Начало »  Екскурзии » Екскурзии в България »  от ВАРНА - О. СВ. АНАСТАСИЯ И ФЕСТИВАЛ НА ПЯСЪЧНИТЕ СКЛУПТУРИ

от ВАРНА - О. СВ. АНАСТАСИЯ И ФЕСТИВАЛ НА ПЯСЪЧНИТЕ СКЛУПТУРИ

КОД: Бургас
 
Програма
 
 
Видео
 
 
Карта и маршрут
 
 
  Пътуване с Автобус
 
  Еднодневна
 
  Тръгване от: Варна-9000
 
  Маршрут: Варна - о. Света Анастасия - Бургас - Несебър
 
  Отпътуване на:
24.07.2021 г. 07.08.2021 г. 14.08.2021 г. 28.08.2021 г.
 
 
Цена:
28 лв.
 
 
 
13-то поредно издание на Фестивала на пясъчните фигури , което със сигурност отново ще изненада и сътвори едно вълшебно преживяване в един различен свят за малки и големи .

Ние Ви предлагаме :
• Посещение на остров „Св. Анастасия”;
• Посещение на Стария Несебър;
• Посещение на Фестивала на пясъчните фигури - Бургас
• Транспорт с туристически автобус
• Представител на БЕК РАЙЗЕН по време на цялото пътуване
• Туристическа застраховка на стойност 1000 лв. при ЗК "Лев Инс " АД / " Армеец " АД

ДАТА: 24.07.2021 г.
ДАТА: 07.08.2021 г.
ДАТА: 14.08.2021 г.
ДАТА: 28.08.2021 г.
Престой: 1 ден
ЦЕНА: 28 лв.

ЧАС и МЯСТО на ОТПЪТУВАНЕ:
07:00 ч. - гр. Варна - катедралата - център

1-ви ден ВАРНА - БУРГАС - НЕСЕБЪР - ВАРНА
Посещение на остров „Св. Анастасия”, който се намира в красивия Бургаски залив. Сред забележителностите на острова са манастирът „ Света Анастасия Фармаколитрия (Лечителка) „ – единствената островна обител в България, запазена до наши дни, църквата „Свето възнесение Господне” , построена в края на XVIII век, както и лекарна, фар, музей и ресторант. Свободно време за разходка. Край острова се намират различни скалния образувания – Гъбката, Вкаменения пиратски кораб, Портата на слънцето и Дракона.
Отпътуване за морската градина на град Бургас . Посещение на Фестивала на пясъчните фигури . 13-то поредно издание , което със сигурност отново ще изненада и сътвори едно вълшебно преживяване в един различен свят. Свободно време , през което да изживеете една приказка, която със сигурност ще ви докосне със своята история, настроение и вълнение.
Отпътуване за гр.Несебър, един от най-древните градове в Европа. Наследник на Месембрия, наречен през късното средновековие Месемврия. В старата част на града до днес са запазени ценни исторически паметници от всички епохи: останки от крепостни стени от римски времена и Средновековието, стари византийски и български църкви, възрожденски къщи от 18-ти и 19-ти век. Възможност за посещение на църквата „Успение Богородично”, където се съхранява чудодейната икона „Черната Богородица”, наречена така заради тъмния цвят на Пресветата Дева и Нейния Син. Свободно време за разходка из романтичните улички на стария град.Отпътуване за Варна.Пристигане в гр. Варна вечерта .

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА :
• Транспорт с туристически автобус;
• Посещение на остров „Св. Анастасия”;
• Посещение на Фестивала на пясъчните фигури - Бургас
• Посещение на Стария Несебър;
• Водач от фирмата
• Туристическа застраховка на стойност 1000 лв. при ЗК "Лев Инс " АД / " Армеец " АД

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
• разходи от личен характер;
• приблизителни входни такси за посещаваните обекти:
• корабче до / от остров „Св. Анастасия” – 12.00 лв ( за двете посоки) - !!! При подходящи климатични условия

Цени за посещение на Фестивала на пясъчните фигури :
1,5 лв. за пенсионери и ученици
2.5 лв. групов билет (група 10 души)
3.5 лв. нормален билет
безплатен вход за деца до 7 год. и лица с увреждания.
Работно време:
месец юли и август - без почивен ден от 08:00 до 22:00 ч.
месец септември и октомври (при хубаво време) - без почивен ден от 09:00 до 21:00 ч.

Забележка:
Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени.

Условия за резервации и анулации :
• При записване се внася депозит не по-малко от 30% от цената на пътуването.
• Доплащането е до минимум 14 дни преди датата на заминаване.
А. При пътуване в чужбина :
а) до 60 дни преди датата на пътуването - без неустойки
б) от 59 до 30 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 29 до 15 дни преди датата на пътуването – 50% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) от 14 дни до 6 дни преди датата на пътуването – 80% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
д) по-малко от 6 дни преди датата на пътуването - 100% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – пътуващият няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.
Б. При пътуване в страната :
а) до 20 дни преди датата на пътуването – без неустойки
б) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 13 до 6 дни преди датата на пътуването - 50% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) до 6 дни преди датата на пътуването – 100 % неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.
В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – клиентът няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица №00088054 / 13062010010233 при ЗК "Лев Инс " АД - гр. София , бул. Цар Борис III 136 В , тел. 02 /915 08 59

Застраховка "Отмяна на пътуване" се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване .

Необходими документи :
Валиден документ за самоличност !

Забележка : Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност !!!Цената е калкулирана за група минимум от 40 туристи ! Краен срок за уведомление на туриста , в случай че този брой не е набран – 7 дни преди датата на отпътуване . Информация за отпътуването се получава 2 дни преди датата на заминаване !
БЕК РАЙЗЕН СИ ЗАПАЗВА ПРАВОТО НА ПРОМЕНИ ПО ПРОГРАМАТА И ЦЕНАТА ПРИ ДРАСТИЧНИ ПРОМЕНИ НА ГОРИВАТА !!!!


Час на тръгване Място на тръгване
07:00 Варна - Катедралата
 

КЪДЕ МОЖЕТЕ ДА ЗАПЛАТИТЕ?

 
Препоръчваме Ви да направите допълнителна застраховка "Отмяна на пътуване". За повече информация, моля, обърнете се към нашите служители.