Начало »  Екскурзии » Екскурзии в България »  от ПАЗАРДЖИК - ПЕЩЕРА ПРОХОДНА И ЛОВЕЧ

от ПАЗАРДЖИК - ПЕЩЕРА ПРОХОДНА И ЛОВЕЧ

КОД: Пещера Проходна
 
Програма
 
 
Видео
 
 
Карта и маршрут
 
 
  Пътуване с Автобус
 
  Еднодневна
 
  Тръгване от: Пазарджик-4400
 
  Маршрут: Пловдив - Пазарджик - пещера Проходна - Ловеч
 
  Отпътуване на:
02.10.2021 г.
 
 
ново
Цена:
39 лв.
 
 
 
ПЕЩЕРА ПРОХОДНА и ГРАД ЛОВЕЧ
"Там, където реката и небето се сливат. Там, където цветовете на изгревите и залезите са
по-ярки от мечтите. Там, където Господ гледа...” С тези думи луковитчанката Цвети Попова
описва едно място, където няма огледала, няма и врати, но има очи - Божиите. Местните
така наричат двата отвора (окни), отвеждащи в небесата, на пещерата Проходна край село
Карлуково.

Ние Ви предлагаме:
•Транспорт с туристически автобус
•Посещение на пещера Проходна
•Посещение на град Ловеч
•Водач от фирмата
•Туристическа застраховка на стойност 1000 лв при ЗК "Лев Инс " АД/ ЗД"Армеец"АД

ДАТА: 27.06.2021 г. - ПОТВЪРДЕНА
ДАТА: 02.10.2021 г.
Престой : 1 ден
ЦЕНА: 39 лв

ЧАС и МЯСТО на ТРЪГВАНЕ:
07:00 ч. - гр. Пловдив - спирката на хотел Тримонциум
07:40 ч. - гр. Пазарджик - пред Водното стопанство

1ден ПЛОВДИВ -ПАЗАРДЖИК - ПЕЩЕРА ПРОХОДНА - ЛОВЕЧ - ПАЗАРДЖИК-ПЛОВДИВ
Отпътуване към природния феномен пещера „ Проходна“. Разположена в близост до град Луковит и една от най-коментираните и будещи възхищение пещери в България – Проходна, представлява дълъг 365 м скален мост ( най-дългият в страната) и датира още от преди около 70 милиона години. Наречена е „ Очите на Бога“ или Окната заради двете ерозионни образувания в горната й част наподобяващи очи.Свободно време за снимки. Отпътуване за град Ловеч . Живописно разположен от двете страни на река Осъм Ловеч впечатлява с архитектурата запазила частица от духа на Възраждането. Тази частица най-силно представят старинните къщи в архитектурен резерват Вароша – дело на занаятчии и търговци с типичния за хълмистия терен на града облик – с каменна основа, чардак, каменни довари с масивни дървени порти.Ще имаме и уникалната възможност да се разходим по покрития дървен мост. Емблемата на града е единствен по рода си на Балканския полуостров, строен е от майстор Кольо Фичето в средата на XIX в. Идеята да бъде закрит е на занаятчиите от града, които разполагат дюканчетата си по него.Свободно време. Пристигане вечерта.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА :
 Транспорт с туристически автобус
 Посещение на пещера Проходна
 Посещение на град Ловеч
 Водач от фирма Бек Райзен по време на цялото пътуване
 Туристическа застраховка на стойност 1000 лв. при ЗК "Лев Инс " АД/ ЗД"Армеец"АД

ОТСТЪПКИ:
• дете до 12 години – минус 4 лв.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
•Разходи от личен характер

Условия за резервации и анулации :
• При записване се внася депозит не по-малко от 30% от цената на пътуването.
• Доплащането е до минимум 14 дни преди датата на заминаване.
А. При пътуване в чужбина :
а) до 60 дни преди датата на пътуването - без неустойки
б) от 59 до 30 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 29 до 15 дни преди датата на пътуването – 50% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) от 14 дни до 6 дни преди датата на пътуването – 80% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
д) по-малко от 6 дни преди датата на пътуването - 100% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – пътуващият няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.
Б. При пътуване в страната :
а) до 20 дни преди датата на пътуването – без неустойки
б) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 13 до 6 дни преди датата на пътуването - 50% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) до 6 дни преди датата на пътуването – 100 % неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – клиентът няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.
В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – клиентът няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство.

Необходими документи :
Валиден документ за самоличност !!!

ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица №00088054 / 13062110000265 при ЗК "Лев Инс " АД - гр. София , бул. Цар Борис III 136 В , тел. 02 /915 08 59

Застраховка "Отмяна на пътуване" се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване .

Забележка : Програмата не е подходяща за лица с двигателни проблеми !!!
Цената е калкулирана за група минимум от 40 туристи ! Краен срок за уведомление на туриста , в случай че този брой не е набран – 7 дни преди датата на отпътуване .
Информация за отпътуването се получава 2 дни преди датата на заминаване !
БЕК РАЙЗЕН СИ ЗАПАЗВА ПРАВОТО НА ПРОМЕНИ ПО ПРОГРАМАТА И ЦЕНАТА ПРИ ДРАСТИЧНИ ПРОМЕНИ НА ГОРИВАТА !!!!


Час на тръгване Място на тръгване
07:40 Пазарджик - Водното стопанство
 

КЪДЕ МОЖЕТЕ ДА ЗАПЛАТИТЕ?

 
Препоръчваме Ви да направите допълнителна застраховка "Отмяна на пътуване". За повече информация, моля, обърнете се към нашите служители.