Начало »  Екскурзии » Екскурзии в България »  от ПЛОВДИВ - Село СМИЛЯН и СМОЛЯН

от ПЛОВДИВ - Село СМИЛЯН и СМОЛЯН

КОД: Смилян
 
Програма
 
 
Карта и маршрут
 
 
  Пътуване с Автобус
 
  Еднодневна
 
  Тръгване от: Пловдив-4000
 
  Маршрут: Пазарджик - Пловдив - Смолян - Смилян
 
  Отпътуване на:
08.08.2021 г.
 
 
ново
Цена:
30 лв.
 
 
 
С РОДОПИ В СЪРЦЕТО...Село СМИЛЯН и СМОЛЯН – Бобени истории...

Ние Ви предлагаме :
• Посещение на село Смилян и Музея на боба и родопските терлици.
• Посещение на град Смолян.
• Транспорт с туристически автобус.
• Туристическа програма.
• Туристическа застраховка на стойност 1000 лв. при ЗК "Лев Инс " АД/ ЗД Армеец АД
• Представител на БЕК РАЙЗЕН по време на цялото пътуване

ДАТА: 22.05.2021 г.
ДАТА: 08.08.2021 г.
Престой: 1 ден
ЦЕНА : 30 лв.

ЧАС и МЯСТО на ОТПЪТУВАНЕ :
07:00 ч.- гр.Пазарджик/пред Водното стопанство / при 10 събрани туристи/
07:45 ч.- гр.Пловдив/спирката на х-л Тримонциум - квартал Център
08:15 ч.- гр Асеновград / паркинга на х-л Асеновец

1-ви ден ПАЗАРДЖИК - ПЛОВДИВ - АСЕНОВГРАД - СМИЛЯН - СМОЛЯН - АСЕНОВГРАД - ПЛОВДИВ - ПАЗАРДЖИК
Отпътуване от гр.Пазарджик в 07:00 ч / гр.Пловдив в 7:45 ч. / гр.Асеновград в 08:15 ч., към село Смилян – едно от най-старите селища в Средните Родопи, разположено на двата бряга на река Арда. Името на село Смилян идва от името на славянските племена смолени, които са го създали. Запазените и до наши дни стара часовникова кула и къщи в типичния родопски стил – изградени от камък и дърво, са доказателство за вековната история на селото. Посещение на единствения в България Музей на боба, в който всеки посетител може да залепи бобено зърно на огромно пано – кандидат за „Книгата на рекордите на Гинес“. Свободно време за разходка. Отпътуване за град Смолян разположен в Южна България, като града заема голяма част от котловината на река Черна. Посещение на най-големия източно православен храм в Южна България, носещ името на Висарион Смоленски, местен епископ и мъченик от 17 век. Свободно време за обяд и разходка. Отпътуване за Асеновград / Пловдив / Пазарджик. Пристигане вечерта .

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА :
• транспорт с туристически автобус;
• туристическа програма ;
• посещение на село Смилян и Музея на боба;
• посещение на град Смолян ;
• туристическа застраховка на стойност 1000 лв. при ЗК "Лев Инс " АД/ ЗД "Армеец"АД
• водач от Бек Райзен.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА :
разходи от личен характер;
приблизителни входни такси за посещаваните обекти:
Музей на боба – 3 лв.

Условия за резервации и анулации :
• При записване се внася депозит не по-малко от 30% от цената на пътуването.
• Доплащането е до минимум 14 дни преди датата на заминаване.
А. При пътуване в чужбина :
а) до 60 дни преди датата на пътуването - без неустойки
б) от 59 до 30 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 29 до 15 дни преди датата на пътуването – 50% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) от 14 дни до 6 дни преди датата на пътуването – 80% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
д) по-малко от 6 дни преди датата на пътуването - 100% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – пътуващият няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.
Б. При пътуване в страната :
а) до 20 дни преди датата на пътуването – без неустойки
б) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 13 до 6 дни преди датата на пътуването - 50% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) до 6 дни преди датата на пътуването – 100 % неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.
В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – клиентът няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

Необходими документи :
Документ за самоличност.

ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица №00088054 / 13062110000265 при ЗК "Лев Инс " АД - гр. София , бул. Цар Борис III 136 В , тел. 02 /915 08 59

Застраховка "Отмяна на пътуване" се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване .

Необходими документи :
Валиден документ за самоличност !

Забележка :Програмата не е подходяща за лица с двигателни проблеми !
Цената е калкулирана за група минимум от 40 туристи ! Краен срок за уведомление на туриста , в случай че този брой не е набран – 7 дни преди датата на отпътуване .
Информация за отпътуването се получава 2 дни преди датата на заминаване !
БЕК РАЙЗЕН СИ ЗАПАЗВА ПРАВОТО НА ПРОМЕНИ ПО ПРОГРАМАТА И ЦЕНАТА ПРИ ДРАСТИЧНИ ПРОМЕНИ НА ГОРИВАТА !!!!


Час на тръгване Място на тръгване
07:00 Пазарджик - Водното стопанство
07:45 Пловдив - спирката на х-л Тримонциум
 

КЪДЕ МОЖЕТЕ ДА ЗАПЛАТИТЕ?

 
Препоръчваме Ви да направите допълнителна застраховка "Отмяна на пътуване". За повече информация, моля, обърнете се към нашите служители.