Начало »  Екскурзии » Екскурзии в България »  от СОФИЯ - КРУШУНСКИ ВОДОПАДИ и ДЕВЕТАШКА ПЕЩЕРА

от СОФИЯ - КРУШУНСКИ ВОДОПАДИ и ДЕВЕТАШКА ПЕЩЕРА

КОД: Крушунски водопади
 
Програма
 
 
Видео
 
 
Карта и маршрут
 
 
  Пътуване с Автобус
 
  2 дни / 1 нощувки
 
  Тръгване от: София-1000
 
  Маршрут: София - Ябланица - Ловеч
 
  Отпътуване на:
21.08.2021 г.
 
 
Цена:
100 лв.
 
 
 
ЕДНА НЕПОВТОРИМА РАЗХОДКА СРЕД ЧУДЕСАТА НА БЪЛГАРИЯ !
ЛОВЕЧ, ДЕВЕТАШКА ПЕЩЕРА И КРУШУНСКИ ВОДОПАДИ !

Ние Ви предлагаме :
• 1 нощувка в хотел 4* / или подобен / в района на гр.Ловеч
• 1 закуска ; 1 вечеря
• посещение на Деветашка пещера ; посещение на Крушунски водопади
• посещение на Троянски манастир ; пешеходна обиколка на гр. Троян
• транспорт с туристически автобус;
• туристическа застраховка при ЗК " Лев Инс " АД / ЗД"Армеец"АД на стойност 1000 лв.
• водач от фирмата

ДАТА: 21.08.2021 - 22.08.2021 г.
Престой: 2 дни/ 1 нощувка
ЦЕНА : 100 лв

ЧАС и МЯСТО НА ТРЪГВАНЕ:
07:30 ч. - гр. София - площад Александър Невски от страната на улица „Оборище“
08:30 ч. - гр. Ботевград - паркинга на читалището

1 ден. СОФИЯ - БОТЕВГРАД - ЯБЛАНИЦА - ЛОВЕЧ - КРУШУНСКИ ВОДОПАДИ
Отпътуване от град София / град Ботевград .Отправяйки се към Деветашката пещера ще преминем през живописно разположения на река Осъм град Ловеч. Пристигане в Деветашка пещера. Част от стоте национални туристическ обекта, пещерата е една от най-големите в страната. Впечатляваща е пещерната й зала дълга 360 м. Свободно време за разходка и снимки из пещерата.Отпътуване към друга природна и уникална забележителност – Крушунските водопади.Част от Деветашкото плато те са едно от най-големите му богатства наред с множеството находящи се тук пещери.Най-дългата в страната травертинова (бигорна) каскада впечатлява със синьо- зелените си води покрай които минават обезопасени пътеки водещи до най-високото ниво водопадът Синя вир – 25 м. Отпътуване за Ловеч. Настаняване в хотел. Свободно време. Вечеря. Нощувка.

2 ден. ЛОВЕЧ -ТРОЯНСКИ МАНАСТИР - БОТЕВГРАД - СОФИЯ
Закуска. Свободно време за разходка в архитектурен резерват Вароша – дело на занаятчии и търговци с типичния за хълмистия терен на града облик – с каменна основа, чардак, каменни довари с масивни дървени порти. Възможност да се разходим по покрития дървен мост. Емблемата на града е единствен по рода си на Балканския полуостров, строен е от майстор Кольо Фичето в средата на XIX в. Идеята да бъде закрит е на занаятчиите от града, които разполагат дюканчетата си по него.Отпътуване за гр.Троян . Посещение на китния балкански град, съхранил богатата материална и духовна култура на възрожденските майстори. Днес тяхното наследство се съхранява в единствения в страната Музей на народните художествени занаяти и приложните изкуства. Свободно време за разходка и обяд в центъра на града. Отпътуване за Третия по големина манастир в страната - Троянския.Основан още през XVI век, той е една от най-значимите свети обители в страната.Отпътуване за гр. София / гр. Ботевград .Пристигане вечерта.

ПАКЕТНА ЦЕНА НА ЧОВЕК НАСТАНЕН В ДВОЙНА / ТРОЙНА СТАЯ ВКЛЮЧВА:
• 1нощувка в хотел в гр.Ловеч 4* ; 1 закуска; 1 вечеря
• посещение на Деветашка пещера
• посещение на Крушунски водопади
• посещение на гр. Троян и Троянски манастир
• транспорт с туристически автобус;
• туристическа застраховка при ЗК " Лев Инс " АД / ЗД"Армеец"АД на стойност 1000 лв.
• водач от фирмата

ОТСТЪПКИ:
• настаняване на дете до 12 години в стая с двама възрастни – минус 10 лв;

ДОПЛАЩАНЕ:
• настаняване в единична стая – плюс 30 лв.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
• разходи от личен характер;
• приблизителни входни такси за посещаваните обекти:
  • екотакса– Крушунски водопади – 4 лв. (възрастни); 2 лв. (учащи);
  • Деветашка пещера - 3 лв (възрастни), 2 лв. (ученици, студенти и пенсионери)
  • вход “Етнографски музей” - Ловеч - 3 лв. (възрастни), 2 лв. (пенсионери, учащи);
  • вход “Музей на В. Левски” - Ловеч – 3 лв. (възрастни), 2 лв. (пенсионери, учащи);
  • Музей на народните художествени занаяти и приложните изкуства – 3 лв.

Забележка:
Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени.

Условия за резервации и анулации :
• При записване се внася депозит не по-малко от 30% от цената на пътуването.
• Доплащането е до минимум 14 дни преди датата на заминаване.
А. При пътуване в чужбина :
а) до 60 дни преди датата на пътуването - без неустойки
б) от 59 до 30 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 29 до 15 дни преди датата на пътуването – 50% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) от 14 дни до 6 дни преди датата на пътуването – 80% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
д) по-малко от 6 дни преди датата на пътуването - 100% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – пътуващият няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.
Б. При пътуване в страната :
а) до 20 дни преди датата на пътуването – без неустойки
б) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 13 до 6 дни преди датата на пътуването - 50% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) до 6 дни преди датата на пътуването – 100 % неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – клиентът няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

Необходими документи :
Валиден документ за самоличност !!!

ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица №00088054 / 13062110000265 при ЗК "Лев Инс " АД - гр. София , бул. Цар Борис III 136 В , тел. 02 /915 08 59

Застраховка "Отмяна на пътуване" се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване .

Забележка : Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност !!!Цената е калкулирана за група минимум от 40 туристи ! Краен срок за уведомление на туриста , в случай че този брой не е набран – 7 дни преди датата на отпътуване . Информация за отпътуването се получава 2 дни преди датата на заминаване !
БЕК РАЙЗЕН СИ ЗАПАЗВА ПРАВОТО НА ПРОМЕНИ ПО ПРОГРАМАТА И ЦЕНАТА ПРИ ДРАСТИЧНИ ПРОМЕНИ НА ГОРИВАТА !!!


Час на тръгване Място на тръгване
07:30 София - Площад " Александър Невски " от страната на ул. Оборище
 

КЪДЕ МОЖЕТЕ ДА ЗАПЛАТИТЕ?

 
Препоръчваме Ви да направите допълнителна застраховка "Отмяна на пътуване". За повече информация, моля, обърнете се към нашите служители.