Начало »  Екскурзии » Екскурзии в България »  от БУРГАС - ПРИМОРСКО , БЕГЛИК ТАШ И РЕЗОВО

от БУРГАС - ПРИМОРСКО , БЕГЛИК ТАШ И РЕЗОВО

КОД: Приморско
 
Програма
 
 
Видео
 
 
Карта и маршрут
 
 
  Пътуване с Автобус
 
  Еднодневна
 
  Тръгване от: Бургас-8000
 
  Маршрут: Бургас - Беглик таш - Приморско - Резово - Бургас
 
  Отпътуване на:
15.08.2021 г.
 
 
ново
Цена:
25 лв.
 
 
 
От БУРГАС – ПРИМОРСКО , БЕГЛИК ТАШ И РЕЗОВО

Ние Ви предлагаме:
•Посещение на град Приморско ;
•Посещение на тракийското светилище – Беглик таш
•Посещение на с. Резово
•Транспорт с туристически автобус;
•Водач от фирмата
•Туристическа застраховка на стойност 1000 лв. при ЗК "Лев Инс " АД

ДАТА:15.05.2021 г. ОТМЕНЕНА ДАТА
ДАТА:15.08.2021 г.
Престой: 1 ден
ЦЕНА: 25 лв.

ЧАС и МЯСТО НА ТРЪГВАНЕ:
07:00 ч. - гр.Бургас – Булаир пред Ентуртранс

1-ви ден. БУРГАС – БЕГЛИК ТАШ – ПРИМОРСКО –С. РЕЗОВО
Отпътуване от гр. Бургас към Беглик таш . Посещение на Беглик таш – един от най-големите и древни тракийски скални комплекси по нашите земи. Загадъчно разположен по склоновете на Маслен нос, комплексът е свързан с ритуали част от култа към Богинята-майка, за което свидетелстват подредените във форма на утроба каменни блокове. Впечатляващ е и слънчевият часовник открит там, както и най-големият камък (долмен) Апостол Таш крепящ се на две точки. Отпътуване за към град Приморско . Разходка в Приморско. Един ден по най-дългите и чисти плажни ивици галени от най-кристалните черноморски води. Изваяният полуостров, на който се разполага градът ще ни посрещне със свежия странджански въздух, полъх на история и гостоприемство. Свободно време за обяд . Отпътуване за с. Резово . Посещение на най- южното селище по българското Черноморие - с. Резово.Резово е предпочитана дестинация от туристи, поради тишината и спокойствието, което предлага далеч от шума на големите курорти. Интересен факт за селото е, че носи името на тракийския цар Резос, който според "Илиада" се е сражавал в Троянската война.
Отпътуване за гр. Бургас . Пристигане в гр. Бургас вечерта .

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
•Посещение на град Приморско ;
•Посещение на тракийското светилище – Беглик таш
•Посещение на с. Резово
•Транспорт с туристически автобус;
•Водач от фирмата
•Туристическа застраховка на стойност 1000лв при ЗК "Лев Инс " АД

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА
• разходи от личен характер;
• вход Беглик таш – 3 лв

Условия за резервации и анулации :
• При записване се внася депозит не по-малко от 30% от цената на пътуването.
• Доплащането е до минимум 14 дни преди датата на заминаване.
А. При пътуване в чужбина :
а) до 60 дни преди датата на пътуването - без неустойки
б) от 59 до 30 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 29 до 15 дни преди датата на пътуването – 50% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) от 14 дни до 6 дни преди датата на пътуването – 80% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
д) по-малко от 6 дни преди датата на пътуването - 100% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – пътуващият няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.
Б. При пътуване в страната :
а) до 20 дни преди датата на пътуването – без неустойки
б) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 13 до 6 дни преди датата на пътуването - 50% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) до 6 дни преди датата на пътуването – 100 % неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.
В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – клиентът няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица №00088054 / 13062110000265 при ЗК "Лев Инс " АД - гр. София , бул. Цар Борис III 136 В , тел. 02 /915 08 59

Застраховка "Отмяна на пътуване" се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване .

Необходими документи :
Валиден документ за самоличност !

Забележка : Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност !!!Цената е калкулирана за група минимум от 40 туристи ! Краен срок за уведомление на туриста , в случай че този брой не е набран – 7 дни преди датата на отпътуване . Информация за отпътуването се получава 2 дни преди датата на заминаване !
БЕК РАЙЗЕН СИ ЗАПАЗВА ПРАВОТО НА ПРОМЕНИ ПО ПРОГРАМАТА И ЦЕНАТА ПРИ ДРАСТИЧНИ ПРОМЕНИ НА ГОРИВАТА !!!!


Час на тръгване Място на тръгване
07:00 Бургас - Булаир пред Ен Тур Транс
 

КЪДЕ МОЖЕТЕ ДА ЗАПЛАТИТЕ?

 
Препоръчваме Ви да направите допълнителна застраховка "Отмяна на пътуване". За повече информация, моля, обърнете се към нашите служители.