Начало »  Екскурзии » Екскурзии в България »  от ПЛОВДИВ, ПАЗАРДЖИК и ВЕЛИНГРАД - ЗЛАТОЛИСТ И САНДАНСКИ

от ПЛОВДИВ, ПАЗАРДЖИК и ВЕЛИНГРАД - ЗЛАТОЛИСТ И САНДАНСКИ

КОД: Златолист и Сандански
 
Програма
 
 
Карта и маршрут
 
 
  Пътуване с Автобус
 
  Еднодневна
 
  Тръгване от: Пловдив-4000
 
  Маршрут: Пловдив – Пазарджик - Велинград – Златолист - Сандански
 
  Отпътуване на:
24.07.2021 г. 11.09.2021 г.
 
 
Цена:
38 лв.
 
 
 
ЗЛАТОЛИСТ – ИСТОРИЯТА НА ПРЕПОДОБНА СТОЙНА И ГРАД САНДАНСКИ !
Златолист или вярата, която лекува...

Ние Ви предлагаме:
Транспорт с туристически автобус
Посещение на Златолист – църквата“Свети Георги“
Посещение на град Сандански
Водач от фирмата
Туристическа застраховка на стойност 1000 лв при ЗК " Лев Инс" /ЗД „ Армеец“ АД

ДАТА: 29.05.2021 г.
ДАТА: 24.07.2021 г.
ДАТА: 11.09.2021 г.
Престой : 1 ден
ЦЕНА : 38 лв

ЧАС и МЯСТО на ТРЪГВАНЕ:
•06:00 ч. - гр.Пловдив - спирката на хотел Тримонциум
•06:45 ч. - гр.Пазарджик - пред Водното стопанство
•07:45 ч. - гр.Велинград - Центъра

1-ви ден ПЛОВДИВ - ПАЗАРДЖИК - ВЕЛИНГРАД - ЗЛАТОЛИСТ - САНДАНСКИ
Отпътуване към село Златолист. Златолист е свято място-усещаш го още щом поемеш по тясната асфалтирана ивица, която свързватози целунат от вечността кът с останалата част на света. Хората идват в Златолист заради храма“Св.Георги“ и спомена за легендарната пророчица, живяла някога тук – Преподобна Стойна. Построен е през 1857 г. на мястото на църква от 9-ти век. Изрисуван е целият със странни, противоречащи на каноните на православието изображения. Влизайки вътре, няма как да не се впечатлите от иконите – на една от тях е изобразен дявол, впрегнал човек в каруца, на друга гола до кръста жена, а до тях пък – светец с глава на кон. По всяко време църквата на Златолист посреща поклонници, дошли от всички краища на България в търсене на лек срещу болежките и упование на душевните си терзания. Причината е, че в началото на 20-ти век храмът е бил дом на известната лечителка и ясновидка Преподобна Стойна, сочена като предшественичка на Ванга. А в двора на църквата се издига яворово дърво, за което казват, че е на 1300 години и ако застанете под короната му, болките ви изчезват. В близост до него е и гробът на Преподобна Стойна, където вярващите й отдават почит.Свободно време. Отпътуване за град Сандански – град с богато културно наследство. Щедро слънце, лечебен въздух и минерални извори даряват здраве на хората. Свободно време за разходка. Отпътуване за Велинград, Пазарджик и Пловдив. Пристигане във Велинград / Пазарджик / Пловдив вечерта.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА :
• Транспорт с туристически автобус
• Посещение на Златолист – църквата“Свети Георги“
• Посещение на град Сандански
• Водач от фирма Бек Райзен ЕООД
• Туристическа застраховка на стойност 1000 лв при ЗК "Лев Инс"/ЗД „ Армеец“ АД

ОТСТЪПКИ:
• дете до 12 години – минус 4 лв.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
•Разходи от личен характер

Забележка:
Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени.

Условия за резервации и анулации :
• При записване се внася депозит не по-малко от 30% от цената на пътуването.
• Доплащането е до минимум 14 дни преди датата на заминаване.
А. При пътуване в чужбина :
а) до 60 дни преди датата на пътуването - без неустойки
б) от 59 до 30 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 29 до 15 дни преди датата на пътуването – 50% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) от 14 дни до 6 дни преди датата на пътуването – 80% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
д) по-малко от 6 дни преди датата на пътуването - 100% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – пътуващият няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.
Б. При пътуване в страната :
а) до 20 дни преди датата на пътуването – без неустойки
б) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 13 до 6 дни преди датата на пътуването - 50% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) до 6 дни преди датата на пътуването – 100 % неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.
В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – клиентът няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

Необходими документи :
Валиден документ за самоличност !!!

ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица №00088054 / 13062010010233 при ЗК "Лев Инс " АД - гр. София , бул. Цар Борис III 136 В , тел. 02 /915 08 59

Застраховка "Отмяна на пътуване" се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване .

Забележка : Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност!
Цената е калкулирана за група минимум от 40 туристи ! Краен срок за уведомление на туриста , в случай че този брой не е набран -7 дни преди датата на отпътуване .Информация за отпътуването се получава 2 дни преди датата на заминаване !
БЕК РАЙЗЕН СИ ЗАПАЗВА ПРАВОТО НА ПРОМЕНИ ПО ПРОГРАМАТА И ЦЕНАТА ПРИ ДРАСТИЧНИ ПРОМЕНИ НА ГОРИВАТА !!!


Час на тръгване Място на тръгване
06:00 Пловдив - спирката на х-л Тримонциум
06:45 Пазарджик - Водното стопанство
 

КЪДЕ МОЖЕТЕ ДА ЗАПЛАТИТЕ?

 
Препоръчваме Ви да направите допълнителна застраховка "Отмяна на пътуване". За повече информация, моля, обърнете се към нашите служители.