Начало »  Екскурзии » Екскурзии в България »  от СТАРА ЗАГОРА - РУПИТЕ И МЕЛНИК

от СТАРА ЗАГОРА - РУПИТЕ И МЕЛНИК

КОД: Рупите и Мелник*
 
Програма
 
 
Видео
 
 
Карта и маршрут
 
 
  Пътуване с Автобус
 
  3 дни / 2 нощувки
 
  Тръгване от: Стара Загора-6000
 
  Маршрут: Бургас - Стара Загора - Рилски м-р - Коларово - Рупите - Мелник - Разлог - Добърско
 
  Отпътуване на:
01.10.2021 г.
 
 
Цена:
185 лв.
 
 
 
ТАЙНСТВОТО НА РУПИТЕ И МЕЛНИК!
Докоснете се до тайнството и мистиката на Рупите и опитайте прочутото Мелнишко вино! Всичко това ние Ви предлагаме в тридневна екскурзия, която ще ви отведе в другата България.

Ние Ви предлагаме :
• 2 нощувки в района на с. Коларово хотел 3*
• 2 закуски, 2 вечери;
• посещение на гр.Разлог , гр. Мелник,
• посещение на с. Добърско , Рупите, Рилски манастир ;
• транспорт с туристически автобус;
• туристическа застрахова на стойност 1000 лв при ЗК "Лев Инс " АД / " Армеец " АД
• екскурзоводско обслужване.

ДАТА: 30.07.2021 - 01.08.2021 г.
ДАТА: 01.10.2021 - 03.10.2021 г.
Престой: 3 дни/ 2 нощувки
ЦЕНА : с тръгване от Бургас - 190 лв.
ЦЕНА : с тръгване от Стара Загора - 185 лв.

ЧАС и МАСТО НА ТРЪГВАНЕ:
•07:00 ч. - Бургас - Булаир пред Ен тур транс
•09:30 ч.- Стара Загора - бившата баня "Пиперка",ул."Граф Игнатиев" № 27

1- ден. БУРГАС - СТАРА ЗАГОРА - РИЛСКИ МАНАСТИР - КОЛАРОВО
Отпътуване от гр.Бургас /гр.Стара Загора / за Рилски манастир . Рилският манастир - повече от 1000 години история, част от световното историческо наследство на ЮНЕСКО. Основан от най-големия български светец – Свети Иван Рилски, манастирът е най-почитаният в България. Рилският манастир е не само историята на една сграда, той съхранява историята на цял един народ. Свободно време за разходка . Отпътуване за с.Коларово. Настаняване в хотел . Свободно време за разходка и почивка. Вечеря. Нощувка.

2 ден. КОЛАРОВО - РУПИТЕ - МЕЛНИК - КОЛАРОВО
Закуска. Отпътуване за местността Рупите, в източното подножие на изгасналия вулкан Кожух планина. Местността е известна с лечебните си минерални извори и с това, че е било избрано за дом от пророчицата Ванга. Посещение на храмът „Св. Петка Българска”, построен през 1994 г. Свободно време. Отпътуване за Мелник – град музей и най-малкото градче в България. Известен с червеното си вино и не само. Възможност за посещение на Кордопуловата къща и дегустация на вино. Отпътуване за Коларово . Вечеря. Нощувка.

3 ден. КОЛАРОВО - РАЗЛОГ - ДОБЪРСКО - СТАРА ЗАГОРА - БУРГАС
Закуска. Отпътуване за град Разлог . Пешеходна обиколка и свободно време за обяд . В парка на града има уникален календар копие на календара на прабългарите. Част от другите забележителност в града са църквата "Свето Благовещение" и музей „Никола Парапунов“. Отпътуване за село Добърско , малко селище в полите на Рила, добило популярност с църквата "Свети Теодор Тирон и Теодор Стратилат", в която е изобразен Исус Христос в ракета . Отпътуване за град Стара Загора и гр. Бургас. Пристигане в град Стара Загора / град Бургас късно вечерта.

ПАКЕТНА ЦЕНА НА ЧОВЕК НАСТАНЕН В ДВОЙНА/ ТРОЙНА СТАЯ ВКЛЮЧВА:
• 2 нощувки в хотел *** , в района на с. Коларово – 2 закуска, 2 вечери;
• транспорт с туристически автобус;
• туристическа застрахова на стойност 1000 лв при ЗК "Лев Инс " АД / " Армеец " АД
• екскурзоводско обслужване.
•Към услугите които предлагаме за разкош ще можете да ползвате СПА център с вътрешен басейн и джакузи, парна баня, сауна, ледено, ведро, фитнес и зона за релакс с топла пейка .

ОТСТЪПКИ:
•настаняване на дете до 12 години в стая с двама възрастни – минус 10 лв.

ДОПЛАЩАНЕ:
•настаняване в единична стая – плюс 70 лв.

ПАКЕТНАТА ЦЕНА НЕ ВКЛЮЧВА:
•разходи от личен характер;
•приблизителни входни такси за посещаваните обекти:
•Църква в Добърско – 5 лв.
•Кордопулова къща в Мелник – 2 лв.

Условия за резервации и анулации :
• При записване се внася депозит не по-малко от 30% от цената на пътуването.
• Доплащането е до минимум 14 дни преди датата на заминаване.
А. При пътуване в чужбина :
а) до 60 дни преди датата на пътуването - без неустойки
б) от 59 до 30 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 29 до 15 дни преди датата на пътуването – 50% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) от 14 дни до 6 дни преди датата на пътуването – 80% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
д) по-малко от 6 дни преди датата на пътуването - 100% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – пътуващият няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.
Б. При пътуване в страната :
а) до 20 дни преди датата на пътуването – без неустойки
б) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 13 до 6 дни преди датата на пътуването - 50% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) до 6 дни преди датата на пътуването – 100 % неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.
В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – клиентът няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица №00088054 / 13062110000265 при ЗК "Лев Инс " АД - гр. София , бул. Цар Борис III 136 В , тел. 02 /915 08 59

Застраховка "Отмяна на пътуване" се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване .

Необходими документи :
Валиден документ за самоличност !

Забележка : Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност !!!Цената е калкулирана за група минимум от 40 туристи ! Краен срок за уведомление на туриста , в случай че този брой не е набран – 7 дни преди датата на отпътуване . Информация за отпътуването се получава 2 дни преди датата на заминаване !
БЕК РАЙЗЕН СИ ЗАПАЗВА ПРАВОТО НА ПРОМЕНИ ПО ПРОГРАМАТА И ЦЕНАТА ПРИ ДРАСТИЧНИ ПРОМЕНИ НА ГОРИВАТА !!!!


Час на тръгване Място на тръгване
09:30 Стара Загора - бившата баня Пиперка, ул. Гр. Игнатиев № 27
 

КЪДЕ МОЖЕТЕ ДА ЗАПЛАТИТЕ?

 
Препоръчваме Ви да направите допълнителна застраховка "Отмяна на пътуване". За повече информация, моля, обърнете се към нашите служители.