Регистрирайте се сега и вземете своята клубна карта.
Начало »  Екскурзии » Екскурзии в чужбина » Екскурзии в Сърбия »  Дни на баницата в Бела паланка

Фестивал на баницата в Бела Паланка

КОД: Фестивал на баницата
 
Програма
 
 
  Пътуване с Автобус
 
  Еднодневна
 
  Тръгване от: София, България
 
  Маршрут: София - Бела Паланка - София
 
 
Цена:
29 лв.
 
 
 
Фестивал на баницата - Бела паланка 2018!
Еднодневна екскурзия до град Бела паланка в Република Сърбия. Каним ви на уникалния Празник на баницата в Бела паланка - Сърбия! „Денят на баницата” е международно състезание по приготвяне на традиционна баница, което се провежда в средата на месец август. Събитието се посещава от около двеста чуждестранни и 2-3 хиляди местни посетители.Празникът е изключително колоритен и пъстър, превърнал се в традиция за Бела Паланка.

Дати : 11.08.2018 г.
Престой: 1 ден
Цена: 29 лв.

Отпътуване от град София по маршрут: София – Калотина – Пирот - Бела Паланка. Пристигане в Пирот. Кратка разходка в града известен с производството си на килими и със средовековната си крепост, която много напомня на крепостта "Баба Вида" . Отпътуване за гр.Бела Паланка . Посещение на Фестивала на Баницата! Ежегодно състезание с богата традиция, на което се събират майстори баничари от цяла Сърбия дошли да покажат своето майсторство в приготвянето на традиционната сръбска баница. Ще можете да опитате от най-различни видове баници, като баница с тиква, баница с месо, баница с праз и сирене, както и още много типично сръбски изкушения. Във фестивала, ще има участници от Сърбия, България, Македония и Турция . Освен вкусните гозби, в програмата на фестивала са включени и концерти, ревюта и конкурси. Отпътуване за България. Пристигане в София вечерта.

Цената включва:
• транспорт с комфортен туристически автобус;
• застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" при ЗД Армеец на стойност 2000 евро ;
• екскурзоводско обслужване.

Цената не включва:
• разходи от личен характер;

- Отстъпки
• дете д 12 години -4 лвЧас на тръгване Място на тръгване
08:00 София - Площад "Александър Невски"
 

КЪДЕ МОЖЕТЕ ДА ЗАПЛАТИТЕ?

 
Препоръчваме Ви да направите допълнителна застраховка "Отмяна на пътуване". За повече информация, моля, обърнете се към нашите служители.