Начало »  Екскурзии » Екскурзии в България »  от ПАЗАРДЖИК - РИЛСКИ ЕЗЕРА

от ПАЗАРДЖИК - РИЛСКИ ЕЗЕРА

КОД: Рилски езера
 
Програма
 
 
Видео
 
 
Карта и маршрут
 
 
  Пътуване с Автобус
 
  Еднодневна
 
  Тръгване от: Пазарджик-4400
 
  Маршрут: Асеновград - Пловдив - Пазарджик - Паничище - Рилски езера
 
  Отпътуване на:
19.06.2021 г. 17.07.2021 г. 21.08.2021 г.
 
 
Цена:
35 лв.
 
 
 
от АСЕНОВГРАД , ПЛОВДИВ И ПАЗАРДЖИК - РИЛСКИ ЕЗЕРА !
Еднодневна екскурзия до Седемте рилски езера, които безспорно са една от най-впечатляващите природни забележителности на Балканския полуостров. Едно приказно място, което си заслужава да се види. Красотата им привлича не само български, но и хиляди чуждестранни туристи.

Ние Ви предлагаме :
•Транспорт с туристически автобус;
•Посещение на Рилските езера;
•Преход с планински водач;
•Туристическа застраховка на стойност 1000 лв при ЗК "Лев Инс " АД/ЗД " Армеец" АД

ДАТА: 19.06.2021 г.
ДАТА: 17.07.2021 г.
ДАТА: 21.08.2021 г.
Престой: 1 ден
ЦЕНА : 35 лв.

ЧАС и МЯСТО НА ТРЪГВАНЕ :
06:00 ч. - гр. Асеновград - паркинга на х-л Асеновец (Център)
06:30 ч. - гр. Пловдив - спирката на х-л Тримонциум (Център)
07:15 ч. - гр. Пазарджик - пред Водното Стопанство (Център)

1 ден. АСЕНОВГРАД - ПЛОВДИВ - ПАЗАРДЖИК - ПАНИЧИЩЕ
Отпътуване от гр.Асеновград / гр. Пловдив / гр. Пазарджик към Паничище /х. Пионерска/. Изкачване с лифт до х. Рилски езера. Преходът започва по билото на Сухия рид над х. Рилски езера, към езерото Бъбрека /около 1ч. 30 мин./ По пътя се разкрива красива панорама. Според възможностите си някои от участниците остават за почивка на езерото Бъбрека. Останалите продължават да изкачват Езерния връх покрай Окото до Сълзата (най - високото). /около 1ч./, от където се виждат всички седем езера. Слизането е покрай езерото Близнака, Трилистника и Рибното езеро, до което се намира х. Седемте Рилски езера, покрай началото на Дъновистката пътека до Долното езеро. Продължава се до лифта. Отпътуване за гр. Асеновград / гр. Пазарджик / гр. Пловдив. Пристигане в Асеновград / Пазарджик и Пловдив вечерта .

Забележки:
•Задължително изискване към туристите е да се движат като група и да се съобразяват с темпото, което определя водачът.
•Непременно носете удобни затворени туристически обувки с добро сцепление, щеки за ходене, топли дрехи, вкл. шапки и ръкавици, дъждобрани.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
•посещение на Седемте рилски езера;
•транспорт с туристически автобус;
•туристическа застраховка на стойност 1000 лв при ЗК "Лев Инс " АД/ ЗД"Армеец"АД
•преход с планински водач;
•екскурзоводско обслужване.

ОТСТЪПКИ:
• дете до 12 години – минус 4 лв.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
• разходи от личен характер;
• лифт (при група до 25 туристи) - 18 лв. в двете посоки: 12 лв. за деца до 12 год. и пенсионери;
• лифт (при група от 26 и повече туристи) - 16,00 лв. в двете посоки: 9,60 лв. за деца до 12 год. и пенсионери.


•При мъгла, непроходими, опасно хлъзгави, стръмни, наводнени участъци на пешеходните маршрути, при лошо време или след проливни дъждове и свлачища, или други неподходящи метеорологични условия водачът има право еднолично да промени програмата от съображения за сигурността на участниците.
•Непременно носете удобни затворени туристически обувки с добро сцепление /сандали, високи обувки и т.н. не са вариант за преходи от този тип/, щеки за ходене, топли дрехи, вкл. шапки и ръкавици, дъждобрани.
•Носете суха храна.
•При възникване на извънредни, непредвидими проблеми в пътната или метеорологична обстановка, блокиране на пътни участъци или други непреодолими препятствия се допуска промяна в програмата. В тези случаи е възможна замяна на обект или съкращаване на програмата.

Условия за резервации и анулации :
• При записване се внася депозит не по-малко от 30% от цената на пътуването.
• Доплащането е до минимум 14 дни преди датата на заминаване.
А. При пътуване в чужбина :
а) до 60 дни преди датата на пътуването - без неустойки
б) от 59 до 30 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 29 до 15 дни преди датата на пътуването – 50% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) от 14 дни до 6 дни преди датата на пътуването – 80% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
д) по-малко от 6 дни преди датата на пътуването - 100% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – пътуващият няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.
Б. При пътуване в страната :
а) до 20 дни преди датата на пътуването – без неустойки
б) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 13 до 6 дни преди датата на пътуването - 50% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) до 6 дни преди датата на пътуването – 100 % неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.
В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – клиентът няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица №00088054 / 13062110000265 при ЗК "Лев Инс " АД - гр. София , бул. Цар Борис III 136 В , тел. 02 /915 08 59

Застраховка "Отмяна на пътуване" се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване .

Забележка : Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност!
Цената е калкулирана за група минимум от 40 туристи ! Краен срок за уведомление на туриста , в случай че този брой не е набран -7 дни преди датата на отпътуване .Информация за отпътуването се получава 2 дни преди датата на заминаване !
БЕК РАЙЗЕН СИ ЗАПАЗВА ПРАВОТО НА ПРОМЕНИ ПО ПРОГРАМАТА И ЦЕНАТА ПРИ ДРАСТИЧНИ ПРОМЕНИ НА ГОРИВАТА !!!


Час на тръгване Място на тръгване
07:15 Пазарджик - Водното стопанство
 

КЪДЕ МОЖЕТЕ ДА ЗАПЛАТИТЕ?

 
Препоръчваме Ви да направите допълнителна застраховка "Отмяна на пътуване". За повече информация, моля, обърнете се към нашите служители.