Начало »  SPA »  от БЛАГОЕВГРАД - СПА в ЛУТРАКИ ПОЗАР

от БЛАГОЕВГРАД - СПА в ЛУТРАКИ ПОЗАР

КОД: Лутраки
 
Програма
 
 
Видео
 
 
Карта и маршрут
 
 
  Пътуване с Автобус
 
  4 дни / 3 нощувки
 
  Тръгване от: Благоевград-2700
 
  Маршрут: София- Перник- Радомир- Благоевград - ГКПП Кулата - Солун - Лутраки Позар
 
 
ново
Цена:
325 лв.
 
 
 
МИНИ ПОЧИВКА В СПА КУРОРТА ЛУТРАКИ ПОЗАР !!!
За вас любители на природата , спокойствието , здравословния начин на живот съчетаваме гръцката кухня , бузукито и естествените,чисти термални извори в Лутраки Позар ! Неочаквана красота сгушена в полите на планината Каймакчалан , еднакво примамлива във всички годишни сезони .

Ние Ви предлагаме:
 Транспорт с туристически автобус
 Посещение на Лутраки Позар
 3 нощувки / 3 закуски / 3 вечери
 Водач от Бек Райзен
 Медицинска застраховка с асистанс на стойност 5 000 Евро при ЗК "Лев Инс " АД

ДАТА : 17.04.2020 - 20.04.2020 г ОТЛОЖЕНА ДАТА
НОВА ДАТА : 18.06.2020 - 21.06.2020 г.
ЦЕНА: с тръгване от София - 330 лв.
ЦЕНА: с тръгване от Перник - 330 лв.
ЦЕНА: с тръгване от Радомир - 330 лв.
ЦЕНА: с тръгване от Благоевград - 325 лв.

ЧАС и МЯСТО на ТРЪГВАНЕ:
 • 07:30 София - площад Александър Невски от страната на ул. Оборище
 • 08:20 Перник - Кауфланд - кръговото ул. 6-ти май
 • 08:40 Радомир - ІІ - пл."Войнишко въстание"
 • 09:40 Благоевград - Бензиностанция Шел на път Е79

1 ден. СОФИЯ - ПЕРНИК - РАДОМИР - БЛАГОЕВГРАД - ГКПП КУЛАТА - СОЛУН - ПОЖАРСКИ БАНИ
Отпътуване от гр. София / гр. Перник / гр. Радомир / гр. Благоевград в посока ГКПП Кулата . Пристигане в курорта Лутраки Позар. Разположен в подножието на планината Каймакчалан курортът е уникален с красотата на водопадите от минерални води образувани от сливането на шест извора. Още по-голям интерес представлява това , че едната част от водите е с температура 37 С, а другата е студена. Курортът разполага както с открити естествени минерални басейни,достъпни за туристи, така и със закрити. Мястото е наричано и Раят на земята, близостта с гората пък прави почивката още по - приятна и ефективна. Дефилето на Лутраки се спуска по поречието на реката и е с дължина 33 км. Лечебните извори на Позар са дестинация не само за възрастни, но и за млади хора, които искат да избягат от стреса на ежедневието, да релаксират и да прекарат добре.Настаняване в хотел. Свободно време. Вечеря . Нощувка.

2 ден. ПОЖАРСКИ БАНИ или полудневна екскурзия до ЕДЕСА по желание и срещу допълнително заплащане
Закуска. Свободно време в Лутраки или по желание полудневна екскурзия до град Едеса , отпътуване в 10:00 ч. / при минимум 20 записани туристи /. Градът носещ името Воден от древни времена, заради водните си ресурси , впечатлява с водопадите си. Фотопауза. Свободно време. В 14:00 ч. отпътуване за Позар-Лутраки. Вечеря . Нощувка .

3 ден. ПОЖАРСКИ БАНИ
Закуска. Свободно време за разходка из курорта и кокетните улици . Вечеря . Нощувка .

4 ден. ПОЖАРСКИ БАНИ - СОЛУН - БЛАГОЕВГРАД - РАДОМИР - ПЕРНИК - СОФИЯ
Закуска. Напускане на хотела в 10:00 ч. Отпътуване гр. Солун . Пристигане в град Солун – възможност за посещение на Бялата кула, църквата „Св.Димитър”, градската крепостна стена, арката на Галерий, ротондата „Св. Георги”, площад Аристотелис и др. Свободно време за шопинг в центъра на града. Отпътуване за България в 15:30 ч.. Пристигане в гр. Благоевград / гр. Радомир / гр. Перник / гр. София вечерта.

