Начало »  Екскурзии » Екскурзии в България »  от БУРГАС - КАМЧИЯ и ПОМОРИЙСКИ МАНАСТИР

от БУРГАС - КАМЧИЯ и ПОМОРИЙСКИ МАНАСТИР

КОД: Камчия и Поморие
 
Програма
 
 
Видео
 
 
Карта и маршрут
 
 
  Пътуване с Автобус
 
  Еднодневна
 
  Тръгване от: Бургас-8000
 
  Маршрут: Бургас - Камчия - Поморие - Бургас
 
  Отпътуване на:
17.07.2021 г. 04.09.2021 г.
 
 
Цена:
27 лв.
 
 
 
От БУРГАС – КАМЧИЯ , РАЗХОДКА С ЛОДКА И ПОМОРИЕ!

Ние Ви предлагаме:
•Посещение на комплекс „ Камчия „ ;
•Възможност за разходка с лодка по река Камчия
•Посещение на Поморийски манастир - " Св. Георги"
•Транспорт с туристически автобус;
•Водач от фирмата
•Туристическа застраховка на стойност 1000лв при ЗК "Лев Инс " АД / ЗД " Армеец"

ДАТА:17.07.2021 г.
ДАТА:04.09.2021 г.
Престой: 1 ден
ЦЕНА: 27 лв.

ЧАС и МЯСТО НА ТРЪГВАНЕ:
08:00 ч. - гр.Бургас – Булаир пред Химическото

1-ви ден. БУРГАС – КАМЧИЯ - ПОМОРИЕ – БУРГАС
Отпътуване от гр. Бургас Посещение на Възможност за посещение на резерват “Камчия”. Обявен за резерват през 1951 г. с цел опазване на вековните крайречни лонгозни гори, разпространени само на Балканите. Свободно време за разходка с лодка или водно колело по спокойната река или плаж. Следобед отпътуване за гр. Бургас. Спирка в град Поморие за посещение на Поморийския манастир "Св. Георги Победоносец". Легендата за манастира е свързана с името на Селим Бей, който бил неизлечимо болен. Една нощ му се присънило, че намира лековита вода в имението си. На сутринта започнал да търси мястото и намерил мраморен барелеф на Св. Георги, под който бликнала водата от съня му. Селим Бей пил от нея и оздравял. Барелефът на Св. Георги все още се пази и може да се види в манастира. Пристигане в гр. Бургас вечерта .

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
•Посещение на комплекс „ Камчия „ ;
•Възможност за разходка с лодка или водно колело по река Камчия
•Възможност за плаж
•Транспорт с туристически автобус;
•Водач от фирмата
•Туристическа застраховка на стойност 1000 лв. при ЗК "Лев Инс " АД

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА
• разходи от личен характер;
входни такси за посещаваните обекти ;

Условия за резервации и анулации :
• При записване се внася депозит не по-малко от 30% от цената на пътуването.
• Доплащането е до минимум 14 дни преди датата на заминаване.
А. При пътуване в чужбина :
а) до 60 дни преди датата на пътуването - без неустойки
б) от 59 до 30 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 29 до 15 дни преди датата на пътуването – 50% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) от 14 дни до 6 дни преди датата на пътуването – 80% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
д) по-малко от 6 дни преди датата на пътуването - 100% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – пътуващият няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.
Б. При пътуване в страната :
а) до 20 дни преди датата на пътуването – без неустойки
б) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 13 до 6 дни преди датата на пътуването - 50% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) до 6 дни преди датата на пътуването – 100 % неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.
В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – клиентът няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица №00088054 / 13062110000265 при ЗК "Лев Инс " АД - гр. София , бул. Цар Борис III 136 В , тел. 02 /915 08 59

Застраховка "Отмяна на пътуване" се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване .

Необходими документи :
Валиден документ за самоличност !

Забележка : Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност !!!Цената е калкулирана за група минимум от 40 туристи ! Краен срок за уведомление на туриста , в случай че този брой не е набран – 7 дни преди датата на отпътуване . Информация за отпътуването се получава 2 дни преди датата на заминаване !
БЕК РАЙЗЕН СИ ЗАПАЗВА ПРАВОТО НА ПРОМЕНИ ПО ПРОГРАМАТА И ЦЕНАТА ПРИ ДРАСТИЧНИ ПРОМЕНИ НА ГОРИВАТА !!!


Час на тръгване Място на тръгване
08:00
 

КЪДЕ МОЖЕТЕ ДА ЗАПЛАТИТЕ?

 
Препоръчваме Ви да направите допълнителна застраховка "Отмяна на пътуване". За повече информация, моля, обърнете се към нашите служители.