Начало »  Екскурзии » Екскурзии в България »  от АСЕНОВГРАД - КОПРИВЩИЦА, село ОБОРИЩЕ, ПАНАГЮРИЩЕ

от АСЕНОВГРАД - КОПРИВЩИЦА, село ОБОРИЩЕ, ПАНАГЮРИЩЕ

КОД: Копривщица, село Оборище, Панагюрище
 
Програма
 
 
Видео
 
 
Карта и маршрут
 
 
  Пътуване с Автобус
 
  Еднодневна
 
  Тръгване от: Асеновград-4230
 
  Маршрут: Асеновград - Пловдив - Копривщица - село Оборище - Панагюрище
 
  Отпътуване на:
23.10.2021 г.
 
 
ново
Цена:
25 лв.
 
 
 
ВЪЗРОЖДЕНСКИ КРАСОТИ И ПАЗИТЕЛИ НА ГОРДОСТ – КОПРИВЩИЦА, ОБОРИЩЕ И ПАНАГЮРИЩЕ

Ние Ви предлагаме :
• Посещение на гр.Копривщица
• Посещение на Музей на хляба в гр.Копривщица
• Посещение на село Оборище
• Посещение на град Панагюрище
• Транспорт с туристически автобус.
• Туристическа програма.
• Туристическа застраховка на стойност 1000 лв. при ЗК " Лев Инс "/ЗД Армеец
• Представител на БЕК РАЙЗЕН по време на цялото пътуване.

ДАТА: 25.07.2021 г.
ДАТА: 23.10.2021 г.
Престой: 1 ден
ЦЕНА : 25 лв.

ЧАС и МЯСТО на ОТПЪТУВАНЕ :
07:00 ч. - гр. Асеновград - пред хотел Асеновец
07:40 ч. - гр. Пловдив/ спирката на х-л Тримонциум – квартал Център

1-ви ден ПЛОВДИВ - АСЕНОВГРАД – КОПРИВЩИЦА – село ОБОРИЩЕ – ПАНАГЮРИЩЕ – АСЕНОВГРАД – ПЛОВДИВ
Отпътуване от гр.Асеновград / гр.Пловдив към град Копривщица – градче, прегърнато от Средна гора и невероятна атмосфера. Градът, в който пуква първата пушка в Априлското въстание и е написано прочутото Кърваво писмо. Посещение на музея на хляба – за да разбереш интересният път на хляба от хамбарите до трапезата, в Копривщица ще ви разкажат за единствения по рода си музей на хляба , който е действащ и е част от културната дестинация на този наш възрожденски град. В едночасово представление, сръчните ръце на майсторите, ще замесят и изпекат римски хляб и различни други вкусотии.Свободно време за разходка и фото пауза. Посещение на село Оборище. Прикътано в склоновете на Същинска Средна гора то впечатлява с красивото си разположение, което в ясно време позволява да се видят далечните ски пист по склоновете на Рила.Бележита е историята му, тъй като тук се е състояло първото Велико Народно събрание в местността, която дава и името му. Посещение на църквата в селото, където се е укривал Васил Левски.Отпътуване за град Панагюрище, градът на Панагюрското златно съкровище намерено тук през 1949 г и един от най- древнит по нашите земи град. Свободно време.Отпътуване за Пловдив/Асеновград . Пристигане в Пловдив / Асеновград вечерта.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА :
• Посещение на гр.Копривщица
• Посещение на село Оборище
• Посещение на гр. Панагюрище
• Транспорт с туристически автобус.
• Туристическа програма.
• Туристическа застраховка на стойност 1000 лв. при ЗК " Лев Инс "/ЗД Армеец
• Представител на БЕК РАЙЗЕН по време на цялото пътуване.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА :
Входни такси за обектите възможни за посещение.
Музей на хляба в Копривщица – 5 лв.
Исторически музей гр. Панагюрище – 7 лв

Забележка:
Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени.

ОТСТЪПКИ:
• дете до 12 години – минус 2 лв;

Условия за резервации и анулации :
• При записване се внася депозит не по-малко от 30% от цената на пътуването.
• Доплащането е до минимум 14 дни преди датата на заминаване.
А. При пътуване в чужбина :
а) до 60 дни преди датата на пътуването - без неустойки
б) от 59 до 30 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 29 до 15 дни преди датата на пътуването – 50% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) от 14 дни до 6 дни преди датата на пътуването – 80% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
д) по-малко от 6 дни преди датата на пътуването - 100% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – пътуващият няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.
Б. При пътуване в страната :
а) до 20 дни преди датата на пътуването – без неустойки
б) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 13 до 6 дни преди датата на пътуването - 50% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) до 6 дни преди датата на пътуването – 100 % неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.
В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – клиентът няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

Необходими документи :
Документ за самоличност.

ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица №00088054 / 13062110000265 при ЗК "Лев Инс " АД - гр. София , бул. Цар Борис III 136 В , тел. 02 /915 08 59

Забележка :
Цената е калкулирана за група минимум от 40 туристи ! Краен срок за уведомление на туриста , в случай че този брой не е набран – 7 дни преди датата на отпътуване .Информация за отпътуването се получава 2 дни преди датата на заминаване !
БЕК РАЙЗЕН СИ ЗАПАЗВА ПРАВОТО НА ПРОМЕНИ ПО ПРОГРАМАТА И ЦЕНАТА ПРИ ДРАСТИЧНИ ПРОМЕНИ НА ГОРИВАТА !!!!


Час на тръгване Място на тръгване
07:00 Асеновград - паркинга на х-л Асеновец
 

КЪДЕ МОЖЕТЕ ДА ЗАПЛАТИТЕ?

 
Препоръчваме Ви да направите допълнителна застраховка "Отмяна на пътуване". За повече информация, моля, обърнете се към нашите служители.