Начало »  SPA »  от АЙТОС И КАРНОБАТ - СПА ПОЧИВКА В С. ЯГОДА

от АЙТОС И КАРНОБАТ - СПА ПОЧИВКА В С. ЯГОДА

КОД: Спа с. Ягода
 
Програма
 
 
Карта и маршрут
 
 
  Пътуване с Автобус
 
  4 дни / 3 нощувки
 
  Тръгване от: Айтос-8500
 
  Маршрут: Варна - Бургас - Айтос - Карнобат - Стара Загора - с. Ягода
 
  Отпътуване на:
15.11.2021 г. 22.11.2021 г.
 
 
ново
Цена:
235 лв.
 
 
 
МИНИ ПОЧИВКА В с. ЯГОДА !
Една романтична почивка винаги е добре дошла за вас и половинката ви, нали? В подножието на Стара планина между града на липите – Стара Загора и града на розите – Казанлък, в прочутото с лековитата си минерална вода село Ягода .

Ние Ви предлагаме :
• четиридневна СПА почивка в с. Ягода
• настаняване в хотел СПА Терма *** - с. Ягода , област Стара Загора
• 4 дни / 3 нощувки / 3 закуски / 3 вечери
• ползване на вътрешен минерален басейн , външно топло джакузи с температура 36 - 40 градуса , финландска сауна , класическа парна баня , релакс зона , халат
• туристическа застраховка на стойност 1000 лв. при ЗК "Лев Инс " АД / ЗД Армеец
• екскурзовод на БЕК РАЙЗЕН придружаващ пътуването

ДАТА : 15.11.2021 - 18.11.2021 г.
ДАТА : 22.11.2021 - 25.11.2021 г.
Престой: 4 дни / 3 нощувки
ЦЕНА с тръгване от Варна : 240 лв.
ЦЕНА с тръгване от Бургас : 235 лв.
ЦЕНА с тръгване от Айтос/ Карнобат : 235 лв.

ЧАС и МЯСТО на ТРЪГВАНЕ:
•06:00 ч. - гр.Варна – Катедралата
•08:30 ч. - гр.Бургас - Бензиностанция OMV, до хотел " Мираж"
•09:00 ч. - Айтос - автогарата
•09:30 ч. - Карнобат - автогарата

1ден ВАРНА - БУРГАС - АЙТОС - КАРНОБАТ - СТАРА ЗАГОРА - С. ЯГОДА
Тръгване от гр.Варна/Бургас по маршрут: Варна - Бургас - Айтос - Карнобат - Стара Загора - с. Ягода . Пристигане в с. Ягода . Настаняване в хотела. Свободно време за използване на СПА центъра на хотела. Медицински показатели на минералната вода в хотел Спа Терма : Болести на опорно-двигателния апарат, в т.ч.: артрозна болест, ревматични и ревматоидни артрити и полиартрити, периартрити на раменната, колянната и други стави, болести от пренапрежение на крайниците, дископатии в лумбалгичен стадий без радикулярен синдром, миозити и фибромиозити, състояния след фрактури, травмени увреждания, следоперативни състояния и др. Хотелът предлага различни СПА процедури срещу заплащане. Вечеря . Нощувка .

2 ден . с. ЯГОДА
Закуска,свободно време за релакс .Вечеря. Нощувка.

3 ден . с. ЯГОДА
Закуска,свободно време за релакс. Вечеря. Нощувка.

4 ден. с. ЯГОДА - СТАРА ЗАГОРА - КАРНОБАТ - АЙТОС - БУРГАС - ВАРНА
Закуска . Освобождаване на хотела до 12:00 ч. Отпътуване за гр. Карнобат / Айтос /Бургас / Варна . Пристигане в гр. Карнобат / Айтос / Бургас / Варна вечерта .

