Начало »  Екскурзии » Екскурзии в България »  от ВАРНА - ПЛАЖ В ОБЗОР и ФЕРМА ЗА ЩРАУСИ

от ВАРНА - ПЛАЖ В ОБЗОР и ФЕРМА ЗА ЩРАУСИ

КОД: Обзор
 
Програма
 
 
Видео
 
 
Карта и маршрут
 
 
  Пътуване с Автобус
 
  Еднодневна
 
  Тръгване от: Варна-9000
 
  Маршрут: Варна
 
  Отпътуване на:
01.08.2021 г.
 
 
ново
Цена:
22 лв.
 
 
 
от ВАРНА - ФЕРМА ЗА ЩРАУСИ , нос СВ. АТАНАС и плаж в ОБЗОР

Ние Ви предлагаме :
• Посещение на Щраусова ферма в с. Равна гора
• Посещение на Късноантична крепост на нос Св. Атанас
• Свободно време за плаж в гр. Обзор
• Транспорт с туристически автобус;
• Екскурзоводско обслужване;
• Туристическа застраховка на стойност 1000 лв при ЗК " Лев Инс " АД .

ДАТА: 01.08.2021 г.
Престой : 1 ден
ЦЕНА: 22 лв.

ЧАС и МЯСТО на ОТПЪТУВАНЕ :
09:00 ч. - гр. Варна - Катедралата

1 ден . ВАРНА - ФЕРМА ЗА ЩРАУСИ - НОС СВ. АТАНАС - ОБЗОР - ВАРНА
Отпътуване от гр. Варна в 09:00 ч. за с. Равна гора . Посещение на щраусова ферма . Тук може да закупите сувенири от щраусови пера и черупки от щраусови яйца; различни козметични продукти от щраусова мас; да нахраните щраусите, да се снимате с тях за спомен . Отпътуване за нос Свети Атанас / гр. Бяла / . Посещение на Късноантичната крепост на нос Св. Атанас. Крепостта е населявана от V век пр.Хр до VІІ век сл. Хр. Представлявала e малък пристанищен град с укрепителна линия от каменна крепостна стена и ров пред нея. Дължината й е около 250 м и е затваряла площ малко над 35 декара. В крепостта са открити търговски сгради, питейни заведения, приюти за настаняване на гости, малка обществена баня, три винарни, вкопани в дълбочина изби и базилика. Отпътуване за гр. Обзор . Свободно време за плаж или по интереси . Отпътуване за Варна. Пристигане в гр. Варна късния следобед .

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА :
• Посещение на Късноантична крепост на нос Св. Атанас
• Свободно време за плаж в гр. Обзор
• Транспорт с туристически автобус;
• Екскурзоводско обслужване;
• Туристическа застраховка на стойност 1000 лв при ЗК " Лев Инс " АД .

ОТСТЪПКИ :
•дете до 12 години при двама пълноплащащи възрастни – минус 4 лв.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА :
•разходи от личен характер;
• входни такси за посещаваните обекти.
Вход за ферма за щрауси в с. Равна гора - 5 лв.

Условия за резервации и анулации :
• При записване се внася депозит не по-малко от 30% от цената на пътуването.
• Доплащането е до минимум 14 дни преди датата на заминаване.
А. При пътуване в чужбина :
а) до 60 дни преди датата на пътуването - без неустойки
б) от 59 до 30 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 29 до 15 дни преди датата на пътуването – 50% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) от 14 дни до 6 дни преди датата на пътуването – 80% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
д) по-малко от 6 дни преди датата на пътуването - 100% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – пътуващият няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.
Б. При пътуване в страната :
а) до 20 дни преди датата на пътуването – без неустойки
б) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 13 до 6 дни преди датата на пътуването - 50% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) до 6 дни преди датата на пътуването – 100 % неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.
В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – клиентът няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

Необходими документи :
Валиден документ за самоличност !!!

ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица №00088054 / 13062110000265 при ЗК "Лев Инс " АД - гр. София , бул. Цар Борис III 136 В , тел. 02 /915 08 59

Застраховка "Отмяна на пътуване" се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване .

Забележка :Програмата не е подходяща за лица с двигателни проблеми.
Цената е калкулирана за група минимум от 40 туристи ! Краен срок за уведомление на туриста , в случай че този брой не е набран - 7 дни преди датата на отпътуване .Информация за отпътуването се получава 2 дни преди датата на заминаване !
БЕК РАЙЗЕН СИ ЗАПАЗВА ПРАВОТО НА ПРОМЕНИ ПО ПРОГРАМАТА И ЦЕНАТА ПРИ ДРАСТИЧНИ ПРОМЕНИ НА ГОРИВАТА !!!


Час на тръгване Място на тръгване
09:00 Варна - Катедралата
 

КЪДЕ МОЖЕТЕ ДА ЗАПЛАТИТЕ?

 
Препоръчваме Ви да направите допълнителна застраховка "Отмяна на пътуване". За повече информация, моля, обърнете се към нашите служители.