Начало »  Екскурзии » Екскурзии в България »  от ПЛОВДИВ - КИЛИФАРЕВСКИ МАНАСТИР И ВЕЛИКО ТЪРНОВО

от ПЛОВДИВ - КИЛИФАРЕВСКИ МАНАСТИР И ВЕЛИКО ТЪРНОВО

КОД: Килифаревски манастир и Велико Търново
 
Програма
 
 
Видео
 
 
Карта и маршрут
 
 
  Пътуване с Автобус
 
  Еднодневна
 
  Тръгване от: Пловдив-4000
 
  Маршрут: Пловдив - Килифаревски м-р - Велико Търново - Пловдив
 
  Отпътуване на:
21.11.2020 г.
 
 
ново
Цена:
35 лв.
 
 
 
БОЛЯРСКО ВЕЛИЧИЕ И ГОСТОПРИЕМСТВО ПРИМАМВАТ КЪМ СТАРОПРЕСТОЛНИЯ И ВЕЛИЧЕСТВЕН ТЪРНОВГРАД !

Ние Ви предлагаме:
• Пътуване с туристически автобус
• Туристическа застраховка на стойност 1000лв при ЗК „Лев инс“ АД/ ЗД Армеец
• Посещение на Килифаревски манастир
• Посещение на Велико Търново
• Водач от фирмата

Дата: 21.11.2020г
Престой: 1 ден
ЦЕНА :с тръгване от Пловдив – 35 лв.

ЧАС и МЯСТО на ОТПЪТУВАНЕ:
07:00 часа – гр. Пловдив – паркинга на хотел „ Тримонциум“

1 ден: ПЛОВДИВ – КИЛИФАРЕВСКИ МАНАСТИР – ВЕЛИКО ТЪРНОВО – ПЛОВДИВ
Тръгване от гр. Пловдив в посока Велико Търново.Посещение на Килифаревски манастир. Посещение на Килифаревски манастир "Рождество Богородично", основан през 1348г.В него са се пишели и превеждали разнообразни богослужебни книги, жития, проповеди и светски хроники. Светата обител става център на книжовна школа, която през 1360г. има над 460 ученика. През 1718г. манастирът е издигнат на днешното си място на брега на р. Белица, под стария манастир.Отпътуване за Велико Търново. Пристигане в старопрестолния град. Свободно време с възможност за разходка из Самоводската чаршия и запознаване със занаятите в болярския град,по интереси и по желание посещение на уникалните музеи - на восъчните фигури, музеят на Илюзиите, крепостта Царевец.Отпътуване за град Пловдив.Пристигане в град Пловдив вечерта.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
• Пътуване с туристически автобус
• Туристическа застраховка на стойност 1000лв при ЗК „Лев инс“ АД/ ЗД Армеец
• Посещение на Килифаревски манастир
• Посещение на Велико Търново
• Водач от фирмата

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
• разходи от личен характер;
-входни такси за посещаваните обекти:
Крепост Царевец – 6 лв
Музей на восъчните фигури във Велико Търново – 10 лв
Музей на Илюзиите - 12 лв работещи //пенсионери и студенти 9 лв//деца от 7 до 18 г – 8 лв !!! При групи над 10 човека има отстъпка в стойността на билета

-ОТСТЪПКИ:
• дете до 12 години – минус 4 лв.

Забележка:
Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени .

-Условия за резервации и анулации :
• При записване се внася депозит не по-малко от 30% от цената на пътуването.
• Доплащането е до минимум 14 дни преди датата на заминаване.
А. При пътуване в чужбина :
а) до 60 дни преди датата на пътуването - без неустойки
б) от 59 до 30 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 29 до 15 дни преди датата на пътуването – 50% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) от 14 дни до 6 дни преди датата на пътуването – 80% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
д) по-малко от 6 дни преди датата на пътуването - 100% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – пътуващият няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.
Б. При пътуване в страната :
а) до 20 дни преди датата на пътуването – без неустойки
б) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 13 до 6 дни преди датата на пътуването - 50% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) до 6 дни преди датата на пътуването – 100 % неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.
В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – клиентът няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

Необходими документи :
Валиден документ за самоличност !!!

ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица №00088054 / 13062010010233 при ЗК "Лев Инс " АД - гр. София , бул. Цар Борис III 136 В , тел. 02 /915 08 59

Застраховка "Отмяна на пътуване" се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване .

Забележка: Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност !!!
Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на входните такси. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени.

Забележка :
Цената е калкулирана за група минимум от 40 туристи ! Краен срок за уведомление на туриста , в случай че този брой не е набран – 7 дни преди датата на отпътуване .
Информация за отпътуването се получава 2 дни преди датата на заминаване !
БЕК РАЙЗЕН СИ ЗАПАЗВА ПРАВОТО НА ПРОМЕНИ ПО ПРОГРАМАТА И ЦЕНАТА ПРИ ДРАСТИЧНИ ПРОМЕНИ НА ГОРИВАТА !!!


Час на тръгване Място на тръгване
07:00 Пловдив - спирката на х-л Тримонциум
 

КЪДЕ МОЖЕТЕ ДА ЗАПЛАТИТЕ?

 
Препоръчваме Ви да направите допълнителна застраховка "Отмяна на пътуване". За повече информация, моля, обърнете се към нашите служители.