Начало »  Екскурзии » Екскурзии в България »  от СТАРА ЗАГОРА - ВЕЛИКДЕН в ЗЛАТОГРАД

от СТАРА ЗАГОРА - ВЕЛИКДЕН в ЗЛАТОГРАД

КОД: Златоград
 
Програма
 
 
Видео
 
 
Карта и маршрут
 
 
  Пътуване с Автобус
 
  2 дни / 1 нощувки
 
  Тръгване от: Стара Загора-6000
 
  Маршрут: Казанлък - Стара Загора - Кърджали - Златоград
 
 
ново
Цена:
125 лв.
 
 
 
от СТАРА ЗАГОРА - ВЕЛИКДЕН в ЗЛАТОГРАД !
Заповядайте с нас да отпразнуваме Великден – най-светлият християнски празник !!!Двудневна екскурзия в Източните Родопи – Перперикон и Златоград ! Родопите – планината на Орфей, невероятно място събрало в себе си мистицизма на Орфей, завета на траките съхранен в Перперикон, както и уникалния етнографски комплекс „Златоград” в едноименното градче.

Ние Ви предлагаме :
• Посещение на град Златоград и град Кърджали;
• Посещение на тракийското светилище в с.Татул;
• Посещение на Перперикон;
• Настаняване в хотел Кристал *** в района на Златоград
• 1 нощувка, 1 закуска, 1 празнична вечеря с DJ ;
• Транспорт с туристически автобус;
• Eкскурзоводско обслужване;
• туристическа застраховка на стойност 1000 лв при ЗД "Армеец";

ДАТА : 18.04.2020 - 19.04.2020 г.
Престой: 2 дни / 1 нощувка
ЦЕНА: 125 лв.

ЧАС и МЯСТО на ТРЪГВАНЕ:
  • 06:45 ч.- Пловдив - спирката на х-л Тримонциум
  • 07:45 ч.- Карлово - Паркинга на Пазара
  • 08:45 ч.- Казанлък - Паркинга зад Универмага
  • 09:30 ч.- Стара Загора - бившата баня Пиперка, ул. Гр. Игнатиев № 27

1 ден ПЛОВДИВ - КАРЛОВО - КАЗАНЛЪК - СТАРА ЗАГОРА - ТАТУЛ - ЗЛАТОГРАД
Отпътуване за Татул от гр.Пловдив / гр. Карлово / гр. Казанлък / гр. Стара Загора . Тракийското светилище датира от края на V и началото на ІV хил. пр.Хр. Представлява скален масив с пресечена пирамида на върха. Комплексът се състои от два саркофага, четириъгълно легло за главния олтар и триметров кладенец. Пристигане в град Златоград. Настаняване в хотел . Кратка почивка . Пешеходна обиколка на „Етнографски ареален комплекс – Златоград” – голям музей на открито, който представя традиционните занаяти на региона и облика на града преди повече от 100 години. Свободно време за разходка из красивия архитектурен резерват и възможност да се насладите на прясно приготвеното кафе на пясък, да посетите най-старата църква в Родопите - “Успение Богородично” - построена през 1834 год. и сградата на най-старата поща в България. Връщане в хотела . Празнична Великденска вечеря. Нощувка .

2 ден ПЕРПЕРИКОН - КЪРДЖАЛИ - СТАРА ЗАГОРА - КАЗАНЛЪК - КАРЛОВО - ПЛОВДИВ
Закуска.Отпътуване за Кърджали. Посещение на прочутия храмов комплекс „Успение Богородично”, изграден и стопанисван всеотдайно от отец Боян Саръев. В манастира се намира и частица от кръста Господен, открита при разкопки на архиепископска църква в Перперикон от археолога проф.Николай Овчаров. Реликвата е пренесена в храма със специално литийно шествие и днес привлича хиляди поклонници от цялата страна. Посещение на най-големия мегалитен ансамбъл на Балканския полуостров - Перперикон, състоящ се от четири основоопределящи части – мощна крепостна стена, акропол, дворец, северно и южно предградия. Върху този археологически комплекс повече от двадесет века, различни поколения са оставили своите отпечатъци. Отпътуване за гр. Стара Загора / гр. Казанлък / гр. Карлово / гр.Пловдив . Пристигане вечерта.

ПАКЕТНА ЦЕНА НА ЧОВЕК НАСТАНЕН В ДВОЙНА / ТРОЙНА СТАЯ ВКЛЮЧВА :
• нощувка в хотел в района на град Златорад *** ;
• 1 закуска; 1 празнична вечеря с DJ и музика ;
• транспорт с туристически автобус ;
• туристическа застраховка на стойност 1000 лв при ЗД "Армеец" ;
• екскурзоводско обслужване.

ДОПЛАЩАНЕ:
• настаняване в единична стая – плюс 50 лв.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
• разходи от личен характер;
• приблизителни входни такси за посещаваните обекти:
Перперикон – 3 лв.
Татул – 3 лв.
Етнографски ареален комплекс – Златоград – 3 лв.

Забележка:
Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени.

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО НОСЕТЕ:
• Удобни обувки за радходките на Перперикон, Татул и Златоград;
• фотоапарат и много, много добро настроение.......

Условия за резервации и анулации :
• При записване се внася депозит не по-малко от 30% от цената на пътуването.
• Доплащането е до минимум 14 дни преди датата на заминаване.
А. При пътуване в чужбина :
а) до 60 дни преди датата на пътуването - без неустойки
б) от 59 до 30 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 29 до 15 дни преди датата на пътуването – 50% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) от 14 дни до 6 дни преди датата на пътуването – 80% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
д) по-малко от 6 дни преди датата на пътуването - 100% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – пътуващият няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

Б. При пътуване в страната :
а) до 20 дни преди датата на пътуването – без неустойки
б) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 13 до 6 дни преди датата на пътуването - 50% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) до 6 дни преди датата на пътуването – 100 % неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – клиентът няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

Необходими документи за пътуване в страната :
Валиден документ за самоличност.

Програмата не е подходяща за лица с двигателни проблеми.

ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица №1910013150000826752/14.06.2020 при ЗД "Армеец" - гр. София , ул. „Стефан Караджа“ № 2 Телефон: +359 (0)700 1 39 39
Застраховка "Отмяна на пътуване" се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване според общите условия на ЗАД "Армеец".

Забележка :
Цената е калкулирана за група минимум от 40 туристи! Краен срок за уведомяване на туриста , в случай че този брой не е набран – 7 дни преди датата на отпътуване .
Информация за отпътуването се получава 2 дни преди датата на заминаване !
БЕК РАЙЗЕН СИ ЗАПАЗВА ПРАВОТО НА ПРОМЕНИ ПО ПРОГРАМАТА И ЦЕНАТА ПРИ ДРАСТИЧНИ ПРОМЕНИ НА ГОРИВАТА !!!!


Час на тръгване Място на тръгване
09:30 Стара Загора - бившата баня Пиперка, ул. Гр. Игнатиев № 27
 

КЪДЕ МОЖЕТЕ ДА ЗАПЛАТИТЕ?

 
Препоръчваме Ви да направите допълнителна застраховка "Отмяна на пътуване". За повече информация, моля, обърнете се към нашите служители.