Начало »  Екскурзии » Екскурзии в България »  от ПЛОВДИВ и ПАЗАРДЖИК - ДЯВОЛСКО ГЪРЛО и ЯГОДИНСКА ПЕЩЕРА

от ПЛОВДИВ и ПАЗАРДЖИК - ДЯВОЛСКО ГЪРЛО и ЯГОДИНСКА ПЕЩЕРА

КОД: Ягодинска п-ра и Дяволското гърло
 
Програма
 
 
Видео
 
 
Карта и маршрут
 
 
  Пътуване с Автобус
 
  Еднодневна
 
  Тръгване от: Пловдив-4000
 
  Маршрут: Пловдив – Пазарджик – Девин- Ягодинска пещера - Дяволското гърло – Пазарджик – Пловдив
 
  Отпътуване на:
04.09.2021 г.
 
 
Цена:
39 лв.
 
 
 
Оставащи без дъх гледки, неповторима и мистична енергия, по следите на траките и Орфей Родопите!!!

Ние Ви предлагаме:
• Посещение на град Девин;
• Трансфер и посещение на Ягодинска пещера;
• Трансфер и посещение на пещера Дяволското гърло
• Транспорт с туристически автобус;
• Водач от фирмата
• Туристическа застраховка на стойност 1000 лв при ЗК "Лев Инс " АД/"ЗД "Армеец" АД

ДАТА : 05.06.2021 г.
ДАТА : 04.09.2021 г.
Престой:1 ден
ЦЕНА: 39 лв.

ЧАС и МЯСТО на ТРЪГВАНЕ :
07:00 ч. - гр.Пловдив – хотел „Тимонциум“ .
07:45 ч. - гр.Пазарджик – от Водното стопанство

1 ден ПЛОВДИВ – ПАЗАРДЖИК – КРИЧИМ - ДЕВИН
Отпътуване от гр.Пловдив и гр. Пазарджик към село Тешел. Отпътуване и трансфер през живописното Буйновско ждрело до Ягодинската пещера. Посещение на една от многобройните български пещери с причудливи пещерни образувания. Част от стоте национални туристически обекта, тя впечатлява с различно оцветените скални късове – оприличени на леопардова кожа, пещерни „перли“ и залежи на глина. Отпътуване за пещера Дяволското гърло. Разположена в третото по големина ждрело в страната – Триградското. Мистериозната пещера е пропастана, а в недрата й се намира най-големия подземен водопад на Балканите, който дава и имета на залата в която отеква – „ Бучащата зала“.Отпътуване за град Девин. Сърцето на Девинска планина и трети по големина в района богат на минерални води и история, градът е свързван с тракийското племе – беси. Свободно време за разходка и обяд в центъра на града.Привечер отпътуване за Пловдив. Пристигане в Пазарджик/ Пловдив вечерта.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
• Посещение на град Девин, Ягодинската пещера и пещера Дяволско гърло ;
• Транспорт с туристически автобус;
• Трансфер до Ягодинска пещера;
• Трансфер до пещера Дяволското гърло
• Водач от фирмата.
• Туристическа застраховка на стойност 1000 лв при ЗК "Лев Инс " АД/"ЗД "Армеец" АД

ОТСТЪПКИ:
• дете до 12 години – 4 лв.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
•разходи от личен характер;
•приблизителни входни такси за посещаваните обекти:
Ягодинска пещера – 7 лв ./ цена за групово посещение /, Деца до 12 г при групи - 3 лв
пещера Дяволското гърло – 5 лв. / цена за групово посещение / Деца до 12г при групи 2 лв

Условия за резервации и анулации :
• При записване се внася депозит не по-малко от 30% от цената на пътуването.
• Доплащането е до минимум 14 дни преди датата на заминаване.
А. При пътуване в чужбина :
а) до 60 дни преди датата на пътуването - без неустойки
б) от 59 до 30 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 29 до 15 дни преди датата на пътуването – 50% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) от 14 дни до 6 дни преди датата на пътуването – 80% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
д) по-малко от 6 дни преди датата на пътуването - 100% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – пътуващият няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.
Б. При пътуване в страната :
а) до 20 дни преди датата на пътуването – без неустойки
б) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 13 до 6 дни преди датата на пътуването - 50% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) до 6 дни преди датата на пътуването – 100 % неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.
В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – клиентът няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица №00088054 / 13062110000265 при ЗК "Лев Инс " АД - гр. София , бул. Цар Борис III 136 В , тел. 02 /915 08 59

Застраховка "Отмяна на пътуване" се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване .

Забележка : Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност!
Цената е калкулирана за група минимум от 40 туристи ! Краен срок за уведомление на туриста , в случай че този брой не е набран -7 дни преди датата на отпътуване .Информация за отпътуването се получава 2 дни преди датата на заминаване !
БЕК РАЙЗЕН СИ ЗАПАЗВА ПРАВОТО НА ПРОМЕНИ ПО ПРОГРАМАТА И ЦЕНАТА ПРИ ДРАСТИЧНИ ПРОМЕНИ НА ГОРИВАТА !!!


Час на тръгване Място на тръгване
07:00 Пловдив - спирката на х-л Тримонциум
 

КЪДЕ МОЖЕТЕ ДА ЗАПЛАТИТЕ?

 
Препоръчваме Ви да направите допълнителна застраховка "Отмяна на пътуване". За повече информация, моля, обърнете се към нашите служители.