Начало »  Екскурзии » Екскурзии в България »  от ПЛОВДИВ - КОНСКИ КУШИИ В БАЧЕВО,БАНСКО И РАЗЛОГ

от ПЛОВДИВ - КОНСКИ КУШИИ В БАЧЕВО,БАНСКО И РАЗЛОГ

КОД: Бачево, Банско, Разлог
 
Програма
 
 
Видео
 
 
Карта и маршрут
 
 
  Пътуване с Автобус
 
  2 дни / 1 нощувки
 
  Тръгване от: Пловдив-4000
 
  Маршрут: Пловдив - Пазарджик - Бачево - Банско- Разлог-Пазарджик - Пловдив
 
 
ново
Цена:
125 лв.
 
 
 
КОНСКИ КУШИИ В РЪЦЕТО НА ДВЕ ПЛАНИНИ МЕЖДУ ПИРИН И РИЛА!

Защото сме Българи!!! Защото вярваме в силата на корените си!!
Двудневна екскурзия до Бачево - Конски Великден в сърцето на планината ,Банско и Разлог
На където и да се обърнеш чуваш шепота от древни и отминали времена, на където и да погледнеш величествени планини и гледки изпълват очите и душата ти. И сякаш остават завина ги там. И никога, никога не е достачъно времето да се насладиш и начудиш, как е възможно цялата тази красота да бъде събрана на едно място! И насред всичко това, гордо изправил глава, стои най-благородното и най-свързаното с българския дух животно - конят!

Ние Ви предлагаме:
 • Транспорт с туристически автобус;
 • 1 вечеря с DJпрограма
 • 1 закуска
 • Посещение на гр. Банско;
 • Посещение на с.Бачево;
 • Включване в празника Конски кушии в Бачево;
 • Посещение на гр. Разлог;
 • туристическа застраховка на стойност 1000 лв при ЗК "Лев Инс " АД / ЗД „Армеец“ АД;;
 • Екскурзоводско обслужване.

ДАТА:20- 21.03.2021 г.
Престой: 2 дни/ 1 нощувка
ЦЕНА : 125 лв.

ЧАС и МЯСТО на ОТПЪТУВАНЕ:
07:00 ч.– гр.Пловдив – спирката на х-л „Тримонциум“
07:40 ч.– гр. Пазарджик - пред Водното Стопанство (Център)

1 ден . ПЛОВДИВ - ПАЗАРДЖИК - село БАЧЕВО- БАНСКО
Отпътуване по маршрут: Пловдив – Пазарджик – Бачево. Пристигане в село Бачево. Включване в празника Тодоровден, също известен като Конски Великден, който е един от най-почитаните празници в разложкото село , а традиционните за този празник кушии са едни от най-зрелищните в цялата страна.Няма друг народ като българския, който да одухотворява така потребността от кон. При изгрев слънце мъжете сплитат опашките и гривите на конете, украсяват ги с мъниста, с пискюли и цветя и ги отвеждат на водопой. Жените размесват и раздават помежду си обредни хлябове като дават от тях и на конете. Свободно време за снимки и разходка.Отпътуване за град Банско.Пристигане в Банско. Пешеходна разходка в гр.Банско - един от най – известните зимни курорти. Тук можете да разгледате родната къща на поета-революционер Никола Вапцаров, къщата на Неофит Рилски, църквата „Св. Троица”, която е един от символите на Банско заедно с кулата и уникалния звън на камбаните.Настаняване в хотел 3*.Вечеря с DJ програма.Нощувка.

2 ден БАНСКО- РАЗЛОГ - ПАЗАРДЖИК - ПЛОВДИВ
Закуска. Отпътуване за Разлог. Заобиколен от три планини - Рила, Пирин и Родопите градът впечатлява със своето гостоприемство и красота.За първи път в писмен източник е споменат през XIвек. В парка на града има уникален календар копие на календара на прабългарите. Част от другите забележителност в града са църквата "Свето Благовещение" и музей „Никола Парапунов“ Свободно време за разходка.Отътуване за град Пазарджик/ Пловдив. Пристигане вечерта в гр. Пазарджик / Пловдив.

Ние Ви предлагаме:
 • Транспорт с туристически автобус;
 • 1 вечеря с DJпрограма / 1 закуска
 • Посещение на гр. Банско;
 • Посещение на с.Бачево/Включване в празника Конски кушии в Бачево;
 • Посещение на гр. Разлог;
 • туристическа застраховка на стойност 1000 лв при ЗК "Лев Инс " АД / ЗД „Армеец“ АД;;
 • Екскурзоводско обслужване.

ОТСТЪПКИ:
• дете до 12 години – минус 10 лв.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА :
• разходи от личен характер;
• входни такси музеи:
къща-музей Неофит Рилски – 3 лв
къща- музей Никола Вапцаров – 3 лв

Забележка:
Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени.
!!! Дневните посещения в Национална астрономическа обсерватория „ Рожен“ не включват наблюдения с телескоп !!!

Условия за резервации и анулации :
• При записване се внася депозит не по-малко от 30% от цената на пътуването.
• Доплащането е до минимум 14 дни преди датата на заминаване.
А. При пътуване в чужбина :
а) до 60 дни преди датата на пътуването - без неустойки
б) от 59 до 30 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 29 до 15 дни преди датата на пътуването – 50% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) от 14 дни до 6 дни преди датата на пътуването – 80% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
д) по-малко от 6 дни преди датата на пътуването - 100% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – пътуващият няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.
Б. При пътуване в страната :
а) до 20 дни преди датата на пътуването – без неустойки
б) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 13 до 6 дни преди датата на пътуването - 50% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) до 6 дни преди датата на пътуването – 100 % неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.
В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – клиентът няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

Необходими документи за пътуване в страната :
Валиден документ за самоличност.

ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица №00088054 / 13062010010233 при ЗК "Лев Инс " АД - гр. София , бул. Цар Борис III 136 В , тел. 02 /915 08 59

Застраховка "Отмяна на пътуване" се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване .

Забележка : Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност !!!
Цената е калкулирана за група минимум от 40 туристи! Краен срок за уведомяване на туриста , в случай че този брой не е набран – 7 дни преди датата на отпътуване .
Информация за отпътуването се получава 2 дни преди датата на заминаване !
БЕК РАЙЗЕН СИ ЗАПАЗВА ПРАВОТО НА ПРОМЕНИ ПО ПРОГРАМАТА И ЦЕНАТА ПРИ ДРАСТИЧНИ ПРОМЕНИ НА ГОРИВАТА !!!!


Час на тръгване Място на тръгване
07:00 Пловдив - спирката на х-л Тримонциум
 

КЪДЕ МОЖЕТЕ ДА ЗАПЛАТИТЕ?

 
Препоръчваме Ви да направите допълнителна застраховка "Отмяна на пътуване". За повече информация, моля, обърнете се към нашите служители.