Начало »  Екскурзии » Екскурзии в България »  от ПЛОВДИВ - ФЕСТИВАЛ НА ТИКВАТА

от ПЛОВДИВ - ФЕСТИВАЛ НА ТИКВАТА

КОД: Севлиево
 
Програма
 
 
Видео
 
 
Карта и маршрут
 
 
  Пътуване с Автобус
 
  Еднодневна
 
  Тръгване от: Пловдив-4000
 
  Маршрут: Пловдив - Стара Загора - Казанлък - Севлиево
 
  Отпътуване на:
09.10.2021 г.
 
 
Цена:
35 лв.
 
 
 
ФЕСТИВАЛ НА ТИКВАТА В СЕВЛИЕВО !
ДА СЕ ПОТОПИМ В ЗЛАТНИТЕ ЦВЕТОВЕ НА ЕСЕНТА И НЕПОВТОРИМИЯ ФЕСТИВАЛ НА ТИКВАТА В СЕВЛИЕВО !

Ние Ви предлагаме:
•Пътуване с туристически автобус
•Туристическа застраховка на стойност 1000 лв при ЗК " Лев Инс " АД/ЗД "Армеец" АД
•Водач от фирмата
•Посещение на град Севлиево и традиционния фестивал на тиквата

ДАТА : 09.10.2021 г.
Престой: 1 ден
ЦЕНА : с тръгване от Пловдив - 35 лв.
ЦЕНА : с тръгване от Стара Загора - 32 лв.
ЦЕНА : с тръгване от Казанлък - 32 лв.

ЧАС И МЯСТО НА ТРЪГВАНЕ:
07:00 ч. - гр. Пловдив - спирката на х-л Тримонциум (Център)
08:30 ч. - гр. Стара Загора - бившата баня "Пиперка",ул."Граф Игнатиев" № 27
09:00 ч. - гр. Казанлък - Паркинга зад Универмага (Централна част)

1 ден: ПЛОВДИВ – СТАРА ЗАГОРА – КАЗАНЛЪК - СЕВЛИЕВО
Тръгване от гр. Пловдив / гр. Стара Загора / гр. Казанлък за град Севлиево.Пристигане в Севлиево.Градът разположен в централна България в близост до географския център на страната удивлява своите гости през месец октомври с уникалния фестивал на тиквата. Впечатляващи форми и произведения от този плод-зеленчук внасят топлина и цвят изложени в града. Майстори кулинари правят най-различни и апетитни десерти и ястия от тиква, организират се състезания за най-причудлива форма и големина на „Царицата на празника - Тиквата“. Свободно време за разходка и снимки. Отпътуване за Казанлък , Стара Загора и Пловдив. Пристигане в гр. Казанлък / гр. Стара Загора / гр. Пловдив вечерта.

ОТСТЪПКИ:
• дете до 12 години – минус 4 лв.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
• разходи от личен характер;
• входни такси за посещаваните обекти:

Приблизителни входни такси:
  • Исторически музей в гр. Севлиево - 5 лв

Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени. !!!

Условия за резервации и анулации :
• При записване се внася депозит не по-малко от 30% от цената на пътуването.
• Доплащането е до минимум 14 дни преди датата на заминаване.
А. При пътуване в чужбина :
а) до 60 дни преди датата на пътуването - без неустойки
б) от 59 до 30 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 29 до 15 дни преди датата на пътуването – 50% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) от 14 дни до 6 дни преди датата на пътуването – 80% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
д) по-малко от 6 дни преди датата на пътуването - 100% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – пътуващият няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.
Б. При пътуване в страната :
а) до 20 дни преди датата на пътуването – без неустойки
б) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 13 до 6 дни преди датата на пътуването - 50% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) до 6 дни преди датата на пътуването – 100 % неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.
В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – клиентът няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица №00088054 / 13062110000265 при ЗК "Лев Инс " АД - гр. София , бул. Цар Борис III 136 В , тел. 02 /915 08 59

Застраховка "Отмяна на пътуване" се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване .

Необходими документи :
Валиден документ за самоличност !

Забележка : Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност !!!Цената е калкулирана за група минимум от 40 туристи ! Краен срок за уведомление на туриста , в случай че този брой не е набран – 7 дни преди датата на отпътуване . Информация за отпътуването се получава 2 дни преди датата на заминаване !
БЕК РАЙЗЕН СИ ЗАПАЗВА ПРАВОТО НА ПРОМЕНИ ПО ПРОГРАМАТА И ЦЕНАТА ПРИ ДРАСТИЧНИ ПРОМЕНИ НА ГОРИВАТА !!!


Час на тръгване Място на тръгване
07:00 Пловдив - спирката на х-л Тримонциум
 

КЪДЕ МОЖЕТЕ ДА ЗАПЛАТИТЕ?

 
Препоръчваме Ви да направите допълнителна застраховка "Отмяна на пътуване". За повече информация, моля, обърнете се към нашите служители.