Начало »  Екскурзии » Екскурзии в България »  от БУРГАС - ЖЕРАВНА И КОТЕЛ

от БУРГАС - ЖЕРАВНА И КОТЕЛ

КОД: Жеравна и Котел
 
Програма
 
 
Видео
 
 
Карта и маршрут
 
 
  Пътуване с Автобус
 
  Еднодневна
 
  Тръгване от: Бургас-8000
 
  Маршрут: Бургас - Котел - Жеравна - Бургас
 
 
ново
Цена:
26 лв.
 
 
 
От Бургас – еднодневна екскурзия до възрожденските градове – Жеравна и Котел !

Ние Ви предлагаме :
•Транспорт с туристически автобус
•Посещение на село Жеравна и гр.Котел;
•Туристическа застраховка на стойност 1000 лв при ЗК "Лев Инс " АД / " Армеец " АД
•Екскурзоводско обслужване;

ДАТА : 04.07.2020 г.
Престой: 1 ден
ЦЕНА: 26 лв.

ЧАС и МЯСТО на ТРЪГВАНЕ:
• 07:00 – гр. Бургас – Булаир пред Ен Тур Транс

1 ден БУРГАС – КОТЕЛ – ЖЕРАВНА – БУРГАС
Тръгване от гр.Бургас . Отпътуване за град Котел. Котел е културно-исторически град, в който интересни за посещение са музеят на Възраждането, Етнографският музей, Галатанското училище, в което са изложени типични за региона килими и тъкани, проследяващи развитието на килимарския занаят. Свободно време за обяд. Отпътуване за село Жеравна. Жеравна е малко село, архитектурен резерват, запазило над 200 дървени къщи, строени преди и по време на Възраждането. Там времето е спряло. Най-известните и достъпни за туристи сгради там са къща-музей "Сава Филаретов", къща-музей "Руси Чорбаджи", къща-музей "Йордан Йовков", църква "Свети Николай" и Старото класно училище. Отпътуване за гр. Бургас . Пристигане в гр. Бургас вечерта .

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА :
• Транспорт с туристически автобус;
• Екскурзоводско обслужване по целия маршрут с водач от БЕК РАЙЗЕН;
• Туристическа застраховка на стойност 1000 лв при ЗК "Лев Инс " АД / " Армеец " АД

ОТСТЪПКИ:
• отстъпка за дете до 12 г. – 4 лв.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
• разходи от личен характер;
• приблизителни входни такси за посещаваните обекти:
+ Национален музей на текстилната индустрия – 3 лв.
+ Къща-музей „Йордан Йовков” – 1,60 лв.

Забележка:
Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени.

Условия за резервации и анулации :
• При записване се внася депозит не по-малко от 30% от цената на пътуването.
• Доплащането е до минимум 14 дни преди датата на заминаване.
А. При пътуване в чужбина :
а) до 60 дни преди датата на пътуването - без неустойки
б) от 59 до 30 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 29 до 15 дни преди датата на пътуването – 50% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) от 14 дни до 6 дни преди датата на пътуването – 80% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
д) по-малко от 6 дни преди датата на пътуването - 100% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – пътуващият няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.
Б. При пътуване в страната :
а) до 20 дни преди датата на пътуването – без неустойки
б) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 13 до 6 дни преди датата на пътуването - 50% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) до 6 дни преди датата на пътуването – 100 % неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – клиентът няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

Необходими документи :
Валиден документ за самоличност !

ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица №00088054 / 13062010010233 при ЗК "Лев Инс " АД - гр. София , бул. Цар Борис III 136 В , тел. 02 /915 08 59 .

Застраховка "Отмяна на пътуване" се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване .

Забележка : Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност !!!
Цената е калкулирана за група минимум от 40 туристи ! Краен срок за уведомление на туриста , в случай че този брой не е набран - 7 дни преди датата на отпътуване . Информация за отпътуването се получава 2 дни преди датата на заминаване !
БЕК РАЙЗЕН СИ ЗАПАЗВА ПРАВОТО НА ПРОМЕНИ ПО ПРОГРАМАТА И ЦЕНАТА ПРИ ДРАСТИЧНИ ПРОМЕНИ НА ГОРИВАТА !!!!


Час на тръгване Място на тръгване
07:00
 

КЪДЕ МОЖЕТЕ ДА ЗАПЛАТИТЕ?

 
Препоръчваме Ви да направите допълнителна застраховка "Отмяна на пътуване". За повече информация, моля, обърнете се към нашите служители.