Начало »  Екскурзии » Екскурзии в България »  от СОФИЯ - ПРАЗНИК НА ЧЕРЕШАТА

от СОФИЯ - ПРАЗНИК НА ЧЕРЕШАТА

КОД: Кюстендил
 
Програма
 
 
Видео
 
 
Карта и маршрут
 
 
  Пътуване с Автобус
 
  Еднодневна
 
  Тръгване от: София-1000
 
  Маршрут: София - Кюстендил - София
 
 
Цена:
24 лв.
 
 
 
СОФИЯ - ПРАЗНИК на ЧЕРЕШАТА в КЮСТЕНДИЛ
Празника на Черешата в Кюстендил!!

Елате с нас да се повеселим заедно на Празника на Черешата в Кюстендил, един от най- древните български градове, наричан с право „ Овощната градина на България“! Ще имате възможност да посетите късноантична и средновековна крепост Пауталия- Велбъжд, изградена на хълма „Хисарлъка“. С изумление ще откриете многообразието на черешовия свят.

Ние Ви предлагаме:
Посещение на град Кюстендил ;
Възможност за посещение на Художествена галерия „ Владимир Димитров- Майстора“ ( един от 100- те национални туристически обекта), Църквата „ Успение Богородично“ и др.;
Разглеждане на Изложба- базар на череши, черешови произведения, атрактивно подредени щандове и красиво изплетени вешала;
Възможност да се забавлявате на Празника на черешата и да се насладите на богатата художествена програма „ Черешчица род родила“.;
Възможност за посещение на реставрираната крепост Пауталия- Велбъжд ( IV- V в.)
Представител на БЕК РАЙЗЕН по време на цялото пътуване.
Туристическа застраховка на стойност 1000 лв. при ЗД " Армеец "

ДАТА : 27.06.2020 г.
Престой: 1 ден
ЦЕНА: 24 лв.

ЧАС и МЯСТО на ОТПЪТУВАНЕ :
08:00 София - Площад "Александър Невски"

1 ден. 27.06.2020 София – Кюстендил - София
Отпътуване от гр. София в 08:00 ч. , площад Ал. Невски от страната на ул. Оборище по маршрут София- Кюстендил. Пристигане в град Кюстендил. Възможност за посещение на Художествена галерия „ Владимир Димитров- Майстора“, Църквата „ Успение Богородично“ и др., Разглеждане на Изложба- базар на череши и черешови произведения ( с конкурсен характер). Свободно време за разходка, обяд и забавление. Възможност за посещение на крепостта Пауталия на хълма „Хисарлъка“. Отпътуване за София след обяд, пристигане привечер.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
Еднодневна екскурзия до гр. Кюстендил и крепост Пауталия.;
Транспорт с туристически автобус;
Туристическа застраховка на стойност 1000 лв. при ЗАД " Лев Инс "
Представител на БЕК РАЙЗЕН

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
Входни такси на музеи и обекти, посещавани по желание;
Разходи от личен характер.

Условия за резервации и анулации :
• При записване се внася депозит не по-малко от 30% от цената на пътуването.
• Доплащането е до минимум 14 дни преди датата на заминаване.
А. При пътуване в чужбина :
а) до 60 дни преди датата на пътуването - без неустойки
б) от 59 до 30 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 29 до 15 дни преди датата на пътуването – 50% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) от 14 дни до 6 дни преди датата на пътуването – 80% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
д) по-малко от 6 дни преди датата на пътуването - 100% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – пътуващият няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

Б. При пътуване в страната :
а) до 20 дни преди датата на пътуването – без неустойки
б) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 13 до 6 дни преди датата на пътуването - 50% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) до 6 дни преди датата на пътуването – 100 % неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – клиентът няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – клиентът няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

Необходими документи :
Валиден документ за самоличност .

ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица №00088054 / 13062010010233 при ЗК "Лев Инс " АД - гр. София , бул. Цар Борис III 136 В , тел. 02 /915 08 59

Застраховка "Отмяна на пътуване" се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване .

  • Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност !!!

Забележка :
Цената е калкулирана за група минимум от 40 туристи ! Краен срок за уведомление на туриста , в случай че този брой не е набран – 7 дни преди датата на отпътуване .
Информация за отпътуването се получава 2 дни преди датата на заминаване !
БЕК РАЙЗЕН СИ ЗАПАЗВА ПРАВОТО НА ПРОМЕНИ ПО ПРОГРАМАТА И ЦЕНАТА ПРИ ДРАСТИЧНИ ПРОМЕНИ НА ГОРИВАТА !!!


Час на тръгване Място на тръгване
08:00 София - Площад " Александър Невски " от страната на ул. Оборище
 

КЪДЕ МОЖЕТЕ ДА ЗАПЛАТИТЕ?

 
Препоръчваме Ви да направите допълнителна застраховка "Отмяна на пътуване". За повече информация, моля, обърнете се към нашите служители.