Начало »  SPA »  от ПЕРНИК и РАДОМИР - СПА в ПОЖАРСКИ БАНИ - ГЪРЦИЯ

от ПЕРНИК и РАДОМИР - СПА в ПОЖАРСКИ БАНИ - ГЪРЦИЯ

КОД: Лутраки
 
Програма
 
 
Видео
 
 
Карта и маршрут
 
 
  Пътуване с Автобус
 
  3 дни / 2 нощувки
 
  Тръгване от: Перник
 
  Маршрут: София - ГКПП Кулата - Солун - Лутраки Позар
 
  Отпътуване на:
09.10.2020 г.
 
 
ново
Цена:
220 лв.
 
 
 
СПА в КУРОРТА ЛУТРАКИ ПОЗАР - ПОЖАРСКИ БАНИ !!!
За вас любители на природата , спокойствието , здравословния начин на живот съчетаваме гръцката кухня , бузукито и естествените,чисти термални извори в Лутраки Позар ! Неочаквана красота сгушена в полите на планината Каймакчалан , еднакво примамлива във всички годишни сезони .

Ние Ви предлагаме:
 Транспорт с туристически автобус
 Посещение на Лутраки Позар
 3 дни / 2 нощувки / 2 закуски / 2 вечери
 Водач от Бек Райзен
 Медицинска застраховка с асистанс на стойност 5 000 Евро при ЗК "Лев Инс " АД

ДАТА : 09.10.2020 - 11.10.2020 г.
ЦЕНА: с тръгване от София - 220 лв.
ЦЕНА: с тръгване от Перник - 220 лв.
ЦЕНА: с тръгване от Радомир - 220 лв.
ЦЕНА: с тръгване от Дупница - 215 лв.
ЦЕНА: с тръгване от Благоевград - 215 лв.

ЧАС и МЯСТО на ТРЪГВАНЕ:
 • 07:30 София - площад Александър Невски от страната на ул. Оборище
 • 08:20 Перник - Кауфланд - кръговото ул. 6-ти май
 • 08:40 Радомир - ІІ - пл."Войнишко въстание"
 • 09:30 Дупница/Новата Автогара - квартал Централна част
 • 10:00 Благоевград - Бензиностанция Шел на път Е79

1 ден. СОФИЯ - ПЕРНИК - РАДОМИР - ДУПНИЦА - БЛАГОЕВГРАД - ГКПП КУЛАТА - СОЛУН - ЛУТРАКИ ПОЗАР.
Отпътуване от гр. София / гр. Перник / гр. Радомир / гр. Дупница / гр. Благоевград в посока ГКПП Кулата. Пристигане в курорта Лутраки Позар. Разположен в подножието на планината Каймакчалан курортът е уникален с красотата на водопадите от минерални води образувани от сливането на шест извора. Още по-голям интерес представлява това , че едната част от водите е с температура 37 С, а другата е студена. Курортът разполага както с открити естествени минерални басейни,достъпни за туристи, така и със закрити. Мястото е наричано и Раят на земята, близостта с гората пък прави почивката още по - приятна и ефективна. Дефилето на Лутраки се спуска по поречието на реката и е с дължина 33 км. Лечебните извори на Позар са дестинация не само за възрастни, но и за млади хора, които искат да избягат от стреса на ежедневието, да релаксират и да прекарат добре.Настаняване в хотел. Свободно време. Вечеря . Нощувка.

2 ден . ПОЖАРСКИ БАНИ или ЕДЕСА
Закуска. Свободно време или по желание полудневна екскурзия до град Едеса / при минимум 20 записали се туристи/. Градът носещ името Воден от древни времена, заради водните си ресурси , впечатлява с водопадите си. Фотопауза. Отпътуване за Позар-Лутраки. Свободно време. Вечеря . Нощувка .

3ден ПОЖАРСКИ БАНИ - БЛАГОЕВГРАД - ДУПНИЦА - РАДОМИР - ПЕРНИК - СОФИЯ
Закуска. Отпътуване за България . Пристигане в София вечерта.