ПАКЕТНА ЦЕНА НА ЧОВЕК НАСТАНЕН В ДВОЙНА/ТРОЙНА СТАЯ ВКЛЮЧВА:
• настаняване в хотел 3* в с. Ягода , област Стара Загора
• 4 дни / 3 нощувки / 3 закуски /3 вечери
• ползване на вътрешен минерален басейн , външно топло джакузи с температура 36 - 40 градуса ,финландска сауна , класическа парна баня , релакс зона , халат
• туристическа застраховка на стойност 1000 лв. при ЗК "Лев Инс " АД / ЗД Армеец
• екскурзовод на БЕК РАЙЗЕН придружаващ пътуването

ОТСТЪПКИ:
• настаняване на дете до 5 години в двойна стая с двама пълноплащащи възрастни без допълнително легло – ЦЕНА за заплащане : 50 лв.

• настаняване на дете от 5 до 12 години в двойна стая с двама пълноплащащи възрастни - ЦЕНА за заплащане : 150 лв.

ДОПЛАЩАНЕ:
• НЕ СЕ ПРЕДЛАГА ЕДИНИЧНО НАСТАНЯВАНЕ ПО ПРОГРАМАТА !!!

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
• разходи от личен характер;

ОСНОВНИ МЕДИЦИНСКИ ПОКАЗАНИЯ НА МИНЕРАЛНАТА ВОДА В С. ЯГОДА
Болести на опорно-двигателния апарат, в т.ч.: артрозна болест, ревматични и ревматоидни артрити и полиартрити, периартрити на раменната, колянната и други стави, болести от пренапрежение на крайниците, дископатии в лумбалгичен стадий без радикулярен синдром, миозити и фибромиозити, състояния след фрактури, травмени увреждания, следоперативни състояния и др.
• Хронични болести на периферната нервна система и функционални нервни заболявания, в т.ч.: неврити и невралгии, дископатии, дискови хернии и дискогенни радикулити, цервико-брахиални плексити, периферни вяли парези, вегетативни полиневропатии, неврози, мигрени и др.
• Хронични гинекологични заболявания, най-вече: хронични оофорити, салпингити и аднексити, хронични метрити и параметрити.
• Заболявания, подходящи за питейно балнеолечение и за питейна профилактика: стомашно-чревни, чернодробно-жлъчни, костно-ставни със синдром на остеопороза, зъбен кариес.
• Заболявания на кожата – псориазис и други неинфекциозни кожни болести.
Външно приложение на минералните води
Вътрешно приложение на минералните води

Условия за резервации и анулации :
• При записване се внася депозит не по-малко от 30% от цената на пътуването.
• Доплащането е до минимум 14 дни преди датата на заминаване.
А. При пътуване в чужбина :
а) до 60 дни преди датата на пътуването - без неустойки
б) от 59 до 30 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 29 до 15 дни преди датата на пътуването – 50% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) от 14 дни до 6 дни преди датата на пътуването – 80% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
д) по-малко от 6 дни преди датата на пътуването - 100% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – пътуващият няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.
Б. При пътуване в страната :
а) до 20 дни преди датата на пътуването – без неустойки
б) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 13 до 6 дни преди датата на пътуването - 50% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) до 6 дни преди датата на пътуването – 100 % неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.
В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – клиентът няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица №00088054 / 13062110000265 при ЗК "Лев Инс " АД - гр. София , бул. Цар Борис III 136 В , тел. 02 /915 08 59

Застраховка "Отмяна на пътуване" се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване .

Необходими документи :
Валиден документ за самоличност !

Забележка : Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност !!!Цената е калкулирана за група минимум от 40 туристи ! Краен срок за уведомление на туриста , в случай че този брой не е набран – 7 дни преди датата на отпътуване . Информация за отпътуването се получава 2 дни преди датата на заминаване !
БЕК РАЙЗЕН СИ ЗАПАЗВА ПРАВОТО НА ПРОМЕНИ ПО ПРОГРАМАТА И ЦЕНАТА ПРИ ДРАСТИЧНИ ПРОМЕНИ НА ГОРИВАТА !!!!


Час на тръгване Място на тръгване
09:30 Карнобат - автогарата
09:00 Айтос - автогарата
 

КЪДЕ МОЖЕТЕ ДА ЗАПЛАТИТЕ?

 
Препоръчваме Ви да направите допълнителна застраховка "Отмяна на пътуване". За повече информация, моля, обърнете се към нашите служители.