Начало »  Екскурзии » Екскурзии в България »  от ПАЗАРДЖИК - ДЕВИН, ЕКОПЪТЕКА СТРУИЛИЦА И ЯЗОВИР ВЪЧА

от ПАЗАРДЖИК - ДЕВИН, ЕКОПЪТЕКА СТРУИЛИЦА И ЯЗОВИР ВЪЧА

КОД: Девин
 
Програма
 
 
Карта и маршрут
 
 
  Пътуване с Автобус
 
  Еднодневна
 
  Тръгване от: Пазарджик-4400
 
  Маршрут: Пловдив - Пазарджик - Девин -еко пътека Струилица - язовир Въча - Пазарджик - Пловдив
 
 
ново
Цена:
30 лв.
 
 
 
...Ако водопади, легенди за самодиви и разходки по мостчета над буйни реки, Ви звучи като перфектния уикенд - да се понесем заедно към Западните Родопи...

Ние Ви предлагаме:
 • Транспорт с туристически автобус
 • Посещение на Екопътека“Струилица“
 • Посещение на град Девин
 • Посещение на язовир Въча
 • Водач от фирмата
 • Туристическа застраховка на стойност 1000 лв при ЗК " Лев Инс"/ ЗД „Армеец“ АД

ДАТА : 10.07.2021 г.
ДАТА : 19.09.2021 г.
Престой : 1 ден
ЦЕНА: 30 лв

ЧАС и МЯСТО на ТРЪГВАНЕ:
•07:00 ч. - гр.Пловдив - спирката на хотел Тримонциум
•07:45 ч. - гр.Пазарджик - пред Водното стопанство

1-ви ден ПЛОВДИВ – ПАЗАРДЖИК – ДЕВИН – Екопътека“СТРУИЛИЦА “ – язовир ВЪЧА –ПАЗАРДЖИК - ПЛОВДИВ
Отпътуване към Девин и екопътека“Струилица – Калето - Лъката“. Екопътека“Струилица – Калето - Лъката“ се вие край меандрите на река Девинска, като на места се разхождате по мостчета над водата, на други Ви очакват беседки, огнища, пейки и ...един самодивски водопад. Свободно време за разходка. Отпътуване към Девин, свободно време и обяд. Отпътуване за язовир Въча - разположен в едно от най-магичните места у нас – Родопите, по поречието на река Въча. Свободно време за разходка, фотопауза и зареждане с положителни емоции. Отпътуване за град Пазарджик и Пловдив. Пристигане вечерта в Пазарджик / Пловдив.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
 • Транспорт с туристически автобус
 • Посещение на Екопътека“Струилица“ и град Девин
 • Посещение на язовир Въча
 • Водач от фирма Бек Райзен ЕООД
 • Туристическа застраховка на стойност 1000 лв при ЗК "Лев Инс"/
ЗД „Армеец“ АД

ОТСТЪПКИ:
• дете до 12 години – минус 4 лв.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
•Разходи от личен характер
•Превоз в две посоки с такси до/от началото на еко пътеката от/до центъра на Девин - около 5 лв. на човек . Спестява преход от 4 км. до началото на еко пътеката !!!

Условия за резервации и анулации :
• При записване се внася депозит не по-малко от 30% от цената на пътуването.
• Доплащането е до минимум 14 дни преди датата на заминаване.
А. При пътуване в чужбина :
а) до 60 дни преди датата на пътуването - без неустойки
б) от 59 до 30 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 29 до 15 дни преди датата на пътуването – 50% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) от 14 дни до 6 дни преди датата на пътуването – 80% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
д) по-малко от 6 дни преди датата на пътуването - 100% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – пътуващият няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.
Б. При пътуване в страната :
а) до 20 дни преди датата на пътуването – без неустойки
б) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 13 до 6 дни преди датата на пътуването - 50% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) до 6 дни преди датата на пътуването – 100 % неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.
В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – клиентът няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

Необходими документи за пътуване в страната :
Валиден документ за самоличност.

ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица №00088054 / 13062110000265 при ЗК "Лев Инс " АД - гр. София , бул. Цар Борис III 136 В , тел. 02 /915 08 59

Застраховка "Отмяна на пътуване" се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване .

Забележка : Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност !!!
Цената е калкулирана за група минимум от 35 туристи! Краен срок за уведомяване на туриста , в случай че този брой не е набран – 7 дни преди датата на отпътуване .
Информация за отпътуването се получава 2 дни преди датата на заминаване !
БЕК РАЙЗЕН СИ ЗАПАЗВА ПРАВОТО НА ПРОМЕНИ ПО ПРОГРАМАТА И ЦЕНАТА ПРИ ДРАСТИЧНИ ПРОМЕНИ НА ГОРИВАТА !!!!


Час на тръгване Място на тръгване
07:45 Пазарджик - Водното стопанство
 

КЪДЕ МОЖЕТЕ ДА ЗАПЛАТИТЕ?

 
Препоръчваме Ви да направите допълнителна застраховка "Отмяна на пътуване". За повече информация, моля, обърнете се към нашите служители.