ПАКЕТНА ЦЕНА НА ЧОВЕК НАСТАНЕН В ДВОЙНА / ТРОЙНА СТАЯ ВКЛЮЧВА:
 • Транспорт с туристически автобус
 • Пешеходна обиколка на Лутраки Позар
 • 2 нощувки / 2 закуски / 2 вечери
 • Водач от Бек Райзен
 • Медицинска застраховка с асистанс на стойност 5 000 Евро при ЗК "Лев Инс " АД

ОТСТЪПКИ:
• дете до 12 години – минус 40 лв.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
•Полудневна екскурзия до водопадите на гр. Едеса / при минимум 20 записали се туристи / – 20 лв / 10 евро
•Доплащане единична стая – 110 лв
•Разходи от личен характер;
•Приблизителни входни такси за спа басейните в курорта - 2 евро / открити минерални басейни/ ; 3-6 евро / закрити басейни/
 • Такса престой в Гърция (влиза в сила от 01.01.2018 г.): 0.50 EUR на стая на ден в хотел 2*; 1.50 EUR на стая на ден в хотел 3*; 3.00 EUR на стая на ден в хотел 4* и 4.00 EUR на стая на ден в хотел 5* (заплаща се задължително и индивидуално на рецепцията на всеки хотел!)

Допълнителна информация:
 • Полезният ефект от минералните води е известен още от Древността. Спрямо минералния си състав и температура те са с различно приложение. Водите в Лутраки Позар са със средна температура 37 С и ниска минерализация,което ги прави полезни за облекчаване и лечение на кожни заболявания, урологични заболявания и такива на опорно двигателния апарат.

!!! Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени !!!

  • Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност !!!

Условия за резервации и анулации :
• При записване се внася депозит не по-малко от 30% от цената на пътуването.
• Доплащането е до минимум 14 дни преди датата на заминаване.
А. При пътуване в чужбина :
а) до 60 дни преди датата на пътуването - без неустойки
б) от 59 до 30 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 29 до 15 дни преди датата на пътуването – 50% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) от 14 дни до 6 дни преди датата на пътуването – 80% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
д) по-малко от 6 дни преди датата на пътуването - 100% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – пътуващият няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

Б. При пътуване в страната :
а) до 20 дни преди датата на пътуването – без неустойки
б) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 13 до 6 дни преди датата на пътуването - 50% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) до 6 дни преди датата на пътуването – 100 % неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – клиентът няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – клиентът няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица №00088054 / 13062010010233 при ЗК "Лев Инс " АД - гр. София , бул. Цар Борис III 136 В , тел. 02 /915 08 59

Застраховка "Отмяна на пътуване" се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване според общите условия на ЗК " Лев Инс " АД .

Необходими документи :
Валиден задграничен паспорт или лична карта . За деца под 18 години не придружавани от единия или двамата родители е необходимо нотариално заверено родителско разрешение / оригинал и копие / . Без медицински и санитарни изисквания за посещаваните страни .

Забележка :
Цената е калкулирана за група минимум от 40 туристи ! Краен срок за уведомление на туриста , в случай че този брой не е набран – 7 дни преди датата на отпътуване .
Информация за отпътуването се получава 2 дни преди датата на заминаване !
БЕК РАЙЗЕН СИ ЗАПАЗВА ПРАВОТО НА ПРОМЕНИ ПО ПРОГРАМАТА И ЦЕНАТА ПРИ ДРАСТИЧНИ ПРОМЕНИ НА ГОРИВАТА !!!!


Час на тръгване Място на тръгване
08:20 Перник - Магазин " Кауфланд " кв. Изток
 

КЪДЕ МОЖЕТЕ ДА ЗАПЛАТИТЕ?

 
Препоръчваме Ви да направите допълнителна застраховка "Отмяна на пътуване". За повече информация, моля, обърнете се към нашите служители.