Начало »  Екскурзии » Екскурзии в България »  от ВЕЛИНГРАД - РУПИТЕ И МЕЛНИК

от ВЕЛИНГРАД - РУПИТЕ И МЕЛНИК

КОД: Рупите,Мелник и Самуилова крепост
 
Програма
 
 
Видео
 
 
Карта и маршрут
 
 
  Пътуване с Автобус
 
  2 дни / 1 нощувки
 
  Тръгване от: Велинград-4600
 
  Маршрут: Пловдив - Пазарджик - Велинград - Рилски м-р - Мелник - Рупите - Сандански
 
  Отпътуване на:
09.10.2021 г.
 
 
Цена:
125 лв.
 
 
 
Двудневна екскурзия до Мелник и Рупите – Магията на пясъчния град и тайните, скрити в местността превърнала се в дом на вечната пророчица Ванга .

Ние Ви предлагаме :
• Посещение на гр. Мелник и Рупите;
• Посещение на Самуилова крепост;
• Посещение на гр. Сандански;
• Настаняване в хотел *** в района на с. Коларово
• 1 нощувка / 1 закуска / 1 вечеря
• Транспорт с туристически автобус;
• Водач от Бек Райзен;
• Туристическа застраховка на стойност 1000 лв при ЗК "Лев Инс " АД/ЗД " Армеец" АД

ДАТА: 09.10.2021 - 10.10.2021 г.
Престой: 2 дни / 1 нощувка
ЦЕНА: с тръгване от Пловдив - 105 лв.
ЦЕНА: с тръгване от Пазарджик - 105 лв.
ЦЕНА: с тръгване от Велинград - 105 лв.

ЧАС и МЯСТО НА ТРЪГВАНЕ:
• 07:00 ч. - гр.Пловдив - спирката на хотел “Тримонциум“
• 07:45 ч. - гр.Пазарджик - Водното стопанство.
• 09:00 ч. - гр.Велинград - Центъра.

1 ден. СТАРА ЗАГОРА - ПЛОВДИВ – ПАЗАРДЖИК – ВЕЛИНГРАД – САМУИЛОВА КРЕПОСТ - КОЛАРОВО
Тръгване от гр. Стара Загора/ гр.Пловдив / гр.Пазарджик / гр.Велинград , по маршрут Пловдив – Пазарджик - Велинград - Рупите- Коларово. Рупите е живописна местност , която е обвита в мистичен ореол. Тя е свързана с пророчицата Ванга и носи на всеки посетител богат енергиен заряд. Разположена е на брега на река Струма , в източното подножие на вулканичния хълм „Кожух“. В Рупите се намира построения от Ванга храм“Св.Петка Българска“, който е място за поклонение на хиляди нуждаещи се хора. В миналото на това място е изригнал вулкан и в следствие от него са се образували лечебни минерални извори с температура 75 градуса. Всеки човек, посетил някога тази местност, определя като малко кътче от рая. Изпълвате с усещане за величие и душевно спокойствие. Не случайно Баба Ванга казва:“Това място тук е много особено. Служи ми като акумулатор и от него аз черпя енергия и сила. Някога тук е горял страшен огън, а този хребет над нас крие една голяма тайна“. Свободно време за разходка. Отпътуване към величествената Самуилова крепост.Разположена на десния бряг на река Струмешница тя е пантеон на храбростта и духа на загиналите войни още от 3 век, когато районът е обитаван от тракийски племена и в един от най-драматичните исторически периоди 1014г и кървавата битка при с. Ключ.Отпътуване за село Коларово. Настаняване в хотел 3*. Вечеря. Нощувка.

2 ден. КОЛАРОВО – МЕЛНИК– САНДАНСКИ – ВЕЛИНГРАД – ПАЗАРДЖИК – ПЛОВДИВ
Закуска.Отпътуване за Мелник.Отпътуване за Мелник – град излезнал от приказка, най-малкият град в България, пясъчния град, град на виното, това е той. Отпътуване за Сандански. В Сандански ли сте – дишайте дълбоко? Освен най-слънчевия, това е и града с най-чист въздух. Сгушен в полите на Пирин планина, той привлича не само с местоположението си, но и с мек климат през цялата година. Сандански е богат на минерални извори и има прекрасна природа. Свободно време за разходка, шопинг и обяд.. Отпътуване за гр.Велинград / гр.Пазарджик/ гр.Пловдив следобяд. Пристигане в гр.Велинград/ гр.Пазарджик / гр.Пловдив вечерта.

ПАКЕТНА ЦЕНА НА ЧОВЕК НАСТАНЕН В ДВОЙНА / ТРОЙНА СТАЯ ВКЛЮЧВА:
• нощувка в хотел 3* в района на с. Коларово ;
• Посещение на Рупите, Самуилова крепост,гр.Мелник, гр.Сандански
• 1 закуска; 1 вечеря;
• транспорт с туристически автобус;
• туристическа застраховка на стойност 1000 лв при ЗК "Лев Инс " АД/ЗД " Армеец" АД
• водач от Бек Райзен.

ДОПЛАЩАНЕ:
• настаняване в единична стая – плюс 35 лв.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
•разходи от личен характер;
•приблизителни входни такси за посещаваните обекти:
Кордопулова къща в Мелник – 2 лв.
Самуилова крепост - 2 лв работещи//1 лв пенсионери

ОТСТЪПКИ :
настаняване на дете до 12 г. с двама пълноплащащи възрастни - минус 20 лв.

Забележка:
Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени.

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО НОСЕТЕ:
• фотоапарат и много, много добро настроение.......

Условия за резервации и анулации :
• При записване се внася депозит не по-малко от 30% от цената на пътуването.
• Доплащането е до минимум 14 дни преди датата на заминаване.
А. При пътуване в чужбина :
а) до 60 дни преди датата на пътуването - без неустойки
б) от 59 до 30 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 29 до 15 дни преди датата на пътуването – 50% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) от 14 дни до 6 дни преди датата на пътуването – 80% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
д) по-малко от 6 дни преди датата на пътуването - 100% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – пътуващият няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.
Б. При пътуване в страната :
а) до 20 дни преди датата на пътуването – без неустойки
б) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 13 до 6 дни преди датата на пътуването - 50% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) до 6 дни преди датата на пътуването – 100 % неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.
В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – клиентът няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица №00088054 / 13062110000265 при ЗК "Лев Инс " АД - гр. София , бул. Цар Борис III 136 В , тел. 02 /915 08 59

Застраховка "Отмяна на пътуване" се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване .

Забележка : Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност!
Цената е калкулирана за група минимум от 40 туристи ! Краен срок за уведомление на туриста , в случай че този брой не е набран -7 дни преди датата на отпътуване .Информация за отпътуването се получава 2 дни преди датата на заминаване !
БЕК РАЙЗЕН СИ ЗАПАЗВА ПРАВОТО НА ПРОМЕНИ ПО ПРОГРАМАТА И ЦЕНАТА ПРИ ДРАСТИЧНИ ПРОМЕНИ НА ГОРИВАТА !!!


Час на тръгване Място на тръгване
09:00 Велинград - Центъра срещу паркинга
 

КЪДЕ МОЖЕТЕ ДА ЗАПЛАТИТЕ?

 
Препоръчваме Ви да направите допълнителна застраховка "Отмяна на пътуване". За повече информация, моля, обърнете се към нашите служители.