои по-известни от тях са: Турската баня, Чешмата на Мирото, Парилото и новия сондажен извор.

Условия за резервации и анулации :
• При записване се внася депозит не по-малко от 30% от цената на пътуването.
• Доплащането е до минимум 14 дни преди датата на заминаване.
А. При пътуване в чужбина :
а) до 60 дни преди датата на пътуването - без неустойки
б) от 59 до 30 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 29 до 15 дни преди датата на пътуването – 50% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) от 14 дни до 6 дни преди датата на пътуването – 80% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
д) по-малко от 6 дни преди датата на пътуването - 100% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – пътуващият няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.
Б. При пътуване в страната :
а) до 20 дни преди датата на пътуването – без неустойки
б) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 13 до 6 дни преди датата на пътуването - 50% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) до 6 дни преди датата на пътуването – 100 % неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.
В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – клиентът няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица №00088054 / 13062010010233 при ЗК "Лев Инс " АД - гр. София , бул. Цар Борис III 136 В , тел. 02 /915 08 59

Застраховка "Отмяна на пътуване" се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване .

Забележка : Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност!
Цената е калкулирана за група минимум от 40 туристи ! Краен срок за уведомление на туриста , в случай че този брой не е набран -7 дни преди датата на отпътуване .Информация за отпътуването се получава 2 дни преди датата на заминаване !
БЕК РАЙЗЕН СИ ЗАПАЗВА ПРАВОТО НА ПРОМЕНИ ПО ПРОГРАМАТА И ЦЕНАТА ПРИ ДРАСТИЧНИ ПРОМЕНИ НА ГОРИВАТА !!!


Час на тръгване Място на тръгване
12:20 Благоевград - Бензиностанция Шел на път Е79
11:50 Дупница - Старата автогара магазин " Лидл "
 

КЪДЕ МОЖЕТЕ ДА ЗАПЛАТИТЕ?

 
Препоръчваме Ви да направите допълнителна застраховка "Отмяна на пътуване". За повече информация, моля, обърнете се към нашите служители.