ПАКЕТНА ЦЕНА НА ЧОВЕК НАСТАНЕН В ДВОЙНА / ТРОЙНА СТАЯ ВКЛЮЧВА:
 • Транспорт с туристически автобус
 • Пешеходна обиколка на Лутраки Позар
 • Посещение гр. Солун
 • 3 нощувки / 3 закуски / 3 вечери на сервиране
 • Водач от Бек Райзен
 • Медицинска застраховка с асистанс на стойност 5 000 Евро при ЗК "Лев Инс " АД

ОТСТЪПКИ:
• дете до 12 години – минус 40 лв.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
•Полудневна екскурзия до водопадите на гр. Едеса / при минимум 20 записали се туристи /– 20 лв. / 10 евро
•НЕ СЕ ПРЕДЛАГА ЕДИНИЧНО НАСТАНЯВАНЕ ПО ПРОГРАМАТА !!!
•Разходи от личен характер;
•Приблизителни входни такси за спа басейните в курорта - 2 евро / открити минерални басейни/ ; 3-6 евро / закрити басейни/
 • вход за Ротондата " Свети Георги " в гр. Солун - 2 евро на човек
 • Такса престой в Гърция (влиза в сила от 01.01.2018 г.): 0.50 EUR на стая на ден в хотел 2*; 1.50 EUR на стая на ден в хотел 3*; 3.00 EUR на стая на ден в хотел 4* и 4.00 EUR на стая на ден в хотел 5* (заплаща се задължително и индивидуално на рецепцията на всеки хотел!)

Допълнителна информация:
 • Полезният ефект от минералните води е известен още от Древността. Спрямо минералния си състав и температура те са с различно приложение. Водите в Лутраки Позар са със средна температура 37 С и ниска минерализация,което ги прави полезни за облекчаване и лечение на кожни заболявания, урологични заболявания и такива на опорно двигателния апарат.

!!! Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени !!!

Условия за резервации и анулации :
• При записване се внася депозит не по-малко от 30% от цената на пътуването.
• Доплащането е до минимум 14 дни преди датата на заминаване.
А. При пътуване в чужбина :
а) до 60 дни преди датата на пътуването - без неустойки
б) от 59 до 30 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 29 до 15 дни преди датата на пътуването – 50% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) от 14 дни до 6 дни преди датата на пътуването – 80% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
д) по-малко от 6 дни преди датата на пътуването - 100% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – пътуващият няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

Б. При пътуване в страната :
а) до 20 дни преди датата на пътуването – без неустойки
б) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 13 до 6 дни преди датата на пътуването - 50% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) до 6 дни преди датата на пътуването – 100 % неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – клиентът няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица №00088054 / 13062010010233 при ЗК "Лев Инс " АД - гр. София , бул. Цар Борис III 136 В , тел. 02 /915 08 59

Застраховка "Отмяна на пътуване" се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване .

 • Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност !!!

Необходими документи :
Валиден задграничен паспорт или лична карта . За деца под 18 години не придружавани от единия или двамата родители е необходимо нотариално заверено родителско разрешение / оригинал и копие / . Без медицински и санитарни изисквания за посещаваните страни .

Забележка :
Цената е калкулирана за група минимум от 40 туристи ! Краен срок за уведомление на туриста , в случай че този брой не е набран – 7 дни преди датата на отпътуване .
Информация за отпътуването се получава 2 дни преди датата на заминаване !
БЕК РАЙЗЕН СИ ЗАПАЗВА ПРАВОТО НА ПРОМЕНИ ПО ПРОГРАМАТА И ЦЕНАТА ПРИ ДРАСТИЧНИ ПРОМЕНИ НА ГОРИВАТА !!!!


Час на тръгване Място на тръгване
09:40 Благоевград - Бензиностанция Шел на път Е79
 

КЪДЕ МОЖЕТЕ ДА ЗАПЛАТИТЕ?

 
Препоръчваме Ви да направите допълнителна застраховка "Отмяна на пътуване". За повече информация, моля, обърнете се към нашите служители.