Начало »  SPA »  от БУРГАС - СПА В ХИСАРЯ

от БУРГАС - СПА В ХИСАРЯ

КОД: Хисаря
 
Програма
 
 
Видео
 
 
Карта и маршрут
 
 
  Пътуване с Автобус
 
  4 дни / 3 нощувки
 
  Тръгване от: Бургас-8000
 
  Маршрут: Бургас - Стара Загора - Хисаря - Стара Загора - Бургас
 
 
ново
Цена:
265 лв.
 
 
 
Ще изпитате блаженството от благотворното влияние на топлите минерални води на гр. Хисаря !

Ние Ви предлагаме :
• Четиридневна СПА почивка в гр. Хисаря
• 3 нощувки в хотел 3* в гр. Хисаря
• 3 закуски / 3 вечери
• Ползване на вътрешен минерален басейн с водна пързалка, вътрешно джакузи, сауна, фитнес зала, солна стая и релакс зона
• Транспорт с туристически автобус
• Туристическа застраховка на стойност 1000 лв. при ЗК "Лев Инс " АД / ЗД Армеец
• Екскурзовод обслужване

ДАТА:13.12.2020 - 16.12.2020 г.
Престой: 4 дни / 3 нощувки
ЦЕНА: с тръгване от Варна - 270 лв.
ЦЕНА: с тръгване от Бургас - 265 лв.
ЦЕНА: с тръгване от Стара Загора - 260 лв.

ЧАС и МЯСТО на ТРЪГВАНЕ:
•07:00 ч. - гр. Варна – Катедралата
•09:30 ч. - гр.Бургас – Бензиностанция OMV до хотел „Мираж“
•12:30 ч. - гр.Стара Загора – бившата Баня " Пиперка "

1 ден . ВАРНА - БУРГАС - СТАРА ЗАГОРА - ХИСАРЯ
Тръгване от гр. Варна по маршрут: Варна – Бургас – Стара Загора - Хисаря . Пристигане в гр. Хисаря. Настаняване в хотел Аугуста Хисаря. Свободно време за използване на СПА центъра на хотела. Той е сред най-големите балнеоложки центрове на територията на България. Хотелът предлага различни СПА процедури срещу заплащане. Вечеря. Нощувка.

2 ден . гр. ХИСАРЯ
Закуска . Свободно време за релакс и ползване на СПА центъра на хотела . Вечеря. Нощувка.

3 ден . гр. ХИСАРЯ - СТАРОСЕЛ - гр. ХИСАРЯ
Закуска . Отпътуване за Старосел . Посещение на тракийска гробница в с. Старосел. Тракийският култов комплекс в „Четиньовата могила“, открит и разкопан от Георги Китов през 2000 г., е най-големият открит досега тракийски царски комплекс с мавзолей. Комплексът е сред Стоте национални туристически обекта на Българския туристически съюз.Връщане в хотела . Свободно време . Вечеря. Нощувка.

4 ден . гр. ХИСАРЯ - СТАРА ЗАГОРА - БУРГАС - ВАРНА
Закуска. Освобождаване на хотела до 12:00 ч. Отпътуване за гр. Стара Загора / гр. Бургас / гр. Варна. Пристигане в гр. Стара Загора / гр. Бургас / гр. Варна вечерта.

ПАКЕТНА ЦЕНА НА ЧОВЕК НАСТАНЕН В ДВОЙНА/ТРОЙНА СТАЯ ВКЛЮЧВА:
• Настаняване в хотел 3* в гр. Хисаря
• 4 дни / 3 нощувки / 3 закуски / 3 вечери
• Ползване на вътрешен минерален басейн с водна пързалка, топло джакузи с температура 36 - 40 градуса , сауна, солна стая, фитнес зала, релакс зона
• Туристическа застраховка на стойност 1000 лв. при ЗК "Лев Инс " АД / ЗД Армеец
• Екскурзовод на БЕК РАЙЗЕН придружаващ пътуването

ОТСТЪПКИ:
• настаняване на дете до 12 години в двойна стая с двама пълноплащащи възрастни - минус 20 лв.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
• разходи от личен характер.
• доплащане за единично настаняване - плюс 100 лв.

ОСНОВНИ МЕДИЦИНСКИ ПОКАЗАНИЯ НА МИНЕРАЛНАТА ВОДА В ХИСАРЯ:
В Хисаря бликат 22 минерални извора с температура от 41 до 52 градуса. Всички са слабо минерализирани, с различна физико-химична характеристика и лечебни свойства. Изворът „Момина сълза” е с вкусна, слабо минерализирана и богата на микроелементи вода (манган, цинк, кобалт, мед). Успешно лекува стомашно-чревни заболявания. Водата от извор „Момина баня” е с най-високо съдържание на радон, което я прави ефективна за лечение на бъбречно-урологични заболявания и такива на опорно-двигателния апарат.

Всички води са с ниска минерализация, хидрокарбонатно-сулфатно-натриеви, с висока алкална реакция, с ниска твърдост, бистри, безцветни и приятни на вкус. По тази причина минepaлнaтa вoдa в Xиcapя ce пoлзвa кaтo тpaпeзнa и зa пpoфилaктикa и лечение нa:
cтoмaшнo-чpeвни зaбoлявaния;
бъбpeчнo-кaмeннa бoлecт и бъбpeчнo-ypoлoгични зaбoлявaния;
жлъчнo-кaмeннa бoлecт;
зaбoлявaния нa oпopнo-двигaтeлния aпapaт;
гинeкoлoгични зaбoлявaния;
cтoмaтoлoгични зaбoлявaния и пpoфилaка нa зъбния кapиec;
xpoничнa интoксикация c тeжки мeтaли и фapмaцeвтични пpeпapaти.

Условия за резервации и анулации :
• При записване се внася депозит не по-малко от 30% от цената на пътуването.
• Доплащането е до минимум 14 дни преди датата на заминаване.
А. При пътуване в чужбина :
а) до 60 дни преди датата на пътуването - без неустойки
б) от 59 до 30 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 29 до 15 дни преди датата на пътуването – 50% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) от 14 дни до 6 дни преди датата на пътуването – 80% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
д) по-малко от 6 дни преди датата на пътуването - 100% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – пътуващият няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.
Б. При пътуване в страната :
а) до 20 дни преди датата на пътуването – без неустойки
б) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 13 до 6 дни преди датата на пътуването - 50% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) до 6 дни преди датата на пътуването – 100 % неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.
В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – клиентът няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица №00088054 / 13062010010233 при ЗК "Лев Инс " АД - гр. София , бул. Цар Борис III 136 В , тел. 02 /915 08 59

Застраховка "Отмяна на пътуване" се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване .

Необходими документи :
Валиден документ за самоличност !

Забележка : Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност !!!Цената е калкулирана за група минимум от 40 туристи ! Краен срок за уведомление на туриста , в случай че този брой не е набран – 7 дни преди датата на отпътуване . Информация за отпътуването се получава 2 дни преди датата на заминаване !
БЕК РАЙЗЕН СИ ЗАПАЗВА ПРАВОТО НА ПРОМЕНИ ПО ПРОГРАМАТА И ЦЕНАТА ПРИ ДРАСТИЧНИ ПРОМЕНИ НА ГОРИВАТА !!!!


Час на тръгване Място на тръгване
08:00
 

КЪДЕ МОЖЕТЕ ДА ЗАПЛАТИТЕ?

 
Препоръчваме Ви да направите допълнителна застраховка "Отмяна на пътуване". За повече информация, моля, обърнете се към нашите служители.