Начало »  Екскурзии » Екскурзии в България »  от ПЛОВДИВ - на ПЛАЖ в БУРГАС

от ПЛОВДИВ - на ПЛАЖ в БУРГАС

КОД: Бургас - плаж
 
Програма
 
 
Карта и маршрут
 
 
  Пътуване с Автобус
 
  Еднодневна
 
  Тръгване от: Пловдив-4000
 
  Маршрут: Пазарджик - Пловдив- Бургас-Пловдив-Пазарджик
 
 
ново
Цена:
40 лв.
 
 
 
Любимото и неповторимо българско Черноморие – слънце, пясъчни плажове и много красота

Ние Ви предлагаме :
• транспорт с туристически автобус;
• плаж в град Бургас
• туристическа застраховка на стойност 1000 лв при ЗК "Лев Инс " АД/ЗД "Армеец" АД

ДАТА:
ДАТА:
Престой: 1 ден
ЦЕНА : 40 лв.

ЧАС и МЯСТО на ОТПЪТУВАНЕ:
06:15 часа – гр. Пазарджик - Водното стопанство / център/
07:00 часа – гр. Пловдив - спиката на хотел Тримонциум

1 ден ПАЗАРДЖИК – ПЛОВДИВ – БУРГАС - ПЛОВДИВ – ПАЗАРДЖИК
Отпътуване от гр.Пазарджик/Пловдив към град Бургас.Пристигане в най- големият град в Югоизточна България и втори по големина на нашето Черноморие-град Бургас. Името му в древността е носело значението „кула“, а за смелостта на заселилите и живеещи тук разкрива интересния герб на града – тяло на лъв с рибена опашка.Градът се развива още от античността, а като емблема в архитектурата му стои сградата на морското казино в уникалната морска градина. Свободно време за плаж или разходка и из градския парк. Отпътуване за град Пловдив/ Пазарджик. Пристигане в град Пловдив/ Пазарджик вечерта.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА :
• транспорт с туристически автобус;
• плаж в град Бургас
• туристическа застраховка на стойност 1000 лв при ЗК "Лев Инс " АД/ЗД "Армеец" АД

ОТСТЪПКИ :
• дете до 12 години – минус 4 лв.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА :
• разходи от личен характер;
• входни такси музеи
• плажни принадлежности

Забележка:
Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени.

Условия за резервации и анулации :
• При записване се внася депозит не по-малко от 30% от цената на пътуването.
• Доплащането е до минимум 14 дни преди датата на заминаване.
А. При пътуване в чужбина :
а) до 60 дни преди датата на пътуването - без неустойки
б) от 59 до 30 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 29 до 15 дни преди датата на пътуването – 50% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) от 14 дни до 6 дни преди датата на пътуването – 80% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
д) по-малко от 6 дни преди датата на пътуването - 100% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – пътуващият няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.
Б. При пътуване в страната :
а) до 20 дни преди датата на пътуването – без неустойки
б) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 13 до 6 дни преди датата на пътуването - 50% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) до 6 дни преди датата на пътуването – 100 % неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.
В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – клиентът няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

Необходими документи за пътуване в страната :
Валиден документ за самоличност.

ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица №00088054 / 13062010010233 при ЗК "Лев Инс " АД - гр. София , бул. Цар Борис III 136 В , тел. 02 /915 08 59

Застраховка "Отмяна на пътуване" се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване .

Забележка : Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност !!!
Цената е калкулирана за група минимум от 35 туристи! Краен срок за уведомяване на туриста , в случай че този брой не е набран – 7 дни преди датата на отпътуване .
Информация за отпътуването се получава 2 дни преди датата на заминаване !
БЕК РАЙЗЕН СИ ЗАПАЗВА ПРАВОТО НА ПРОМЕНИ ПО ПРОГРАМАТА И ЦЕНАТА ПРИ ДРАСТИЧНИ ПРОМЕНИ НА ГОРИВАТА !!!!


Час на тръгване Място на тръгване
07:00 Пловдив - спирката на х-л Тримонциум
 

КЪДЕ МОЖЕТЕ ДА ЗАПЛАТИТЕ?

 
Препоръчваме Ви да направите допълнителна застраховка "Отмяна на пътуване". За повече информация, моля, обърнете се към нашите служители.