Начало »  Екскурзии » Екскурзии в България »  от БУРГАС - ПЕЩЕРА ПРОХОДНА ОЧИТЕ на БОГА

от БУРГАС - ПЕЩЕРА ПРОХОДНА ОЧИТЕ на БОГА

КОД: Пещера Проходна
 
Програма
 
 
Видео
 
 
Карта и маршрут
 
 
  Пътуване с Автобус
 
  2 дни / 1 нощувки
 
  Тръгване от: Бургас-8000
 
  Маршрут: Бургас - Пещера Проходна - Пещера Съева дупка - Тетевен - Рибарица - Бургас
 
  Отпътуване на:
06.11.2021 г.
 
 
ново
Цена:
115 лв.
 
 
 
Заповядайте с нас на двудневна екскурзия, която ще ви отведем там , където небето и реката се сливат и там където „Господ гледа” !

Ние Ви предлагаме :
• Посещение на пещера Проходна;
• Посещение на пещера Съева дупка ;
• Посещение на град Тетевен;
• Посещение на Рибарица ;
• Посещение на град Ловеч
• Посещение на местността Костина - лобното място на Бенковски
• 1 нощувка в хотел 4* в района на Ловеч
• 1 закуска / 1 вечеря;
• Транспорт с туристически автобус;
• Екскурзоводско обслужване;
• туристическа застраховка на стойност 1000 лв при ЗК "Лев Инс " АД / " Армеец " АД

ДАТА:21.08.2021 - 22.08.2021 г. - НЯМА СВОБОДНИ МЕСТА
ДАТА:06.11.2021 - 07.11.2021 г.
Престой: 2 дни/ 1 нощувка
ЦЕНА: с тръгване от Бургас – 115 лв.
ЦЕНА: с тръгване от Стара Загора – 115 лв.
ЦЕНА: с тръгване от Казанлък – 115 лв.

ЧАС и МЯСТО НА ТРЪГВАНЕ:
• 07:00 ч. - гр. Бургас – Булаир пред Ен тур транс;
• 09:30 ч. - гр. Стара Загора - бившата баня " Пиперка "
• 10:00 ч. - гр. Казанлък - паркинга зад Универмага

1 ден. БУРГАС - СЛИВЕН - ПЕЩЕРА ПРОХОДНА - СЪЕВА ДУПКА - ЛОВЕЧ
Отпътуване от гр.Бургас . Посещение на пещера Проходна, наричана още „Божиите очи”.- Пещерата Проходна или наречена още Феномена „Очите на Господ” е една от най-изненадващите български пещери. От ерозията и просмукващите се води на тавана на пещерата се е образувал феноменът” Окната”, известен още като Очите на Бога. Тези две невероятни скални образувания, които представляват почти еднакви по големина дупки с формата на очи, са използвани като символ на Божието проявление във филма „Време разделно”. Пещерата е била снимачна площадка на още няколко български и чуждестранни филма. Със своите 262 метра дължина тя се счита за най-дългия пещерен тунел в България. Отпътуване за пещера Съева дупка,която е неповторима по своята красота и уникалност. Пещерата е благоустроена , електрифицирана и е обявена за природна забележителност. В нея са намерени кости на животни, монети, датиращи от времето на римската империя и император Антоний ,глинени съдове. Състои се от 5 зали:
зала “Купена” – наречена заради огромния сталактон, приличащ на купа сено;
зала “Срутището”, “Концертна зала”, залата “Космос” ,залата “Белия замък”.
Отпътуване за гр.Ловеч . Настаняване в хотел 4* в района на гр. Ловеч . Вечеря . Нощувка

2 ден. ЛОВЕЧ - ТЕТЕВЕН - РИБАРИЦА - БУРГАС
Закуска.Пешеходна обиколка на гр. Ловеч , разположен на двата бряга на река Осъм. Известен с покрития мост над реката построен в периода 1874 – 1876 г. от Уста Кольо Фичето и Ловешката средновековна крепост в старата част на града.Отпътуване за Рибарица,където ще посетим историческата местност Костина,по-известно като лобното място на Георги Бенковски.Свободно време за обяд.Отпътуване за гр. Тетевен . Възможност за посещение на град Тетевен. Тук ще откриете невероятно съчетание от красотата на заобикалящата го природа с извисяващите се хълмове и върхове, прохладния бриз на река Вит, както и духът на отминалите векове, витаещ в множеството културни паметници, старобългарска архитектура и непокътнати от времето обичаи и нрави.Отпътуване за град Бургас . Пристигане в гр. Бургас вечерта.

ПАКЕТНА ЦЕНА НА ЧОВЕК, НАСТАНЕН В ДВОЙНА / ТРОЙНА СТАЯ ВКЛЮЧВА:
• 1 нощувка в хотел 4* в района на град Ловеч - 1 закуска, 1 вечеря;
• Транспорт с туристически автобус;
• Посещение на Пещера Проходна,Пещера Съева дупка,гр. Ловеч , гр.Тетевен и с. Рибарица
• Екскурзоводско обслужване;
• Туристическа застраховка на стойност 1000 лв при ЗК "Лев Инс " АД / " Армеец " АД

ОТСТЪПКИ:
• настаняване на дете до 12 години в стая с двама възрастни – минус 10 лв.

ДОПЛАЩАНЕ:
• настаняване в единична стая – плюс 30 лв.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
• разходи от личен характер;
• приблизителни входни такси за посещаваните обекти:
  • Пещера Съева дупка- 3 лв за възрастни, 2 лева за ученици (от 6 до 16 год) ,
  • Заснемане с фотоапарат – 2 лв., с камера – 5 лв.
Забележка:
Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени.

Условия за резервации и анулации :
• При записване се внася депозит не по-малко от 30% от цената на пътуването.
• Доплащането е до минимум 14 дни преди датата на заминаване.
А. При пътуване в чужбина :
а) до 60 дни преди датата на пътуването - без неустойки
б) от 59 до 30 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 29 до 15 дни преди датата на пътуването – 50% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) от 14 дни до 6 дни преди датата на пътуването – 80% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
д) по-малко от 6 дни преди датата на пътуването - 100% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – пътуващият няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.
Б. При пътуване в страната :
а) до 20 дни преди датата на пътуването – без неустойки
б) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 13 до 6 дни преди датата на пътуването - 50% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) до 6 дни преди датата на пътуването – 100 % неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.
В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – клиентът няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица №00088054 / 13062110000265 при ЗК "Лев Инс " АД - гр. София , бул. Цар Борис III 136 В , тел. 02 /915 08 59

Застраховка "Отмяна на пътуване" се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване .

Необходими документи :
Валиден документ за самоличност !

Забележка : Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност !!!Цената е калкулирана за група минимум от 40 туристи ! Краен срок за уведомление на туриста , в случай че този брой не е набран – 7 дни преди датата на отпътуване . Информация за отпътуването се получава 2 дни преди датата на заминаване !
БЕК РАЙЗЕН СИ ЗАПАЗВА ПРАВОТО НА ПРОМЕНИ ПО ПРОГРАМАТА И ЦЕНАТА ПРИ ДРАСТИЧНИ ПРОМЕНИ НА ГОРИВАТА !!!!


Час на тръгване Място на тръгване
07:00 Бургас - Булаир пред Ен Тур Транс
 

КЪДЕ МОЖЕТЕ ДА ЗАПЛАТИТЕ?

 
Препоръчваме Ви да направите допълнителна застраховка "Отмяна на пътуване". За повече информация, моля, обърнете се към нашите служители.