Регистрирайте се сега и вземете своята клубна карта.
Начало »  Топ оферти »  от БУРГАС - ВИЛА АРМИРА, ИВАЙЛОВГРАД И АЛЕКСАНДРУПОЛИС

ОТ БУРГАС - ВИЛА АРМИРА, ИВАЙЛОВГРАД И АЛЕКСАНДРУПОЛИС

КОД: Ивайловград
 
Програма
 
 
Видео
 
 
Карта и маршрут
 
 
  Пътуване с Автобус
 
  3 дни / 2 нощувки
 
  Тръгване от: Бургас-8000
 
  Маршрут: Бургас - Ивайловград - Суфли - Александруполис
 
  Отпътуване на:
22.05.2020 г. 11.09.2020 г.
 
 
Цена:
175 лв.
 
 
 
от БУРГАС - ИВАЙЛОВГРАД, СУФЛИ, АЛЕКСАНДРУПОЛИС!

Ние Ви предлагаме :
• 2 нощувки в хотел, в района на град Ивайловград *** , 2 закуски, 2 вечери;
• посещение вила „Армира“ , Тракийска куполна гробница Мезек;
• посещение на гр. Суфли, гр. Александруполис;
• посещение на таханджийница в Ивайловград;
• дегустация на вина във винарска изба „Мезек”;
  • туристическа застраховка с асистанс на стойност 1000 лева при ЗД "Армеец"
. медицинска застраховка с асистанс на стойност 2000 евро при ЗД "Армеец"
• транспорт с туристически автобус;
• екскурзоводско обслужване.

ДАТА: 22.05.2020 - 24.05.2020 г.
ДАТА: 11.09.2020 - 13.09.2020 г.
Престой: 3 дни / 2 нощувки
ЦЕНА: 175 лв.

ЧАС и МЯСТО на ТРЪГВАНЕ :
•08:30 ч. – гр.Бургас – Булаир пред Ен Тур Транс

1 ден: БУРГАС – ИВАЙЛОВГРАД
Тръгване от гр.Бургас по маршрут – Бургас – Ивайловград. Пристигане Ивайловград. Посещение на античната вила „Армира” изградена през втората половина на І век. Това е най-пищно украсеният частен дом от римската епоха, разкрит в българските земи. Цялата сграда е композирана около басейн. Вилата е отоплявана с подово отопление и богато украсена с мрамор и уникални мозайки, част от които са запазени в автентичния си вид и до днес. По желание посещение на таханджийница с възможност за закупуване на чист тахан. Настаняване в хотел 3* в района на Ивайловград . Свободно време за разходка в град Ивайловград. Вечеря. Нощувка.

2 ден ИВАЙЛОВГРАД – СУФЛИ – АЛЕКСАНДРУПОЛИС – ИВАЙЛОВГРАД
Закуска. Отпътуване за град Суфли в Република Гърция. Градът е известен с коприната и бубарството си, занаяти, запазили се и до днес в градчето. Отпътуване за манастир „Богородица Портаитиса”. В манастира се намира чудотворната икона на „Св. Богородица”, наречена „Портаитиса” или пазителка на портите. Манастирът е един от най-големите и посещавани в Гърция. Отпътуване за Алксандруполис. Туристическа обиколка, по време на която се разглеждат забележителностите на града: крайбрежната алея с прочутия Александруполски фар, пристанището, митрополитската църква "Св. Никола" и др. Свободно време за обяд и разходка . Отпътуване за Ивайловград. Вечеря. Нощувка.

3 ден ИВАЙЛОВГРАД – МЕЗЕК – БУРГАС
Закуска. Отпътуване за село Мезек. Посещение на Тракийска куполна гробница в с.Мезек, великолепно архитектурно творение от ІV-ІІІ в. пр. Хр. Тя е най-голямата и една от най-интересните и внушителни куполни гробници от микенски тип в Тракия. Запазена е изцяло в оригиналния си вид. Посещение на винарска изба „Мезек”. Запознаване с процеса на винопроизводство и дегустация на вина. Свободно време за разходка. Отпътуване за град Бургас . Пристигане в град Бургас късно вечерта.

ПАКЕТНА ЦЕНА НА ЧОВЕК НАСТАНЕН В ДВОЙНА/ТРОЙНА СТАЯ ВКЛЮЧВА:
• 2 нощувки в хотел в района на град Ивайловград 3* - 2 закуски и 2 вечери;
• Посещение на вила " Армира "
• Посещение на тракийската гробницата в с.Мезек
• дегустация на вина във винарска изба „Мезек”;
• посещение на гр. Суфли
• посещение на гр. Александруполис
. туристическа застраховка с асистанс на стойност 1000 лева при ЗД "Армеец"
. медицинска застраховка с асистанс на стойност 2000 евро при ЗД "Армеец"
• транспорт с туристически автобус;
• екскурзоводско обслужване.

ОТСТЪПКИ:
• настаняване на дете до 12 години в стая с двама възрастни – минус 20 лв.

ДОПЛАЩАНЕ:
• настаняване в единична стая – плюс 60 лв.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
• разходи от личен характер;
• приблизителни входни такси
• посещаваните обекти:
- Античната вила „Армира” – 3 лв.
- Тракийска куполна гробница с. Мезек – 2 лв.

Забележка !!!
Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени.

  • Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност !!!

Условия за резервации и анулации :
• При записване се внася депозит не по-малко от 30% от цената на пътуването.
• Доплащането е до минимум 14 дни преди датата на заминаване.

А. При пътуване в чужбина :
а) до 60 дни преди датата на пътуването - без неустойки
б) от 59 до 30 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 29 до 15 дни преди датата на пътуването – 50% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) от 14 дни до 6 дни преди датата на пътуването – 80% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
д) по-малко от 6 дни преди датата на пътуването - 100% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – пътуващият няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

Б. При пътуване в страната :
а) до 20 дни преди датата на пътуването – без неустойки
б) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 13 до 6 дни преди датата на пътуването - 50% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) до 6 дни преди датата на пътуването – 100 % неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – клиентът няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – клиентът няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица №1910013150000826752/14.06.2020 при ЗД "Армеец" - гр. София , ул. „Стефан Караджа“ № 2 Телефон: +359 (0)700 1 39 39
Застраховка "Отмяна на пътуване" се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване според общите условия на ЗАД "Армеец".

Необходими документи:
Валиден задграничен паспорт или лична карта . За деца под 18 години не придружавани от единия или двамата родители е необходимо нотариално заверено родителско разрешение / оригинал и копие / . Без медицински и санитарни изисквания за посещаваните страни .

Забележка :
Цената е калкулирана за група минимум от 40 туристи ! Краен срок за уведомление на туриста , в случай че този брой не е набран – 7 дни преди датата на отпътуване .
Информация за отпътуването се получава 2 дни преди датата на заминаване !
БЕК РАЙЗЕН СИ ЗАПАЗВА ПРАВОТО НА ПРОМЕНИ ПО ПРОГРАМАТА И ЦЕНАТА ПРИ ДРАСТИЧНИ ПРОМЕНИ НА ГОРИВАТА !!!!


Час на тръгване Място на тръгване
08:30 Бургас - Бензиностанция OMV до хотел „Мираж“, Бургас
 

КЪДЕ МОЖЕТЕ ДА ЗАПЛАТИТЕ?

 
Препоръчваме Ви да направите допълнителна застраховка "Отмяна на пътуване". За повече информация, моля, обърнете се към нашите служители.